Aşılama olmuyor tutmuyor işte . Bende yaptım eşimin baskısıyla olmadı tutmadı. Tüp bebek yaptır. İlk denemede tuttu şükürki . Hiç düşünme paradan yana sıkıntın yoksa tüp bebek yap
Bunun için özel bir şart arandığını sanmıyorum bildiğim kadarı ile tamamen doktorun insiyatifine kalmış bir olay . Benim ilk denemem daha önce hiç hamileliğim düşüğüm vs olmadı yaşım 28 ama buna ragmen doktorum 1 ay sonra yapıcaz dedi. Tüm hastalarına 1 ay sonra yapıyormus. İnternetten yaptıgım araştırmalar sonucuda bunun gerçekten bir avantaj olduğunu gördüm . Doktoruma çok güveniyorum , kendisi defalarca esra erolun programında tüp bebek yaptırdı belki görmüşsünüzdür . Ali osman koyuncuoğlu.Kızlar bir şey soracam tüp bebek yaptıranlar daha iyi bilir rahim dinlendirme işlemini neye göre kime göre uyguluyorlar.Herkeste mi aynı işlem yapılıyor acaba
Hayır canım bazı doktorlar hemen yapmayı uygun görürken baziları görmüyor . Kişinin durumuna göre rahim hazır mı diil mi. Bebeğin en iyi tutunacagi zamana göre ayarliyorlar . Beklemek de kötü bişey diil sonuçta yumurta toplama işleminde rahim yoruluyo olabilir. Sadece beklemek bizim için zorKızlar bir şey soracam tüp bebek yaptıranlar daha iyi bilir rahim dinlendirme işlemini neye göre kime göre uyguluyorlar.Herkeste mi aynı işlem yapılıyor acaba
Bende bursada yasıyorum uludağ üniversitesi gidiyorum ben de. Aynı sekıl bende tum sosyal hesaplarımı kapattım. Benımde adetım bayrama gelıyo. Benı dusunduren hemen hazıra da hastaneye alıcaklar mı. Tüm ümidim bu. Yenı Bı dalga gelmeden su ıslerımız Bı hallolsa.2 yıldır bekliyorum ben de. Bursada yaşıyorum ama virüs olunca memleketime geldim Malatyaya . 35 yaşındayım. Bu süreçte moralim o kadar bozuldu ki anlatamam . En son tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım. Şimdi adeti bekliyorum orda bayrama denk geliyor . Yasak falan olursa özel izinle hastaneye gidip gelmem gerekecek. Yeter ki sağlıkla gelsin.
Amin canım inşallah başladı burda hastaneler ama devlet hastaneleri başlatır mi bilmiyorum . Sordun mu doktoruna falan zaten 10 gün falan iğneler sürüyor . Sonra yumurta toplama işlemi oluyor . Belki iğnenin verirlerse adetin 2. Yada 3 üncü günü başlıyorsun. Sonrası zaten hazirana denk geliyor . İhmal etme sor bence . Çok sabırsızım ya benBende bursada yasıyorum uludağ üniversitesi gidiyorum ben de. Aynı sekıl bende tum sosyal hesaplarımı kapattım. Benımde adetım bayrama gelıyo. Benı dusunduren hemen hazıra da hastaneye alıcaklar mı. Tüm ümidim bu. Yenı Bı dalga gelmeden su ıslerımız Bı hallolsa.
Benim yumurta toplama işlemi oldu rahım dınlendirmesindeydim tam adet oldum hastaneye gittim transfer işlemleri için hopp korana çıktı. İşlemler durduruldu. Ya Kemal sunalın dediği gibi salı sallanıp çarşamba çarşafa dolanıo:) inşallah tez zamanda biterde bizde rahatça kavuşuruz bebeklerimize. Ünüversitede ne doktorun kim olduğu belli ne ilgilenen belli. Bi Baska doktor denk geliyo bir başka. Bi emriyolog değişmedi :) ne biliyim bayramdan sonra arıyım yine de Bi bilgi alırım sanırım.Amin canım inşallah başladı burda hastaneler ama devlet hastaneleri başlatır mi bilmiyorum . Sordun mu doktoruna falan zaten 10 gün falan iğneler sürüyor . Sonra yumurta toplama işlemi oluyor . Belki iğnenin verirlerse adetin 2. Yada 3 üncü günü başlıyorsun. Sonrası zaten hazirana denk geliyor . İhmal etme sor bence . Çok sabırsızım ya benbir an önce başlasak keşke
Ay çok hoş gerçektenBenim yumurta toplama işlemi oldu rahım dınlendirmesindeydim tam adet oldum hastaneye gittim transfer işlemleri için hopp korana çıktı. İşlemler durduruldu. Ya Kemal sunalın dediği gibi salı sallanıp çarşamba çarşafa dolanıo:) inşallah tez zamanda biterde bizde rahatça kavuşuruz bebeklerimize. Ünüversitede ne doktorun kim olduğu belli ne ilgilenen belli. Bi Baska doktor denk geliyo bir başka. Bi emriyolog değişmedi :) ne biliyim bayramdan sonra arıyım yine de Bi bilgi alırım sanırım.
