Allah yardımcınız olsun canım . İnşallah sağlıkla gelir bebişlerin . Baya yumurta olmuş maşallah . İlk denemeniz sanırımMerhaba arkadaşlar bende size kendi hikayemi anlatmak istiyorum. Son bir senedir doğal yolla ha oldu ha olacak derken uğraşıp durduk. Bende pko vardı. Eşimde problem varmı yokmu bilmiyorduk. Bende 3 ay arka arkaya klomen ilaç kullandım ama bir sonuç alamadık. Bunun üzerine eşim semem testi yaptırdı ve maalesef sonuçları çok kötü oldu . Doktor eşimin ameliyat olması gerektiğini söyledi ama eşim istemedi. Bu sırada tüp bebek düşünmeye başladık ve biraz araştırma yaptık.yaptıgımız arastırma bizi ali osman koyuncuoğluna götürdü ve serüvenimiz basladı. Yaklaşık 11 gün boyunca her gün eşim bana ikişer tane iğne yaptı, iğnelerin kesinlikle dayanılamayacak bir ağrısı yok sadece psikolojik olarak biraz zor bir süreç. Dün ise yumurta toplama işlemim yapıldı. 25 tane döllenmiş yumurtam var şu anda. Bundan sonrasını gün gün takip etmeye başlayacağız. Umarım bekleyeşimiz güzel sonuclanır. Transferim 1 ay sonra yapılacak. Doktorumuz rahmin 1 ay dinlendirilmesinden yana
Çok teşekkürler . İnşallah bende zorlanmadan atlatırım bu süreci. Hayırlı ve güzel haberler alırız inşallah. Bir şey daha sormak istiyorum bu süreçte doktor ilişkiyi yasakladı mı size bir şey dedi miYumurta toplama işlemine çok korkarak gittim , hatta anesteziye göşyalarıyla girdim. En son sadece ağladığımı hatırlıyorum. Sonra bir anda uyandım ve basımdaki hemşire sizi odaya alıyoruz dedi . Nasıl oldu nasıl bitti anlamadım. Odaya gittiğimde çok hafif kasık ağrım vardı ama asla dayanılamayacak gibi değil. Tam hazırlanmak için ayağa kalktığım an baş dönmesi ve mide bulantısı yaşadım . Olduğum yere geri uzandım bir saat kadar daha hastahanede kaldım. Dün lavaboya cıkmakta biraz zorlanıyordum ama bugün o sıkıntıda geçti. Gerçekten bu kadar korkmamı gerektirecek hiç birşey yokmuş. Ne ara oldu ne ara bitti anlamıyorsunuz bile .
Bence anestezi li yapın ben hayatımda bukadar acı çektiğimi hatırlamıyorumSanırım cesaret edemicem
İlk denemem olucak heyecanla günler bitsin diye bekliyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun herkese duamHaziran başı gibi açılacak demişlerdi canım . İnşallah çok uzun sürmez . Kaçıncı denemen senin
İlk denemede tutacak öyleyseBence anestezi li yapın ben hayatımda bukadar acı çektiğimi hatırlamıyorum
İlk denemem olucak heyecanla günler bitsin diye bekliyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun herkese duam
Güçlüyüm inanıyorum inşallah olucak. İnanın zor süreçler geçirdik. Kimse çektiğin acıyı bekleyişi hüznünü sevincini anlamıyor. Yıprandık acı cektik ama olucak inşallah. Bizden daha uzun süre bekleyenlerde var Allah onlarada tez zamanda versin inş.yaş kaç sizin hangi ildesinizİlk denemede tutacak öyleyseinanarak git güçlü ol . Benim de ilk denemem olacak . Ben de öyle yapcam
Merhaba evet ilk denememiz . Bende cok büyük bir problem yoktu. Asıl problem eşimdeydi.Allah yardımcınız olsun canım . İnşallah sağlıkla gelir bebişlerin . Baya yumurta olmuş maşallah . İlk denemeniz sanırım
