Amin inşallah canımAmin canım inşallah olumlu sonuçlanır . Bizim gibi olan herkesle dualarımız . Her şey gönlümüzce olsun . Allah kucaklarimizi boş bırakmasın
Bende transfer aşamasındayım ve pkoluyum bende. İnşallah bayram sonu çağırırlar. Ben üniversiteye gidiyorum. Yaş sırası var suan umarım biter ve benide alırlar.Merhaba ben de nisan ayında tüp bebeğe başlamıştım 11 tane dondurulmuş embriyom var. Pko olduğum için rahim dinlendirdik şimdi ikinci adetimle transfer hazırlığına başladıkestrofem isimli rahim kalınlaştırıcı ilaç kullanıyorum bir aksilik olmazsa 8 Haziran gibi transferim olacak. 27 yaşındayım ilk denememiz eşimde sıkıntı yok ben pkoyum ve tek taraflı çikolata kistim var 1.5 yıldır olmayınca tüpe başladık kistim büyümeden yeni başlayanlara bol şans bol bol yumurtanız olsun size bebiş olsunlar Benim gibi transfer aşamasına geçenlere de dualarım sizinle bana da dua edin
Benim de bugün rahim filmim çekildi haziranda başlıyoruz insallajÇok şükür yarın başlıyorum . İnşallah güzel haberler veririz birbirimize .
Ne güzel sona gelmişsin sen de :) İnşallah kısa sürede sıran gelir canımBende transfer aşamasındayım ve pkoluyum bende. İnşallah bayram sonu çağırırlar. Ben üniversiteye gidiyorum. Yaş sırası var suan umarım biter ve benide alırlar.
Aman bizim sıkıntımız bize yetiyor zaten. Bide insanlara laf anlat. Sadece kaynana veya kayınpeder değil. Sormayın işte olsa zaten söylicez. Biraz anlayış ya. Soru soracaklar diye kalbimin çarpmasından veya sohbetten uzaklaşır oldum. Ama boşver herkesi şimdi bol dua et elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış.Eşim benden kötü . İlk o arar gelininiz sizi istiyor der ve hemen bana verir telefonu . Hayatta konuşmaz . Onu da bunaltiyorlar çünkü . Ama bı şey denicemtelefonun sarji bitiyor diyip anında kapaticam. Bir kaç saat açmam artık kapalı kalır .
Aynen moral çok önemli . Aslında bazen gerçekten olay kafada bitiyormuş . Öyle olmasa insanlar istemiyorum artık dediğinde birden hamile kalmazdi diye düşünmeye başladım . Allah yüzümüze baksın . Bizi de yavrusuz bırakmasın inşallah.Amin inşallah canımSen de yarın başlıyormuşsun hayırlısı olsun hep umutlu ol ben hep olumlu düşündüm ve Allah’a şükür şuana kadar iyi gitti tedavim sonucu güzel olsun inşallah. Ama bu tedavide gerçekten moral çok önemli onu anladım
Ay sorma . Kimseye söylemedim o yüzden. Bi benim ailem biliyor . Başka da kimseye demedim tutarsa inşallah 3 ay kadar da söylemeyi düşünmüyorum . Kv ve kp bişey umrunda diil onların derdi başka da çocuk olmuş olmamiş onlar için sıkıntı yok tek dertleri ortalık karıştırmak . Türlerinin tek örnekleri .Aman bizim sıkıntımız bize yetiyor zaten. Bide insanlara laf anlat. Sadece kaynana veya kayınpeder değil. Sormayın işte olsa zaten söylicez. Biraz anlayış ya. Soru soracaklar diye kalbimin çarpmasından veya sohbetten uzaklaşır oldum. Ama boşver herkesi şimdi bol dua et elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış.
Hadi bakalım inşallah sonuçların da çok iyi gelir . Canını sıkmadan bekle . Pek kimseyle de paylaşma . Her şey gönlünce olsun canım . İnşallah en kısa zamanda bebişini de kucağına alırsınBenim de bugün rahim filmim çekildi haziranda başlıyoruz insallaj
Kimseye söylemedik biz sadece eşim ben bakalım altından kalkabilecek miyizHadi bakalım inşallah sonuçların da çok iyi gelir . Canını sıkmadan bekle . Pek kimseyle de paylaşma . Her şey gönlünce olsun canım . İnşallah en kısa zamanda bebişini de kucağına alırsın
her tüp bebek öncesi mutlaka rahim filmi çekiliyor mu ?Benim de bugün rahim filmim çekildi haziranda başlıyoruz insallaj
Bizim durum biraz farklı olduğu için, genetik testler filan 35-40 bini bulacak.Benim hamile kalmamda sıkıntı yok,genetik bozukluk olduğu için tüp bebek yaptırıyoruz. Normalde 20bin civarı tutar heralde.oraların fiyatları tam olarak ne kadar canım siz ne kadar ödeyeceksiniz tedavi için
Kalkarsınız canım . Kimse bilmeyince daha az stres oluyor emin ol . Benim annemler biliyor onlarin bile arada bi sorması insanı strese sokmaya yetiyor .Kimseye söylemedik biz sadece eşim ben bakalım altından kalkabilecek miyiz
Ben iki merkeze gittim canım biri gerek yok dedi son gittiğim garantiye alalım cekelim dedi doktordan doktora değişiyor ama çoğu istiyorher tüp bebek öncesi mutlaka rahim filmi çekiliyor mu ?
Bazen annem keske bilse diyorum bana destek olur ama söylersem de üzülür diye söylemiyorumKalkarsınız canım . Kimse bilmeyince daha az stres oluyor emin ol . Benim annemler biliyor onlarin bile arada bi sorması insanı strese sokmaya yetiyor .
Bi müddet söyleme belki yerleştirme olunca söylersin . Uğurlu gelir tutunur . İyi düşünelim iyi olsunBazen annem keske bilse diyorum bana destek olur ama söylersem de üzülür diye söylemiyorum
İnsallah canım rabbim yüzümüzü güldürsünBi müddet söyleme belki yerleştirme olunca söylersin . Uğurlu gelir tutunur . İyi düşünelim iyi olsun
Teşekkürler. İnşallah herşey yolunda gider sağlıklı embriyolar oluşur sonrasında da sağlıkla kucağına alırsın evladını. inşallah burdaki bebek isteyen herkesin tedavileri olumlu sonuclanırMerkezden çok memnun kaldım . Özellikle doktorlarından . Hiç bir konuyu tek başına karar alıp yapmadılar o beni çok cezbetti. En ufak bi sorunu bile birbirine danışarak birlikte karar alıyorlar . Onun dışında genetik bi araştırma yaparak mi tüp bebek yapacaklar bilemiyorum . NGS yapıp yapmadıkları konusunda bilgim yok acikcasi sormak da aklima gelmedi . Genetik araştırmayı ikinci tüp bebekten sonra yapıyorlar diye biliyorum . Tabi büyük ihtimalle bi genetik araştırma labaratuvarlari olduğunu düşünüyorum . Çünkü doktorum genetik araştırma için 2 . Tüp bebekte yapıyoruz gibi bişey demişti.
anladım canım Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah bebeğinizeBizim durum biraz farklı olduğu için, genetik testler filan 35-40 bini bulacak.Benim hamile kalmamda sıkıntı yok,genetik bozukluk olduğu için tüp bebek yaptırıyoruz. Normalde 20bin civarı tutar heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?