- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #19.121
Valla benimki maşallah ne 2 ne 3 bazen 4,5 kez yaptığı oluyor.tam altını değiştiriyorum giydiriyorum bir daha yapıyor.Kızlar bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor ilk doğduğu zamanlar 4 5 kez yapıyordu şimdi günde bir kez yapıyor bazen 2 normal mi acaba
Doktor bana 10 günü geçerse kabızlık olur onun dışında normal ve ne kadar az yaparsa o kadar gelişir dedi. Aylık kontrolün de kaç kg almıştı senin kiValla benimki maşallah ne 2 ne 3 bazen 4,5 kez yaptığı oluyor.tam altını değiştiriyorum giydiriyorum bir daha yapıyor.
Nurse harveys kullanıyoruz cnm ben memnunum çok hem kakasını yapmasına da yardımcı oluyor hem gaz çıkışıda rahat oluyor çok şükür çekmedik gazdan hiçHangi gaz damlası canım memnun musun damladan
Bana da görümcem dedi aynısını ne kadar az yaparsa süt o kadar yarar kilo yapar dedi ama öncesi 4 5 kez yapıyordu diye tereddüt ettimDoktor bana 10 günü geçerse kabızlık olur onun dışında normal ve ne kadar az yaparsa o kadar gelişir dedi. Aylık kontrolün de kaç kg almıştı senin ki
Ay iyi cnm çok şükürİçine sokuyor musunuz kulak çöpünü canım
Şimdi yaptı zeytinyağı verdim canım
Ahh annelik. Çok kaka yaptığınds çok yaptı deriz yapmasa niye yapmadı . Uyusa çok uyumadı . Çok uyuşa niye bu kadar uyuduBana da görümcem dedi aynısını ne kadar az yaparsa süt o kadar yarar kilo yapar dedi ama öncesi 4 5 kez yapıyordu diye tereddüt ettim
Bu annelik insanın akıl sağlığını yerinden eder vallaAhh annelik. Çok kaka yaptığınds çok yaptı deriz yapmasa niye yapmadı . Uyusa çok uyumadı . Çok uyuşa niye bu kadar uyudurabbim yavrularımızı bize bağışlasın
Çok hafiften canım fazla değil ben ki kaç kez öyle yaptırdımİçine sokuyor musunuz kulak çöpünü canım
Şimdi yaptı zeytinyağı verdim canım
Ya bak ben bunu bilmiyordum canım doğrudur biz aylık kontrolüne gittiğimizde 800 Gr almıştı sadece anne sütü veriyordum sonra mama takviyesine başladım 2 aylık kontrolde belli olur bakalım kaç aldığı en korkum 2 aylık aşısında beni neler bekliyorDoktor bana 10 günü geçerse kabızlık olur onun dışında normal ve ne kadar az yaparsa o kadar gelişir dedi. Aylık kontrolün de kaç kg almıştı senin ki
Bizim de Perşembe aşılarYa bak ben bunu bilmiyordum canım doğrudur biz aylık kontrolüne gittiğimizde 800 Gr almıştı sadece anne sütü veriyordum sonra mama takviyesine başladım 2 aylık kontrolde belli olur bakalım kaç aldığı en korkum 2 aylık aşısında beni neler bekliyor
Benim minik 2.885 doğdu hastaneden 2.660 la taburcu olduk.1 aylık olduğunda 4.500 kiloydu canım.Doktor bana 10 günü geçerse kabızlık olur onun dışında normal ve ne kadar az yaparsa o kadar gelişir dedi. Aylık kontrolün de kaç kg almıştı senin ki
Benim kızım başından beri çok kaka yapıyor ama kilo almasında sıkıntı yok.Bana da görümcem dedi aynısını ne kadar az yaparsa süt o kadar yarar kilo yapar dedi ama öncesi 4 5 kez yapıyordu diye tereddüt ettim
Bende pekmezle meme tutturmayı mı denesem acaba..?Kızlar doktor çocuk doktoru yani pekmezle emzik tutturmayi önerdi. Ne dersiniz??
Kızlar bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor ilk doğduğu zamanlar 4 5 kez yapıyordu şimdi günde bir kez yapıyor bazen 2 normal mi acaba
Bebişlere eldiven takıyormusunuz kızlar ben takmak hiç istemiyorum ama elleri çok soğuk oluyor
Aman iyi cnm çok şükür maşallahBenim kızım başından beri çok kaka yapıyor ama kilo almasında sıkıntı yok.
Aaa cidden pekmezle denesene belki tutar inşallah tutsun. Bende gün içinde takmayıp gece mi taksam acabaBende pekmezle meme tutturmayı mı denesem acaba..?
Benimki ilk zaman günde 4 5 kez yaptı. Sonra bi ara ishal oldu işte, 10 kez bile yaptığı oldu. Şimdi günde 1 yapıyor, nadiren 2 yaptığı oluyor.
Bende hiç istemiyorum takmayı, ev sıcak diye genelde takmıyorum. Bazen geceleri uyurken takıyorum.
Canım 2820 doğdu 200 grda hastane de kilo kaybı oldu 600 Gr ya da altı olursa başlarız dedi ama gün geçtikçe uyanık saatleri arttı ve hep emmek istedi doymadı ağladı mecbur başladım ama pişman olmadım ya doydukca uyudu inan çevremde anne sütüyle daha fazla alanlar var mesela benimki küçüktü hemdeBizim de Perşembe aşılarbende çok korkuyorum valla Çarşamba’da kontrolümüz var bende sadece anne sütü veriyorum. 800 gr az mı dedi doktor cnm ondan mı mama takviyesi başladınız
Tamam canım teşekkür ederimÇok hafiften canım fazla değil ben ki kaç kez öyle yaptırdım
Bende hiç istemiyorum Arada çıkarıyorum sanırım alıştıkları için elleri buz gibi oluyor dayanamıyorum geri takıyorumBebişlere eldiven takıyormusunuz kızlar ben takmak hiç istemiyorum ama elleri çok soğuk oluyor
İnşallah birşey olmaz canım korkma Yenidoğanlar da oluyor ama devamlılığı yoksa geçicidir.Pazartesi göz muayenemiz var bizimde. Arada şaşı bakıyor oğlan, doğduğunda vardı, sonra geçmişti. Bi haftadır filan tekrar var gibi duruyor. İnşallah bişey çıkmaz. Kalça ultrasonu içinde randevu alıp gidicem, bu arada aklınızda bulunsun uygun fiyata özel sağlık sigortası yapılıyor bebeklere bilen vardır mutlaka. Şu pandemi döneminde kalabalık ortama girmeye korkar olduk malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?