Benim oğlan 2 3 saatte 1 süt içiyor, gece 4 4.5 saati bulduğu oluyor. Eskiden 100 120 cc arası içiyordu, baktım doymuyor gibi 140a çıkardım ama içiyor çok mu geliyor diye düşündüm ondan sordum sizlere.
Sen güçlüsün zaten hemen toparlanacağına eminim.
Evde olduğu halde böyle yapması gerçekten çok sinir bozucu olur. Bende dert yanmıştım ya oturdum konuştum eşimle, Allah var ilk günden beri altını değiştirdi gazını çıkardı karnını doyurdu ama bunları hep gündüz yaptı gece genelde devrildi yattı. Haftsonu yasağıyla birlikte artık daha fazla sorumluluk alacaksın dedim gece süt ısıtmaya gittiğimde çocuk ağlardı kalmazdı eşim. Duymazdan gelirdi hep. Konuştum bi nebze fayda etti, bu gece kalk çocuk ağlıyor süt ısıt dedim ikiletmeden kalktı hemen. Uykuyu hala çok seviyor ama en azından belli bi zaman ayır sadece bebekle eşin kalsınlar. Benimki en işe yaramıyor dediğim zamanda bile sabah 6 gibi kalkar işe gidene kadar bakardı. Bende dinlenmiş olurdum 3 3.5 saat. Sende bi zaman belirle eşin içinde uygun bi zaman olsun. Sen git yat eşin baksın. Emzir yat hemen gazını çıkarsın altını açsın uyutsun, uyumazsa oyalasın. Ama bi rolü olsun böyle olmaz diye konuş bence.