Merhaba doktorumuz ilişkiyi şu şekilde yasaklamıştı, erkektende sperm örneği alındığı için yumurta toplama işleminden 2 gün önce yasakladı. Sperm kalitesi düşmesin diye . Onun öncesindeki zamanlar da serbestti .Çok teşekkürler . İnşallah bende zorlanmadan atlatırım bu süreci. Hayırlı ve güzel haberler alırız inşallah. Bir şey daha sormak istiyorum bu süreçte doktor ilişkiyi yasakladı mı size bir şey dedi mi
2 yıldır bekliyorum ben de. Bursada yaşıyorum ama virüs olunca memleketime geldim Malatyaya . 35 yaşındayım. Bu süreçte moralim o kadar bozuldu ki anlatamam . En son tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım. Şimdi adeti bekliyorum orda bayrama denk geliyor . Yasak falan olursa özel izinle hastaneye gidip gelmem gerekecek. Yeter ki sağlıkla gelsin.Güçlüyüm inanıyorum inşallah olucak. İnanın zor süreçler geçirdik. Kimse çektiğin acıyı bekleyişi hüznünü sevincini anlamıyor. Yıprandık acı cektik ama olucak inşallah. Bizden daha uzun süre bekleyenlerde var Allah onlarada tez zamanda versin inş.yaş kaç sizin hangi ildesiniz
İnşallah yerleştirme işleminden sonra her şey daha kolay olacak canım. Hepimüze çok dua ediyorum . Allah isteyen herkese versin . Özellikle bizim gibi bekleyip de olmayanlara daha çok . Tek mi çift mi embriyolarin.Merhaba evet ilk denememiz . Bende cok büyük bir problem yoktu. Asıl problem eşimdeydi.
Anesteziliye karR verdim ben de canım benim de ilk deneme günler geçmiyor çok heyecanlıBence anestezi li yapın ben hayatımda bukadar acı çektiğimi hatırlamıyorum
İlk denemem olucak heyecanla günler bitsin diye bekliyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun herkese duam
Bende çok bilgisizdim bebegim 8 haftalıkken kalbi durana kadar. İki ay oldu kürtaj olalı hala dün gibi yanıyor içim hala sogumadi. Tüp bebek tedavisi ile elde etmiştim bebeğimi o da ellerimden kayıp gitti. Kimbilir tekrardan hamile kalabilcekmiyim tekrar HCG degerimi yüksek gorecekmiyim. Allah yar ve yardımcimiz olsun arkadaşım işimiz çok zor. Rabbim şu zorlu sınavı hayırlisi ile atlatmayı nasip etsin inşallah
Ben Medicanada yasemin hocaya gittim. İlk denemede oldu binkere şükür.Sizin sorun neydi acaba? Hangi tüp bebek merkezine gittinzi?
Aşılama olmuyor tutmuyor işte . Bende yaptım eşimin baskısıyla olmadı tutmadı. Tüp bebek yaptır. İlk denemede tuttu şükürki . Hiç düşünme paradan yana sıkıntın yoksa tüp bebek yapAynı duyguları bende yaşadım canım benim ki kendiliğinden oluşan gebelikti.2 sene oldu hala acısı içimde unutamadım. Tekrar da gebelik oluşmadı martta aşılama denedik malesef olumsuz sonuçlandı. Kısmet olursa haziran ayında bizde tüp bebek düşünüyoruz
Canım benimde en bilgisiz oldugu konu bu su anda . Çalıştığım yerde tel yasak oldugu için beni değil eşimi arayıp bişgi veriyorler her gün. Bugün aradıklarında embriyolarda bölünme devam ediyor demişler . Ama bu ne demek hiç bişey anlamadım . Bilen biri bana biraZ bilgi verebilir mi acabaİnşallah yerleştirme işleminden sonra her şey daha kolay olacak canım. Hepimüze çok dua ediyorum . Allah isteyen herkese versin . Özellikle bizim gibi bekleyip de olmayanlara daha çok . Tek mi çift mi embriyolarin.
