- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #19.141
Aaa cidden pekmezle denesene belki tutar inşallah tutsun. Bende gün içinde takmayıp gece mi taksam acaba
Yarın bi deneyim olmazsa. Tutmazsada artık napayım süt sağmaya devam.
Gün içinde zaten sıcak oluyo, benim eve güneşte vuruyor. Akşam serin elleri üşüyor. Uyurken takıyorum akşamları, ama bu gece onuda yapmadım. Elleri yumruk oluyor, hiç hoşlanmıyorum ben bile rahatsız oluyorum.
Tamam canım teşekkür ederim
Bende hiç istemiyorum Arada çıkarıyorum sanırım alıştıkları için elleri buz gibi oluyor dayanamıyorum geri takıyorum
İnşallah birşey olmaz canım korkma Yenidoğanlar da oluyor ama devamlılığı yoksa geçicidir.
Evet biz yaptırdık sigorta doğum yaptığım hastaneye devam ediyoruz gitmeye en azından birşeu olduğunda kadın doğumcumuzdan bilgi alıyor doktorumuz rahat oldu tabi bu pandemi döneminde içim bi tık Daha rahat götürdüm.
Bilmiyorum canım valla, ara ara oluyor. Her zaman yok, ama bazen bi bakıyoruz şaşı gibi bakıyor. İnşallah pazartesi güzel geçer muayene, normaldir geçici bişeydir umarım.
Sen hangi hastaneye gidiyordun canım? Bende nereye gitsem diyorum, sigorta yapan kadın doğum yaptığım hastane için kalabalık oldu bu dönem dedi..