- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #18.501
Dedigin dogru canim ama 10 cc cikiyorsa sagimda.. bebekte 120 alamaz cikmaz okadar. Yani arada buyuk fark olmaz. Ac kalmasin bebelerCanım bir yerde okumuştum sağdığınız süt miktarı göğsünüzde ki süt miktarı değildir o sizi yanıltmasın diyordu. 10 cc sağarsın ama bebek emerken 120 cc çeker sağmaya aldanmayın diyordu . Bende bu yüzden sağıp miktar bakmayı bıraktım
Geniz eti dgldir canim baksana hepimizde oluyor normal demekiAy hiç sorma amma dertliyiz biz de Hamileliğimiz ayrı geçti şimdi ayrı geçiyor Hepimizin
Hırıltı benim oğlan da da var ya ama kızım da yok mesela geniz eti mi yoksa akıntı mı anlamadım
Ayyy umut oldun bana hadi inşallah canım
Yok cnm benimkide sonradan oldu. Nornal demeki . Herseyden evham yapiyorum.. birde cok kotu zaamandayiz.. koronamiz eksiktiDoğduklarında ben bir süre göremedim canım ama sonra yanlarına gittiğimde böyle bir şey yoktu ben de anlamadım. Senin doğumdan beri var mıydı ?
Olabilir canım. Öyle okudum ama haklısın o kadar fark olmazDedigin dogru canim ama 10 cc cikiyorsa sagimda.. bebekte 120 alamaz cikmaz okadar. Yani arada buyuk fark olmaz. Ac kalmasin bebeler
Benim çocuklarda da var doktor damla verdi burun ıçın...Geniz eti dgldir canim baksana hepimizde oluyor normal demeki
Fayda ettimi ilac? Tam olarak ne hiriltisiymis cnm bu ?Benim çocuklarda da var doktor damla verdi burun ıçın...
Milkway milk plus icecegini dene cnm.yapacagi sute inanamayacaksinÇay dediğin Humana stil tea olan mı başka mı canım
Canım hangi siteden aldın acaba ?Milkway milk plus icecegini dene cnm.yapacagi sute inanamayacaksin
Milkway milk plus icecegini dene cnm.yapacagi sute inanamayacaksin
Trendyoldan aldimCanım hangi siteden aldın acaba ?
6 adeti 100 TL bir kereliğine olsa alınabilir de Böyle Baya pahalıymış gerçekten görümcem geldi bAşka şehirdeydi sadece emzirmeye kaldırıyor bütün gece ikisine de o bAkıyor ve emzirme aralarında bana devamlı hoşaf çay getiriyor sütüm Çoğaldı uyuyunca emzirdikten sonra bile 120 cc falan çıktı az önce dinlemek herşeymişMilkway milk plus icecegini dene cnm.yapacagi sute inanamayacaksin
Ben yeni dogum yaptigim icin doktor tavsiye etti,faydasini gordum .6 adeti 100 TL bir kereliğine olsa alınabilir de Böyle Baya pahalıymış gerçekten görümcem geldi bAşka şehirdeydi sadece emzirmeye kaldırıyor bütün gece ikisine de o bAkıyor ve emzirme aralarında bana devamlı hoşaf çay getiriyor sütüm Çoğaldı uyuyunca emzirdikten sonra bile 120 cc falan çıktı az önce dinlemek herşeymişPelosh01 ama cuma ya kadar burda
Doğru bana da emzirme danışmanı söyledi ben emzirdikten sonra sağıyorum ama 5 dk zor emiyorlar istemiyorlar hala memeyi
6 adeti 100 TL bir kereliğine olsa alınabilir de Böyle Baya pahalıymış gerçekten görümcem geldi bAşka şehirdeydi sadece emzirmeye kaldırıyor bütün gece ikisine de o bAkıyor ve emzirme aralarında bana devamlı hoşaf çay getiriyor sütüm Çoğaldı uyuyunca emzirdikten sonra bile 120 cc falan çıktı az önce dinlemek herşeymişPelosh01 ama cuma ya kadar burda
6 adeti 100 TL bir kereliğine olsa alınabilir de Böyle Baya pahalıymış gerçekten görümcem geldi bAşka şehirdeydi sadece emzirmeye kaldırıyor bütün gece ikisine de o bAkıyor ve emzirme aralarında bana devamlı hoşaf çay getiriyor sütüm Çoğaldı uyuyunca emzirdikten sonra bile 120 cc falan çıktı az önce dinlemek herşeymişPelosh01 ama cuma ya kadar burda
Almadım damlayı.deniz suyuymus damla.Olabiliyormus bebeklerde normal yaniFayda ettimi ilac? Tam olarak ne hiriltisiymis cnm bu ?
Canım kuru üzüm mü taze üzüm müKızlar üzüm çok güzel süt yaptı bende birde helva. Tahin de çok güzel süt yapıyormuş ama onu henüz denemedimtabi yine de en iyi süt yapan şey iyi uyku ve bol su ama yine de tecrübeleri paylaşmakta fayda var
Aynen canım bizde dinlemek olmadığından olmuyormus ne mümkün ki ama dinlenmek kaç kişiyiz şuan evde zor yetiyoruz inanAynen canım uyuyunca dinlenince süt oluyor ama bunlar olmazsa sütte olmuyor . Ne güzel görümcende bakıyormuş. Bari gidene kadar bol bol dinlen canım