- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 33
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #18.161
Emzirdikçe rahim kasılırmış eski haline dönmeye çalışırmış. Kırk günde toparlanırmış vücut. Aslında tıbbi olarak 40 gün olayı gebelik hormonlarının vücuttan 40 gün için de tamamen atılmasıymış ondan 40 günden sonra kendimizi toparlarmışız. Yani inşallah toparlarızBenim süt sağdıkça kanamam oluyor valla. Kansızlık vardı zaten bende bembeyaz geziyorum.
Benim daha lekelenmeye dönmedi bile.
Ne yaptılar mı canım? Benim kanamam çok oldu ağrı sızı idare edemeyeceğim gibi değildi ama sürekli pedimi değiştirdiler. 3.den sonra çağırmak istemedim artık hemşireyi eşim halletti hep.
Bakalım kaç gün sürecek.
mesaj yarim kalmış ya.doğumdan sonra beklettikleri odada karnıma bastırdılar bağırta bağırta o beni mahvetti
Emzirdikçe rahim kasılırmış eski haline dönmeye çalışırmış. Kırk günde toparlanırmış vücut. Aslında tıbbi olarak 40 gün olayı gebelik hormonlarının vücuttan 40 gün için de tamamen atılmasıymış ondan 40 günden sonra kendimizi toparlarmışız. Yani inşallah toparlarız
Bakalım 40 günde bitecek mi?@canimmkendimm canım benim 31. Günüm bugn hala lekelenme olarak devam ediyor
Bastirma bendede oldu. Onlar dokununca hmm tmm diyor ama neden yaptiklarini bende bilmiyorumSebep neymiş? Doğum bitti dikişlerim atıldı odaya çıkardılar. Öyle bastırma filan olmadı. İlk kez duydum senden.
aynen bende çok bağırdım hiç beklemediğim bir şeydi.ömrü hayatımda yaşadığım en büyük acıydıYa bana da yaptılaro kadar canım acıdı ki ilk defa çığlık attım
hiç bilmiyorum neden yaptılar. ben ağlayınca kadın canım biliyorum canın çok yandı bende istemiyorum yapmak ama senin iyiliğin için dedi.tabi o an can acısından hiç sormak aklıma gelmediAaa niye yaptılar ki onu
benim ablamın iş arkadaşı zübeyde hanımda iki kere sezeryan olmuş onada ikisinde de yapmışlar.ablama demiş ama ablam beni korkutup strese sokmamak için bana söylememişSebep neymiş? Doğum bitti dikişlerim atıldı odaya çıkardılar. Öyle bastırma filan olmadı. İlk kez duydum senden.
Ay cok acimistir ya bide karnin dikişli.. ben bile bagirdim sizleri dusunemiomaynen bende çok bağırdım hiç beklemediğim bir şeydi.ömrü hayatımda yaşadığım en büyük acıydı
Hiç bilmiyorum canım damla damla devam ediyor ama ilk 17-18 gün ped doldurdu sonra her gün damla damla devam etti bakalım ne olacak.Bakalım 40 günde bitecek mi?
Dikişli yere neden bastırıyorlarbenim ablamın iş arkadaşı zübeyde hanımda iki kere sezeryan olmuş onada ikisinde de yapmışlar.ablama demiş ama ablam beni korkutup strese sokmamak için bana söylememiş
Ay cok acimistir ya bide karnin dikişli.. ben bile bagirdim sizleri dusunemiom
düşününce banada saçma geliyor ama vardır bir sebebi.ama yok böyle bir acı düşününce bile kötü oluyorumDikişli yere neden bastırıyorlardikiş patlasa Allah korusun.
Bende aynı şekilde çığlık attım. Afedersin ama bi de alttan parmakla da yaptılaraynen bende çok bağırdım hiç beklemediğim bir şeydi.ömrü hayatımda yaşadığım en büyük acıydı
aynen bende çok bağırdım hiç beklemediğim bir şeydi.ömrü hayatımda yaşadığım en büyük acıydı
benim ablamın iş arkadaşı zübeyde hanımda iki kere sezeryan olmuş onada ikisinde de yapmışlar.ablama demiş ama ablam beni korkutup strese sokmamak için bana söylememiş
Hiç bilmiyorum canım damla damla devam ediyor ama ilk 17-18 gün ped doldurdu sonra her gün damla damla devam etti bakalım ne olacak.
Bana da yaptılar hatta vajinaya parmaklarını soktu bi hemşire diğeri karnıma bastırdı ben de çok bağırdım sabret kirli kanın tamamen çıkması için yapmak zorundayız dedi 3 kez falan arka arkaya yaptılar ben de çığlık attım resmenaynen bende çok bağırdım hiç beklemediğim bir şeydi.ömrü hayatımda yaşadığım en büyük acıydı
banada onu yapmadılar ama doğuma gitmeden önce bi doktor geldi alttan açılma varmı diye ona baktı.5 cm açılmanda var senin dedi. ama ben zaten sezeryan olacağım neden bide onu yapıp boştan yere canımı yaktılar anlamadım.Bende aynı şekilde çığlık attım. Afedersin ama bi de alttan parmakla da yaptılarnedenini sorduğum da içimin temizlenmesi içinmiş. Sezeryan olduğum için gelmeyen kanın gelmesi içinmiş dediler
banada 3 kez yaptılar.2 kere o ayılma odası gibi yerde yaptılar.sonra odama çıkarttılar ben daha ilkinin acısını şokunu üstümden atamamışım bir kerede orda yaptılar.off ya neyse ki geçti gitti.Bana da yaptılar hatta vajinaya parmaklarını soktu bi hemşire diğeri karnıma bastırdı ben de çok bağırdım sabret kirli kanın tamamen çıkması için yapmak zorundayız dedi 3 kez falan arka arkaya yaptılar ben de çığlık attım resmen
Bencede. O bastirmadan sonra icimden buyuk parcalar ciktiBende aynı şekilde çığlık attım. Afedersin ama bi de alttan parmakla da yaptılarnedenini sorduğum da içimin temizlenmesi içinmiş. Sezeryan olduğum için gelmeyen kanın gelmesi içinmiş dediler