- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #19.881
Canım süt makinasının parçalarını bende her seferinde kaynatmıyorum açıkçası üşeniyorum ama sıcak suyla yıkıyorum
Kızlar ben çocukları hiç akşam yıkamadım üşürler diye korktum hep gece ayaz oluyor bizim buralar baya gerçi Evimizin sıcaklığı 25.5 - 26 derece arasında gidip geliyor kombi güzel yanıyor fatura elinizden öpersöylemeden edemedim neyse sizler hiç gece yıkadınız mi
Ben iki üç güne bı kaynatıyorum canım biberonu
Biz hep gece yıkıyoruz canım valla.genelde 9 dan sonra oluyor.banyodada değil bebeğe oda yapacağımiz yerde yıkıyoruz.bi tane sıcak soğuk hava üfleyen fan aldık.oda zaten sıcak oluyor ama biz onunlada ısıtıyoruz,yerede bı naylon seriyoruz tamamKızlar ben çocukları hiç akşam yıkamadım üşürler diye korktum hep gece ayaz oluyor bizim buralar baya gerçi Evimizin sıcaklığı 25.5 - 26 derece arasında gidip geliyor kombi güzel yanıyor fatura elinizden öpersöylemeden edemedim neyse sizler hiç gece yıkadınız mi
İyi canım çok şükür kötü bi hastalık değil. Ameliyatta inşallah su gibi akıp giderKızlar sonucum çıkmış birinci aşamada henüz kanser değil ama ameliyat olmalısın bebeklerim küçük 2 3 ay sonra olayım dersen o zaman yapayım ya da şimdi yapayım dedi bende neden erteleyeyim olsun bitsin dedim perşembe günü sabah 8.30 da ameliyat olacağım zaten 45 dk falan sürecekmiş yatış yapmayacak aynı gün taburcu olacağım emzirmeyi de yapabilirsin dedi nasıl ki sezeryan da anestezi alıp emziriyorsunuz aynı şey anestezi emzirmeye süt vermene engel değil dedi. Şimdilik benden haberler böyle merak etmeyin diye yazayım dedim.
Biraz saçaklıyız teyzesiya bende alsam sürsem ne olur ki.pediatri doktoru sakın birşey kullanma dedi ben gene ikna olmadım iğneye gidince aile hekimine sordum oda kullanma dedi benim şimdi alnında da var.banyodan sonra daha çok oluyor.dun banyo yaptı sabaha böyle oldu
Canım beterin beteri vardır derler ya,buna şükür.bebcede hiç ertelemeye gerek yok en doğru kararı vermişsin.bir an önce ol kurtul ve bundan sonra sağlıkla evlatlarının hep başında ol inşallahKızlar sonucum çıkmış birinci aşamada henüz kanser değil ama ameliyat olmalısın bebeklerim küçük 2 3 ay sonra olayım dersen o zaman yapayım ya da şimdi yapayım dedi bende neden erteleyeyim olsun bitsin dedim perşembe günü sabah 8.30 da ameliyat olacağım zaten 45 dk falan sürecekmiş yatış yapmayacak aynı gün taburcu olacağım emzirmeyi de yapabilirsin dedi nasıl ki sezeryan da anestezi alıp emziriyorsunuz aynı şey anestezi emzirmeye süt vermene engel değil dedi. Şimdilik benden haberler böyle merak etmeyin diye yazayım dedim.
Aynen ben bazen arkadaşlarıma tecrübeli annelere soruyorum.tecrubeyle edinilmiş bilgiler bence daha doğruEn iyisini anneler bilir. Açıkçası ben de doktorun her dediğini yapmıyorum. Çünkü Anneyiz:)
İnşllah canım çok şükürİyi canım çok şükür kötü bi hastalık değil. Ameliyatta inşallah su gibi akıp gider
Hiç sorma canım artık bence de son olsun lütfenCanım beterin beteri vardır derler ya,buna şükür.bebcede hiç ertelemeye gerek yok en doğru kararı vermişsin.bir an önce ol kurtul ve bundan sonra sağlıkla evlatlarının hep başında ol inşallahşimdiden çok çok geçmiş olsun canım.sen çok cereme çektin inşallah bu son olsun.
