- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #18.481
Ama ayıptır söylemesi her defasında da sümük çıkmıyor kiYoktur cnm Allah’ın izniyle aynı durum bende de var burundan geliyor hırıltısı. doktor bana her beslenme öncesi temizle dedi bu arada. Çekince o kustuğu sütler geliyor beyaz beyaz o tıkıyor yazık temizleyince daha rahat emiyor
Bende gidince sorayım unutmazsamiyiyiz cnm çok şükür anca daha bir hafta oldu kendime gelebildim valla ne kadar zormuş ya valla söylüyorlardıda inanmıyordum. Allah sizin daha çok yardımcınız olsun iki taneyle daha çok sabıra ihtiyacınız var. Senin minnoşlar nasıl nasıl gidio
İmşalalh faydası olur canım
Evet var benim sütümü de mamayı da kusuyorlar bir miktar canıM
Geçmiş olsun cnm allah başka dert vermesin sağlıcakla büyüsün hepimizin bebişleriEvet ya çok zor . Ama geçiyor işte zamanlaAmin canım . Bizde şuan erken doğumdan dolayı kansızlık var onunla uğraşıyoruz
Yaa benim her temizlediğimde geliyor tıkanıklık gidiyor yani baya. Her kustuğunda ağızdan burundan fışkırtarak kustuğundanAma ayıptır söylemesi her defasında da sümük çıkmıyor kiben günde bir kere temizleyebiliyorum
Ay hiç sorma amma dertliyiz biz de Hamileliğimiz ayrı geçti şimdi ayrı geçiyor HepimizinDiyorum ki hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde bir büyüselerdi
Hırıltı benim oğlan da da var ya ama kızım da yok mesela geniz eti mi yoksa akıntı mı anlamadımInsaallah yoktur.
Dogdundan beri varmiydi hırıltı?
Brjim oglajin 1 haftadir var 29nda randevim var bakalim
Ayyy umut oldun bana hadi inşallah canımİnşallah olur benim o Damlayı içince sağarken ne kadar çok çıkıyordu sütüm.
Dr bana 6 . Aya kadar böyle olur dediYaa benim her temizlediğimde geliyor tıkanıklık gidiyor yani baya. Her kustuğunda ağızdan burundan fışkırtarak kustuğundan
Ay hiç sorma amma dertliyiz biz de Hamileliğimiz ayrı geçti şimdi ayrı geçiyor Hepimizin
Hırıltı benim oğlan da da var ya ama kızım da yok mesela geniz eti mi yoksa akıntı mı anlamadım
Ayyy umut oldun bana hadi inşallah canım
İnşallah canım.Ay hiç sorma amma dertliyiz biz de Hamileliğimiz ayrı geçti şimdi ayrı geçiyor Hepimizin
Hırıltı benim oğlan da da var ya ama kızım da yok mesela geniz eti mi yoksa akıntı mı anlamadım
Ayyy umut oldun bana hadi inşallah canım
İnşallah canım Emiyor mu senin ikizler ne durumdaHiç demeinşallah faydası olur canım .
Demek kü genel olarak normal hepimiz yaşamışızİnşallah canım.
Bu arada benimkindede var hırıltı, temizliyorum hergün ama yinede oluyor.
İnşallah canım Emiyor mu senin ikizler ne durumda
Demek kü genel olarak normal hepimiz yaşamışız
Beni ne doğum mahvetti ne bu tempo.. Beni bitiren oğlanın emmemesi..Yok cnm emmiyorlar maalesef
Beni ne doğum mahvetti ne bu tempo.. Beni bitiren oğlanın emmemesi..
Bende ara ara oluyor. Aslında lohusalığımda bitti sayılırKızlar sizde de regl ağrısı gibi bir ağrı oldu mu?
Haklısın var çok şükür ama böylede büyük sıkıntı inanki. Uyuyor uyandırmıyorum acıkınca doyururum diye sağdığım süt soğumuş oluyor, sıcak suya koyup ısıtana kadar ciyak ciyak ağlıyor süt sağmaya sürekli kalkmaktan uyku uyuyamıyorum. Gece o uyuyor olsa bile ben yine uyanık oluyorum. Sağım yaptığım için sütüm artıyor, göğüslerim sürekli dolduğu için belim sırtım ağrıyor. Amaan amaan. Her türlü zor iş..Hiç canını sıkma canım çok şükür maşallah sütün var . Beni emmediklerinden dolayı da sütüm pek yok
Benimkilerde sürekli kavga halindeler memeyle pes edip mama veriyorumYok cnm emmiyorlar maalesef
Benim de yok sütüm az önce sağdım ikisinden 30 cc çıktıHiç canını sıkma canım çok şükür maşallah sütün var . Beni emmediklerinden dolayı da sütüm pek yok
Canım bir yerde okumuştum sağdığınız süt miktarı göğsünüzde ki süt miktarı değildir o sizi yanıltmasın diyordu. 10 cc sağarsın ama bebek emerken 120 cc çeker sağmaya aldanmayın diyordu . Bende bu yüzden sağıp miktar bakmayı bıraktımBenimkilerde sürekli kavga halindeler memeyle pes edip mama veriyorum
Benim de yok sütüm az önce sağdım ikisinden 30 cc çıktı
Doğru bana da emzirme danışmanı söyledi ben emzirdikten sonra sağıyorum ama 5 dk zor emiyorlar istemiyorlar hala memeyiCanım bir yerde okumuştum sağdığınız süt miktarı göğsünüzde ki süt miktarı değildir o sizi yanıltmasın diyordu. 10 cc sağarsın ama bebek emerken 120 cc çeker sağmaya aldanmayın diyordu . Bende bu yüzden sağıp miktar bakmayı bıraktım
Ben hiç emziremiyorum. Oğlanın hiç niyeti yok. Bunlar ne inat çıktı böyle.Doğru bana da emzirme danışmanı söyledi ben emzirdikten sonra sağıyorum ama 5 dk zor emiyorlar istemiyorlar hala memeyi