• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar benimde 11 mayısta yumurtalarım toplanmıştı . O kadar yumurtadan sadece 2 tanesi istenilen kalitede oldu. Şu an onların transfer edileceği günü bekliyorum. Doktorum bu süreçte hiç bir ilaç vs kullandırmadı, sadece ayın 18inde lucrin iğne yaptırttı. Bu sırada adet oldum ve bitti. Su an beklemedeyim , kontrol için ne zaman çağıracaklar bilemiyorum.
Canım bu süreçte stres yapmaman çok önemli. Vücut direnç gösterebiliyor . Kendini kasıp bebeği alamayacak duruma gelebiliyor . O yüzden sakın stres yapma . Sakin kal . Bişeylerle uğraş . Bak 2 tanesi istenilen kaliteye ulaşmış . Onlar tutunacaklar . Sende harika bi hamiş olacaksın 🤗

Süper, bazı arkadaşlar baya kilo almış bu ilaçlardan, bende çok korkuyorum zaten fazla kilom var..
Evet canım ben aldım kilo ☝ hem de 6 kilo 😱 5 klomen 1 gonal-f kullandım sonra şiştim bildiğin. Ama şimdi 1 aydır diyesim sadece yürüyüşle 3 kilosunu geri verdim . Tüp bebek için iğne kullanmaya başlamadim henüz . Bakalım o nasıl etki edecek . Bekliyorum sabirsizlikla :KK51:

Sizlere birşey sormak istiyorum tüp bebek tedavisi sırasında E2 değeriniz en yüksek kaç oldu?
Benim 1200 olmuştu 9 yumurta toplanmıştı 8 i olgun du 5 i döllendi 3. Gün embriyosu transfer edildi negatif oldu şuan temmuz ayında tekrar başlıcam sizin e2 kaç

Evet canım ben aldım kilo ☝ hem de 6 kilo 😱 5 klomen 1 gonal-f kullandım sonra şiştim bildiğin. Ama şimdi 1 aydır diyesim sadece yürüyüşle 3 kilosunu geri verdim . Tüp bebek için iğne kullanmaya başlamadim henüz . Bakalım o nasıl etki edecek . Bekliyorum sabirsizlikla :KK51:
Kilo maalesef etkiliyormuş gebeliği ve sonrasını doktorum bana 7 kilo vereceksin dedi temmuzda tedavşye başlıcaz 3 kilosunu verdim şükür 74 kiloydum doktora gittiğim de 67 olacaksın dedi

Canım bu süreçte stres yapmaman çok önemli. Vücut direnç gösterebiliyor . Kendini kasıp bebeği alamayacak duruma gelebiliyor . O yüzden sakın stres yapma . Sakin kal . Bişeylerle uğraş . Bak 2 tanesi istenilen kaliteye ulaşmış . Onlar tutunacaklar . Sende harika bi hamiş olacaksın 🤗
Ağzından bal damlıyor canım inşallah öyle olur🙏🙏 . Rahim dinlendirme süreci iyi hoşta şu beklemek çok zor gerçekten ☺️

Kilo maalesef etkiliyormuş gebeliği ve sonrasını doktorum bana 7 kilo vereceksin dedi temmuzda tedavşye başlıcaz 3 kilosunu verdim şükür 74 kiloydum doktora gittiğim de 67 olacaksın dedi
Ben 66 olmuştum sindi 63 e düştüm . Yukarıda yazamamışım diyetsiz yürüyüşle verdim ama baya yürüdüm . Hem diyet hem yürüyüşle daha çabuk verebilirsin bence . Ben diyet yapamıyorum . Bi engel olamadım kendime

Yaşınız kaç ben aradığımda öncelik yaş sırasına göre dedi. Hayırlısı olsun inşallah
inşallah tutunur bebeğin. 🤲
yaşım 35 ...
8 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım ve 2 aşılamam da olduğu için raporum çıktı aşılamalarımdan dolayı kolay çıktı bana tabii hiç hamile de kalmadım yaş da etkili tabş

Ben de Malatya da yaptırıcam canım özel doğu fertil tüp bebek merkezinde. Annemin yanındayım burada daha iyi olacağını düşündüm . Bi de annem bugün konu komşuya Meryem süresi dağıtmış 7 tane . Hamile kalamayan bayanlar için okunuyormuş. Kızlar okuyan gören olursa tüp bebekten önce okutun . Hatta Bana da söyleyin ben de bi tane okuturum sizin için . Allah dualarımızı geri çevirmesin inşallah .
kaç kişiye okuttu annen canım sayı var mı ben de okutsam mı bilmiyorum bakalım..
annenin yanında daha iyi seninle ilgilenebilirse ne güzel olur bana artık eşim ve erkek kardeşim benimle yaşıyor o bakar..
kaynanamdan fayda olmaz annem de de artık zorluklar kolaylıklara gebedir inşallah amin..

kaç kişiye okuttu annen canım sayı var mı ben de okutsam mı bilmiyorum bakalım..
annenin yanında daha iyi seninle ilgilenebilirse ne güzel olur bana artık eşim ve erkek kardeşim benimle yaşıyor o bakar..
kaynanamdan fayda olmaz annem de de artık zorluklar kolaylıklara gebedir inşallah amin..
4 kişi falan okudular canım. Okut ne olacak ramazan bitmeden okunursa daha iyi olur . Zaten çok uzun bı sure diil . Bi akşamda biter . İnşallah iyi gelir hepimize

Benim 1200 olmuştu 9 yumurta toplanmıştı 8 i olgun du 5 i döllendi 3. Gün embriyosu transfer edildi negatif oldu şuan temmuz ayında tekrar başlıcam sizin e2 kaç
Benim 94ten 3 gün sonra 841 e yukselmis bir tedirginlik yaşadım. Sanırım yükselmesi de gerekiyormus.

iyi günler hayırlı Ramazanlar kızlar ben tüp bebek yaptırmak istiyorum ama bir türlü karar veremedik eşimle tüp bebek merkezine hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz bir de embiriyo 1 adet konuluyormuş 2 tane embiriyo yerleştiren tüp bebek merkezi biliyor musunuz bazı yerler yapıyormuş galiba

Günaydın hanımlar neler yapıyorsunuz transfer aşamasında olan yeni transfer olan varmı.neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor benim gibi transfer günü sayanlardanmısınız🤔 :)

Ben 66 olmuştum sindi 63 e düştüm . Yukarıda yazamamışım diyetsiz yürüyüşle verdim ama baya yürüdüm . Hem diyet hem yürüyüşle daha çabuk verebilirsin bence . Ben diyet yapamıyorum . Bi engel olamadım kendime
iftar sonrası 1 saat yürüyorum canım inşallah kalan kilolarımı da veririm

iyi günler hayırlı Ramazanlar kızlar ben tüp bebek yaptırmak istiyorum ama bir türlü karar veremedik eşimle tüp bebek merkezine hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz bir de embiriyo 1 adet konuluyormuş 2 tane embiriyo yerleştiren tüp bebek merkezi biliyor musunuz bazı yerler yapıyormuş galiba
Öncelikle nerede ikamet ediyorsun ona göre sana yardımcı olan arkadaşlar olacaktır

Back