Bölünme iyi bişey canım demek ki gelişiyor yumurtalar . Her gün bi önceki günün 2 katı olacak şekilde bölünmesi gerekir sağlıklı olabilmesi için. Bugün kaçıncı gün oldu . ya 3 yada 5 inci günü yerleştiriyorlar. Yaşın 35 ve üstü ise çift embriyo nakli yaparlar . Eğer küçükse ve ilk denemense de tek embriyo . Tabi başka şartlar da var . Cift tek olayındaCanım benimde en bilgisiz oldugu konu bu su anda . Çalıştığım yerde tel yasak oldugu için beni değil eşimi arayıp bişgi veriyorler her gün. Bugün aradıklarında embriyolarda bölünme devam ediyor demişler . Ama bu ne demek hiç bişey anlamadım . Bilen biri bana biraZ bilgi verebilir mi acaba
Bence de aşılamanın normal ilişkiden hiç bi farkı yok .Aşılama olmuyor tutmuyor işte . Bende yaptım eşimin baskısıyla olmadı tutmadı. Tüp bebek yaptır. İlk denemede tuttu şükürki . Hiç düşünme paradan yana sıkıntın yoksa tüp bebek yap
Pazartesi günü yumurtalarım toplandı canım , bugün 3. Gün. Doktorumuz transferi 1 ay sonra yapacağını söyledi , rahmin bir süre dinlendirilmesi bu sürecte daha avantajlı olabiliyormuş kimi doktora göre . Bende psikolojik olarak biraz yıprandım bu sürecte , transferin bikaç hafta sonra yapılacak olması benim için daha iyi olacak. Ben 28 eşim 29 yaşındayız . İlerde tüp bebeği tekrarlamamak istediğim için keşke ikizlerim olsa diye dua ediyorumBölünme iyi bişey canım demek ki gelişiyor yumurtalar . Her gün bi önceki günün 2 katı olacak şekilde bölünmesi gerekir sağlıklı olabilmesi için. Bugün kaçıncı gün oldu . ya 3 yada 5 inci günü yerleştiriyorlar. Yaşın 35 ve üstü ise çift embriyo nakli yaparlar . Eğer küçükse ve ilk denemense de tek embriyo . Tabi başka şartlar da var . Cift tek olayında
Amin canım ben de ikiz istedim doktordan zaten yaşım gereği de ikiz yerlestiriyorlar ama ikisi birden tutacak diye bişey yok tabi keşke tutsa. biri tutunamayabiliyor bazen tek kalabiliyor. Tek de olsa razıyım gerçi ama nasip kısmet inşallah olur . Allah biliyor ama ben daha fazla beklemek istemiyorum . İnşallah bekletmez. Bu arada bazı doktorlar uygun görürse çift yerleştirebilir. Sen bi sor istersen doktorunaPazartesi günü yumurtalarım toplandı canım , bugün 3. Gün. Doktorumuz transferi 1 ay sonra yapacağını söyledi , rahmin bir süre dinlendirilmesi bu sürecte daha avantajlı olabiliyormuş kimi doktora göre . Bende psikolojik olarak biraz yıprandım bu sürecte , transferin bikaç hafta sonra yapılacak olması benim için daha iyi olacak. Ben 28 eşim 29 yaşındayız . İlerde tüp bebeği tekrarlamamak istediğim için keşke ikizlerim olsa diye dua ediyorumHayırlısı neyse o olsun canım hepimiz için , insallah bebişimiz olurda bizde o güzel kokudan mahrum kalmayız .
Aşılama olmuyor tutmuyor işte . Bende yaptım eşimin baskısıyla olmadı tutmadı. Tüp bebek yaptır. İlk denemede tuttu şükürki . Hiç düşünme paradan yana sıkıntın yoksa tüp bebek yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?