Ay test yapmaktırmakta biz eziyet kaç tüp kan alıyorlar. Bizimde öyle olur ozamn tedavi öncesi test yapılır. Hakkında hayırlısı olsun duam hepinize. Benim yumurta toplandı merak ettiğiniz bişey olursa sorun.

Merhaba inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır umayda tüp bebek tedavisi için ne hçkadar ücret ödediniz

İnşallah canım . Bana test yaparız falan demediler direk başlıcaz sanırım. Bi doktorun istediği hormon testlerini yaptırdım

Kan alınmasına alışkınım, 5 hamilelik geçirdim, bir de son hamileligimde 9 ay hergün kan sulandırıcı iğne kullandım..Her hastanenin uygulaması farklıdır..Sağol canım, biz de yumurta toplamaya kadar gelip onu da sağ salim atlatsak keşke. İlaçların yan etkisinden korkuyorum bir de ohss den..Hepimizin hakkında hayırlısı olsun,ben de herkese dua ediyorum, anne olmayı isteyip de olamayan herkes anne olur inşallah.

İnşallah canım . Bana test yaparız falan demediler direk başlıcaz sanırım. Bi doktorun istediği hormon testlerini yaptırdım
Her hastanenin uygulaması farklıdır canım. Ben de hormon testlerini yaptircam ..

Kızlar tüp bebek tedavinizi ailenize ve çevrenize söylediniz mi?Ben iki kişiye söyledim, biri samimi arkadaşım biri akrabam.Onlara da tembih ettim kimseye söylemeyin diye..Annem ,teyzem yaşadıklarımdan dolayı birdaha hamile kalmamalısın diyorlardı, beni düşündükleri için, ama bi bebek bana iyi gelecek.Bebegimi kaybetmek beni çok sarstı, oğluma karşı ve dışarıya karşı güçlü durmaya çalışsam da kimse yokken geceleri ağlıyorum sürekli. Aileme yakında söylemeyi düşünüyorum ama olumsuz birşey söylerler de moralim bozulur diye korkuyorum.

Öyle bi durum varsa söyleme canım tüp bebegi yaptır pozitif görünce söylersin . Ama ne yaşadığın da önemi var gebeyken mi kaybettin çocuğunu . Anladığım kadarıyla bi çocuğun var öyle mi.ben sadece aileme söyledim kendi aileme eşimin ailesinden hiçbiri bilmiyor bı müddet de soylemicem. Bu süreçte ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi bence .

5 hamilelik yaşadım, 3 ü kalbi durduğu için kürtaj oldum.1 sağlıklı oğlum var 9 yaşında çok şükür..En son 2017 de doğum yaptım,bebeğim hasta doğdu ve 7 buçuk ay yaşadı..Hastaneye giderken oğlumu bırak mam lazım anane ya da babanneye..Bence de ne kadar az kişi bilirse iyi,çünkü sürekli soracaklar ve yoracaklar..

Başın sağolsun canim allah bıdaha göstermesin Aynen öyle çok fazla soru soruyorlar her birine açıklarken ayrı yipraniyosun strese giriyorsun. Biri bilsin annelerden eğer benim kv ler gibi uyuz diilelerse eşinin annesine de söyleyebilirsin . Ama söyleyince de kesinlikle uyar kimse bilmeyecek de. Gerçi aile yapınız da önemli iyi anlasiyorsanız ve seni yipratmayacaklarsa söyleyebilirsin ikisine de

Sağol canım.Kv ile aramın pek iyi olduğu söylenemez, kötü günümde yanımda görmedim hiç,iyi gün dostu..Annem her ihtiyacımda yanımda sağolsun ama bana birşey olur diye korkuyor..Bakalım duruma göre dediğin gibi kimseye söylemeyin diye tembihleyip söyleyebiliriz.

İyi gün dostu bile diil benimki . Kazancınızın hepsini bana verin ben size yerleşeyim istediğim zaman oraya buraya gideyim . Her şeye ben karar vereyim istiyor. Çocuk olursa da o bakarmış bana da vermiyor doğmadan çocuğu alacak siz de arada seversiniz falan diyor. Ruh hastası benimki o yüzden uzak duruyorum. Tüp bebeği falan da soylemicem. Eve gelmesine de izin vermicem. Psikolojimi bozdu tamamen . Şu aşamada kesinlikle sinir stres çok önemli. Rahat olmak gerekiyor. O kadar masraf yapıyoruz saçma sapan insanlar yüzünden stres yapmamamiz lazim

Merhaba inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır umayda tüp bebek tedavisi için ne hçkadar ücret ödediniz
Mrb amin inşallah çok teşekkür ederim toplamda ilaçlar ve dondurma ücreti hariç 7500 . Siz de mi oraya gitmeyi düşünüyorsunuz

Ben de kayinvalideyle hiç görüşmek istemiyorum da malesef eşim annesine çok düşkün ve k.v yalnız. Bir ara çok canımı sıktı bir süre görüşmedim hiç, o zaman da eşimle sorun oluyor sürekli, görüşüyorum ama soğuk davranıyorum, içimden gelmeye gelmeye görüştüğüm için. .Doğru diyorsun, ben eskisi gibi değilim, gerektiğinde cevap veriyorum ama yine de saçma sapan laflariyla can sıkıyor..

Benimki de azcik benden yüz bulsa yerleşirdi bize,ama ben eşime dedim babası öldüğünde, ben annenle aynı evde mümkün değil yaşayamam, o annesine teklif etti bizimle yaşamayı ama kabul etmedi kaynana Allahtan.Benimki bakarım demez hayatta, bakmadı da oğluma hiç, lafta çok seviyor ama.Benimki yesin içsin gezsin,canının kıymetini aşırı derecede bilir,kendini üzmez yormaz sıkmaz.Kaynana konusunda çok doluyum, Anlat anlat bitmez .

Ay sorma valla ben de çok doluyum ama neyse tüp bebekler tutsusun da ilk evldnigimiz aylarda benim eşim de gelsin bizde kalsın diyordu bi de genç benimki eşi de var bekar çocukları da. Ama eşime direk dedim gelirse ben yokum . Sonra bi tartışma yaşadık . Ben gerçekten gelmedim bi kaç gün eve sonra yalvar yakar getirdi ve o gün bugündür çok mutluyuz

Kızlar tüp bebek tedavisinde beslenme nasıl olmalı?Siz dikkat ediyor musunuz?Neler yiyorsunuz?

Kızlar tüp bebek tedavisinde beslenme nasıl olmalı?Siz dikkat ediyor musunuz?Neler yiyorsunuz?
Ben bitki caylarini kahveyi bıraktım hiç icmiyorum. Hurma ananas maydanoz gibi yiyecekler de tüp bebekten sonra yenmemesi gereken yiyeceklermiş .rahim kasilmalarima ve bebeğin tutunamamasina yol açıyormuş Bi tüp bebek uzmanininın YouTube daki konuşmasında görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…