Hanımlar adetiniz bayrama denk gelirse çoğu doktor muayenede ilacı verip hangi gün başlayacağını söylüyor. İlk muayene ilacı kullanmaya başladıktan sonra 3 yada 4. Güne denk geliyor. Sonra sıklaşıyır.allah herkese kolaylık versin. Benim yumurtalar bu haftasonu toplanacak.allahım güzel sonuçlara erdirsin inşallah. Sizde sağ salim başlarsınız bu sürece. Allah hepimizin yüzüne baksın. Dileklerimizi dualarımızı eksik etmeyelim.Bende bursada yasıyorum uludağ üniversitesi gidiyorum ben de. Aynı sekıl bende tum sosyal hesaplarımı kapattım. Benımde adetım bayrama gelıyo. Benı dusunduren hemen hazıra da hastaneye alıcaklar mı. Tüm ümidim bu. Yenı Bı dalga gelmeden su ıslerımız Bı hallolsa.
Burda okuduğum herkese o kadar dua ediyorumki.. Allah yardımcınız olsun. Ben de haziranda başlayacağım. Siz hangi ilde hangi merkeze gidiyorsunuz?Selamlar hanımlar ben de sürece başladım.bizde histereskopi yapıldı sorun görünmüyor ama sebepsiz infertilite grubuna girdik bizde. Doktor tüp bebek çok yüksek ihtimal olur dedi. Çok güveniyorum doktoruma inşallah hayal kırıklığı olmaz. Mesajlarınızı okudum baya inşallah sorunsuz kavuşuruz bebeklerimize . Kan testleri için gittim genetik bölümüne ama 2 düşük olmadan yapamayız dediama benim ablamda ve kuzenlerimde pıhtılaşma sorunu olduğu için riske atmasın clexan başlasın istiycem bakalım doktor ne diyecek. Yarın muayenem var dualarınıza beni de katın. Ben isteyen herkese bebeklerine kavuşması için hep dua ediyorum
Allah hayırlısıyla bebişlere kavuşmanızı nasip etsin. Nerde yaptrdınız tüp bebeği?Pazartesi günü yumurtalarım toplandı canım , bugün 3. Gün. Doktorumuz transferi 1 ay sonra yapacağını söyledi , rahmin bir süre dinlendirilmesi bu sürecte daha avantajlı olabiliyormuş kimi doktora göre . Bende psikolojik olarak biraz yıprandım bu sürecte , transferin bikaç hafta sonra yapılacak olması benim için daha iyi olacak. Ben 28 eşim 29 yaşındayız . İlerde tüp bebeği tekrarlamamak istediğim için keşke ikizlerim olsa diye dua ediyorumHayırlısı neyse o olsun canım hepimiz için , insallah bebişimiz olurda bizde o güzel kokudan mahrum kalmayız .
Bende herBurda okuduğum herkese o kadar dua ediyorumki.. Allah yardımcınız olsun. Ben de haziranda başlayacağım. Siz hangi ilde hangi merkeze gidiyorsunuz?
Her zaman duamdasınız hanımlar. Allah seninde yardımcın olsun. Benim yumurtalarım toplandı ben pko hastasıyım cok yumurta toplandı 41 tane ama kucuk kucuk oldugu ıcın cok azı döllendi. Sonra ben ohs oldum hastanede yattım cok. Bır hafta sonra kendime geldim zaten. Herneyse sonra mecburen rahım dınlendırme olduHanımlar adetiniz bayrama denk gelirse çoğu doktor muayenede ilacı verip hangi gün başlayacağını söylüyor. İlk muayene ilacı kullanmaya başladıktan sonra 3 yada 4. Güne denk geliyor. Sonra sıklaşıyır.allah herkese kolaylık versin. Benim yumurtalar bu haftasonu toplanacak.allahım güzel sonuçlara erdirsin inşallah. Sizde sağ salim başlarsınız bu sürece. Allah hepimizin yüzüne baksın. Dileklerimizi dualarımızı eksik etmeyelim.