Canım çok geçmiş olsun. En iyisini yapmışsın beklemenin anlamı yok. Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşaallahKızlar sonucum çıkmış birinci aşamada henüz kanser değil ama ameliyat olmalısın bebeklerim küçük 2 3 ay sonra olayım dersen o zaman yapayım ya da şimdi yapayım dedi bende neden erteleyeyim olsun bitsin dedim perşembe günü sabah 8.30 da ameliyat olacağım zaten 45 dk falan sürecekmiş yatış yapmayacak aynı gün taburcu olacağım emzirmeyi de yapabilirsin dedi nasıl ki sezeryan da anestezi alıp emziriyorsunuz aynı şey anestezi emzirmeye süt vermene engel değil dedi. Şimdilik benden haberler böyle merak etmeyin diye yazayım dedim.
Canım benim kide çok saçlı doğdu ama hiç mide yanmam yoktuBende zaten reflü vardı.hamileligimde de ara ara mide yanması oluyordu ama hamileliğin son 2-3 ayı aman tanrım diyorumyok böyle bir mide yanması çok fenaydı
Yaa aslında ben mide yanmasını çok saça baglamadiydim büyüdü mideme baskı yapıyor diyordum.benim normaldede reflum vardı zaten ama hamileliğin son aylari çok fena olmuştu artıkCanım benim kide çok saçlı doğdu ama hiç mide yanmam yoktu
Bende dün onu düşünüyordum ya.bi kulakları kaldı el atmadığım onuda temizlesem mi dedimKızlar ya bebişlerin kulaklarını nasıl temizliyorsunuz
Biz hep akşam yıkıyoruz canım UFO açıp hemde gece uykusu daha rahat geçiyor su dinlendirdigi içinBende hergün yıkıyordum kış iyice geldiğinden beri 2 güne bir yıkıyorum canımm ama hep öğlen yıkadımm acaba akşam yıkasam üşürler mi diye düşünüyorum
Ben e bebekten bebek kulak çöpü aldım canım onunla temizliyorum uygulamadan bak zaten tehlikeli değil ucuKızlar ya bebişlerin kulaklarını nasıl temizliyorsunuz
Kızlar sonucum çıkmış birinci aşamada henüz kanser değil ama ameliyat olmalısın bebeklerim küçük 2 3 ay sonra olayım dersen o zaman yapayım ya da şimdi yapayım dedi bende neden erteleyeyim olsun bitsin dedim perşembe günü sabah 8.30 da ameliyat olacağım zaten 45 dk falan sürecekmiş yatış yapmayacak aynı gün taburcu olacağım emzirmeyi de yapabilirsin dedi nasıl ki sezeryan da anestezi alıp emziriyorsunuz aynı şey anestezi emzirmeye süt vermene engel değil dedi. Şimdilik benden haberler böyle merak etmeyin diye yazayım dedim.
Kızlar ya bebişlerin kulaklarını nasıl temizliyorsunuz
Bende alayım canım ondanCanım inşallah çabucak atlatırsın. Aynı gün taburcu demiş hafif geçecek muhtemelen. Gelmiş geçmiş olsun inşallah şimdiden.
Ben bebekler için olan kulak çöpüyle temizliyorum.
canım emzirme zamanım çok belli olmuyor bazen iki saatte bir bazen saat başı emiyor benim ki 10 ile 20 dk arasında değişiyor bazen keyif yapıyor 40 dk oyalanıyorKızlar kuzuları günde kaç kez besliyorsunuz? Mama yada anne sütünü biberonla verenler kaç cc veriyorsunuz? Emzirenler kaç dk emziriyosunuz?
Canım benim miniğinde emme süreleri degisiyor ama genelde 15-20 dk memede duruyor.artik kaç saatte bir emzirdiğimi takip etmiyorum o emmek istedikce veriyorum.istemedigi zamanda diliyle itiyor emmiyor zatenKızlar kuzuları günde kaç kez besliyorsunuz? Mama yada anne sütünü biberonla verenler kaç cc veriyorsunuz? Emzirenler kaç dk emziriyosunuz?
Bende normalde yıkarken UFO açıyorum gene açarım ama tüm gece açık kalmıyor değil miBiz hep akşam yıkıyoruz canım UFO açıp hemde gece uykusu daha rahat geçiyor su dinlendirdigi için
İnşallah canım çok sağol evet hafif geçecek sanırımCanım inşallah çabucak atlatırsın. Aynı gün taburcu demiş hafif geçecek muhtemelen. Gelmiş geçmiş olsun inşallah şimdiden.
Ben bebekler için olan kulak çöpüyle temizliyorum.