Anestezi de almak istemiyorum aslında bunun icin o da zarar 10 saniyelik bir şey diyorlar dayanabilirim insallah

Teşekkür ederim Anestezi almak da istemiyorum bu kadar kısa süreli bir işlem icin ama bir yandan korkuyorum da kafam çok karıştı

Annem gelemeyecekti canım kardeşim yeni doğum yaptı hem o var hemde babam kalp hastasi bırakamazdı onları. Çok heyecali bi süreç beklemek çok kotu bir an önce olsa keşke bi bebişim olsa

Anestezi de almak istemiyorum aslında bunun icin o da zarar 10 saniyelik bir şey diyorlar dayanabilirim insallah
İnşallah canım dediğim gibi ilaç farkı olabilir .ben devlette yaptırdım onun için ilacı farklıdır . Sen ozlede yapacaksan daha farklıdır sonuçta devlet her şeyin en uygununu yapıyor

Annem gelemeyecekti canım kardeşim yeni doğum yaptı hem o var hemde babam kalp hastasi bırakamazdı onları. Çok heyecali bi süreç beklemek çok kotu bir an önce olsa keşke bi bebişim olsa
Inşallah olur canım, sen moralini yüksek tut,olumlu düşün. Beklemek çok zor evet,inan benim ömrüm beklemekle geçti, sonu güzel olsun da beklemeye değer..

Inşallah olur canım, sen moralini yüksek tut,olumlu düşün. Beklemek çok zor evet,inan benim ömrüm beklemekle geçti, sonu güzel olsun da beklemeye değer..
Moralim çok yüksek aslında ama bazen birden çöküş yaşıyorum ama hepimiz yaşıyormuşuz zaten . Umarım sonuç pozitif olur

Kızlar ben de karar değiştirip Antalya memorialde tedaviye başladım bugün muayene oldum rahim filmi çekilecek bu ay önümüzdeki ay tedavi başlıyor insallah ama anestezisiz çekmek istiyor doktor çok korkuyorum
Canim bende anestezsisiz yaptirdim.benden once ve aonra yaptira ole benim kadar cekmedi agri..bende de cok kotu oldu..ama sonrasinda cok sukur bisey yasamadim..sadece 5 dakka bi agri oluyo..dayanabilirsin bence..ben bile dayandiysam ignedden korkan bi tipim o derece..ciktiktan sonra iyiki yaptirmamisim dedim anestezili..cunki anestezide beni geriyodu..yaptirsammi diye dusunmustum.korkmaa yani benden onceki hele hic bi aci yasamadi.sifir tepkiydi..

Ya muayenede çok geriliyorum o şekilde olucak diye bir de bugün doktor detaylı bi muayene yaptı hala arın var kasıklarımda dayanamam diye korkuyorum kişiden kişiye değişiyor herhalde

Kızlar ben de karar değiştirip Antalya memorialde tedaviye başladım bugün muayene oldum rahim filmi çekilecek bu ay önümüzdeki ay tedavi başlıyor insallah ama anestezisiz çekmek istiyor doktor çok korkuyorum
Hayırlı olsun öncelikle. Korkutmayın kendinzii ben iki defa çektirdim rahim filmi ikisi de anestezi almadım. Adet sancısı çeker gibi oldu. Özelde doktor sana anlatıyor şimdi azıcık ağrıdan felan diye tabi ki zor ama anesteziye gerek yok bence. Birde ağrı eşiğiniz düşükse çok hissedersiniz. Kendinizi çok kasarsanız da zor olur. İnşallah kolay atlatırsınız

Başınız sağolsun. Allah bir daha yaşatmasın böyle acı çok üzüldüm. Jer şey çok daha iyi olur inşallah ve bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz

Ya muayenede çok geriliyorum o şekilde olucak diye bir de bugün doktor detaylı bi muayene yaptı hala arın var kasıklarımda dayanamam diye korkuyorum kişiden kişiye değişiyor herhalde