Sağol canım Allah razı olsun. Ben de her zaman dua ediyorum allah evlat hasreti çeken evlatlarına gözü gibi bakacak tüm ailelere nasip etsin. Bende pazar toplanacak dondurulacak doktordan geldim şiödi hormon testlerim yüksek geldi pco luyum bende. İnşallah pazar gün güzel haberler alırımBurda okuduğum herkese o kadar dua ediyorumki.. Allah yardımcınız olsun. Ben de haziranda başlayacağım. Siz hangi ilde hangi merkeze gidiyorsunuz?
Ohs nedir acaba bilmiyorum . Hastaneler haziran da normal haline dönecek diyorlar ama inşallah herşey yolunda gider hepimiz için ve güzel haberi pek yakında alırızBende her
Her zaman duamdasınız hanımlar. Allah seninde yardımcın olsun. Benim yumurtalarım toplandı ben pko hastasıyım cok yumurta toplandı 41 tane ama kucuk kucuk oldugu ıcın cok azı döllendi. Sonra ben ohs oldum hastanede yattım cok. Bır hafta sonra kendime geldim zaten. Herneyse sonra mecburen rahım dınlendırme oldusonrada korona. Devlet hastanesinde Tedavim benim acaba alırlarmı bayramda yada Bır kaç gun önce reglim. İnsallah alırlar. Bır ay önce nezamn hasta almaya başlarsınız dedim virüs bitince dedi inşallah yıl sonuna kalmam
Vücutta çok fazla hormon ilacı bulunması, yumurtalıkların şiş ve ağrılı hale geldiği yumurtalık hiperstimülasyon sendromuna (OHSS) yol açabilir. Az sayıda kadın, hızlı kilo alımına, karın ağrısına, kusmaya ve nefes darlığına neden olabilen ciddi OHSS geliştirebilir.Ohs nedir acaba bilmiyorum . Hastaneler haziran da normal haline dönecek diyorlar ama inşallah herşey yolunda gider hepimiz için ve güzel haberi pek yakında alırız
Ben ali osman koyuncuoğluna gidiyorum.Allah hayırlısıyla bebişlere kavuşmanızı nasip etsin. Nerde yaptrdınız tüp bebeği?
Çok geçmiş olsun . Şu an iyisinizdir umarım. Her şey yolunda gider de istediğimiz sonuca ulaşırızVücutta çok fazla hormon ilacı bulunması, yumurtalıkların şiş ve ağrılı hale geldiği yumurtalık hiperstimülasyon sendromuna (OHSS) yol açabilir. Az sayıda kadın, hızlı kilo alımına, karın ağrısına, kusmaya ve nefes darlığına neden olabilen ciddi OHSS geliştirebilir.
Amin inşallah. İyiyim şuan saolunÇok geçmiş olsun . Şu an iyisinizdir umarım. Her şey yolunda gider de istediğimiz sonuca ulaşırız
Inşallah güzel olur sonuç canım,sorunsuz ağrısız atlatırsın bu süreci. Heyecanlı bir süreç..Ben de çarşamba setup için kan vericem.Genetik sonuçlarımizi bekliyorduk onlar çıkmış. Haziran sonundaki adetimle başlıcam ben de bi aksilik olmazsa.Benim tedavi gördüğüm hastane adetin 1.günü covid 19 testi yapıp, 3.günü tedaviye başlarız dedi..Hakkımızda hayırlısı olsun.Kızlaaaaar gören olursa diye yazıyorumadetime 1 hafta kaldı. Çok heyecanlıyım az kaldı iğnelere başlıcam göbüşüme göbüşüme batircam . Ne hissedeceğimi bilmiyorum . Bi iyi bi kötü hissediyorum. Kafa dağıtmak için gün boyu yürüyüş yapıyorum ayaklarım su topladı iftardan önce 2 saat iftardan sonra 1 saat deli gibi yürüyorum 2 kilo verdim iyi oldu . Kaynanam sinir ediyor beni açmıyorum artık telefonlarını. Psikolojim bozuldu galiba . Ne dersiniz
Hayır canım bazı doktorlar hemen yapmayı uygun görürken baziları görmüyor . Kişinin durumuna göre rahim hazır mı diil mi. Bebeğin en iyi tutunacagi zamana göre ayarliyorlar . Beklemek de kötü bişey diil sonuçta yumurta toplama işleminde rahim yoruluyo olabilir. Sadece beklemek bizim için zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?