çok yakın bizamanda yaklaşık 1 hafta önce çektirdim rahim filmi, anestezili. Hayatımda ilkkez anestezi aldım sanırım bagımlılık yaptı defalarca anestezi alabilirim hiç korkulacak birsey degilmiş
İşlem 10-15 dk arası sürmüş, odadayken uyandırmışlar zaten beni. Yaklaşık 15 dk içinDe tamamen kendine geliyorsun zaten. Acı eşiğini bilemiyorum ama muaynede sıkıntı yaşıyorsan kesinlikle anestezili çektirmeni tavsiye ederim

Başınız sağolsun. Allah bir daha yaşatmasın böyle acı çok üzüldüm. Jer şey çok daha iyi olur inşallah ve bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz
Sagol,Amin canım inşallah kimseye yasatmasin evlat acısı. Inşallah hepimiz için güzel olur bundan sonra.

Sanırım cesaret edemeyip ben de anestezili cektiricem

Sanırım cesaret edemicem

Merhabalar ben devlette tüp bebek tedavisi görüyorum koranadan dolayı transfer yarıda kaldı. Bilginiz varmı nezamn açılır.

Merhaba arkadaşlar bende size kendi hikayemi anlatmak istiyorum. Son bir senedir doğal yolla ha oldu ha olacak derken uğraşıp durduk. Bende pko vardı. Eşimde problem varmı yokmu bilmiyorduk. Bende 3 ay arka arkaya klomen ilaç kullandım ama bir sonuç alamadık. Bunun üzerine eşim semem testi yaptırdı ve maalesef sonuçları çok kötü oldu . Doktor eşimin ameliyat olması gerektiğini söyledi ama eşim istemedi. Bu sırada tüp bebek düşünmeye başladık ve biraz araştırma yaptık.yaptıgımız arastırma bizi ali osman koyuncuoğluna götürdü ve serüvenimiz basladı. Yaklaşık 11 gün boyunca her gün eşim bana ikişer tane iğne yaptı, iğnelerin kesinlikle dayanılamayacak bir ağrısı yok sadece psikolojik olarak biraz zor bir süreç. Dün ise yumurta toplama işlemim yapıldı. 25 tane döllenmiş yumurtam var şu anda. Bundan sonrasını gün gün takip etmeye başlayacağız. Umarım bekleyeşimiz güzel sonuclanır. Transferim 1 ay sonra yapılacak. Doktorumuz rahmin 1 ay dinlendirilmesinden yana

Gelecek aya başlar yüksek ihtimal ama bulunduğumuz il deki duruma da bağlı okur bence

Öncelikle geçmiş olsun ve de hayırlı da olsun 25 embriyo harika bir rakam. Yumurta toplama işlemi nasıl oldu anlatabilşr misiniz benden de bu hafta sonu toplanacak allah kısmet ederse inşallah.

Öncelikle geçmiş olsun ve de hayırlı da olsun 25 embriyo harika bir rakam. Yumurta toplama işlemi nasıl oldu anlatabilşr misiniz benden de bu hafta sonu toplanacak allah kısmet ederse inşallah.
Yumurta toplama işlemine çok korkarak gittim , hatta anesteziye göşyalarıyla girdim. En son sadece ağladığımı hatırlıyorum. Sonra bir anda uyandım ve basımdaki hemşire sizi odaya alıyoruz dedi . Nasıl oldu nasıl bitti anlamadım. Odaya gittiğimde çok hafif kasık ağrım vardı ama asla dayanılamayacak gibi değil. Tam hazırlanmak için ayağa kalktığım an baş dönmesi ve mide bulantısı yaşadım . Olduğum yere geri uzandım bir saat kadar daha hastahanede kaldım. Dün lavaboya cıkmakta biraz zorlanıyordum ama bugün o sıkıntıda geçti. Gerçekten bu kadar korkmamı gerektirecek hiç birşey yokmuş. Ne ara oldu ne ara bitti anlamıyorsunuz bile .

Merhabalar ben devlette tüp bebek tedavisi görüyorum koranadan dolayı transfer yarıda kaldı. Bilginiz varmı nezamn açılır.
Haziran başı gibi açılacak demişlerdi canım . İnşallah çok uzun sürmez . Kaçıncı denemen senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…