- 20 Şubat 2016
- 442
- 248
- 37
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #18.141
Amin amin Allah hepimize saglıklı sıhhatli ewlatlarını kucaklarımıza almayı nasip etsin. İnsan hep tedırgın oluyor ıste Allah korkularımızdan emin kılsınİnanın hiç bir belirtim yoktu aşermem devam ediyor du kanamam da yoktu biz kontrole giderken öğrenmiştik ve şoku orda yaşadık. Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir süreç.
bilmiyorum ki canım çok zor geçiyor benimki.yatamıyorum oturamıyorum.hergün ağlıyorum.parol verdiler zaten sabah akşam içiyorum.bugün biraz daha iyi gibiyim.bebişi ilk kontrole götürdük kan uyuşmazlığından dolayı sarılık riski vardı ama çok şükür sarılığı yok miniğimin.Valla ne bileyim, alıştım sanki bölük bölük uykuya. Birde normal hayata ne kadar çabuk dönersem o kadar iyi olur diye düşünüyorum. Ha bebeğimi bırakamam orası ayrı.
Bende özlerim ayrı kalamam, ama bi nefes almak istiyor insan.
Bugün yine kan vardı mesela, kötü koku yok ama onu takip ediyorum. Bekliyorum bakalım geçecek mi, bende bezi hala göbeği düşmemiş gibi takıyorum.
Neden ki canım, parol içebilirsin istersen. Memnun kaldın mı bu arada çok merak ediyorum.
Aynen vallaZaten 1 damla bize bir hafta gidiyor
Gün geçtikçe iyi olacaksın canımbilmiyorum ki canım çok zor geçiyor benimki.yatamıyorum oturamıyorum.hergün ağlıyorum.parol verdiler zaten sabah akşam içiyorum.bugün biraz daha iyi gibiyim.bebişi ilk kontrole götürdük kan uyuşmazlığından dolayı sarılık riski vardı ama çok şükür sarılığı yok miniğimin.
valla memmun kaldım canım.oda tek kişilik ve otel odası gibiydi.şansıma ablamı refakatçi olarak aldılar yanıma.eşimde çıktı odaya.
Aldığın yere dikkat et canım orijinal ürün sattıklarına emin olmadan almaBunun için iyi diyorlar almadım ben henüz öyle bir sancımız olmadı pek ama olursa almayı düşünüyorum
ÜzülDüm çokoluyor maalesef
Yaa demi insan hemen vicdan yapıyor
bilmiyorum ki canım çok zor geçiyor benimki.yatamıyorum oturamıyorum.hergün ağlıyorum.parol verdiler zaten sabah akşam içiyorum.bugün biraz daha iyi gibiyim.bebişi ilk kontrole götürdük kan uyuşmazlığından dolayı sarılık riski vardı ama çok şükür sarılığı yok miniğimin.
valla memmun kaldım canım.oda tek kişilik ve otel odası gibiydi.şansıma ablamı refakatçi olarak aldılar yanıma.eşimde çıktı odaya.
inşallah canımAynen valla
Gün geçtikçe iyi olacaksın canım
biz gene şehir hastanesine gittik.oraya gideriz heralde artık. valla bizde çok sevindik hiç beklemiyorduk. güvenlik bile önce izin vermemiş nasıl ya refakatçi yasak deyip yukarıyı arayıp öyle izin vermişler çıkmalarınaBende az önce kızdım meme tutmadı diye. Sonra üzüldüm..
Çok sevindim yalnız kalmamış olmana. Toparlarsın birkaç güne tamamen. Bende kontrole pursaklara götürücem bana yakın orası.
Evet cnm doğru yurt dışı ürünü olduğu için sıkıntı olabilir. Henüz almadım zaten öyle aman aman bi sancımız olmadı bakalım henüzAldığın yere dikkat et canım orijinal ürün sattıklarına emin olmadan alma
Yavaş yavaş toparlancan cnm ben hem psikolojik hem bedenen anca kendime geldim valla. İnsan evladına baktıkça daha çabuk kendine geliyorinşallah canım
biz gene şehir hastanesine gittik.oraya gideriz heralde artık. valla bizde çok sevindik hiç beklemiyorduk. güvenlik bile önce izin vermemiş nasıl ya refakatçi yasak deyip yukarıyı arayıp öyle izin vermişler çıkmalarına
biz gene şehir hastanesine gittik.oraya gideriz heralde artık. valla bizde çok sevindik hiç beklemiyorduk. güvenlik bile önce izin vermemiş nasıl ya refakatçi yasak deyip yukarıyı arayıp öyle izin vermişler çıkmalarına
Canım benim yoğun şekilde 3 gün oldu sonrasında leke leke geldi şimdi de iki gün de bir leke oluyor. Niye bu kadar çabuk kesildi bilmiyorumKızlar kanamanız ne durumda? 17 gün oldu azaldı ama devam ediyor benim.
Kızlar kanamanız ne durumda? 17 gün oldu azaldı ama devam ediyor benim.
inşallah canım.insanlar hep sezeryan tercih ediyor ya insanın kafasında daha rahat geçecekmiş gibi bi düşünce oluşuyor.halbuki mantıklı düşünsem baya bir ameliyat geçiriyoruz..aynen evlat çok başkaymış.hastanede ağrıdan inlerken hemşire emzirmek istersen vercem dedi hiç düşünmeden istiyorum dedimYavaş yavaş toparlancan cnm ben hem psikolojik hem bedenen anca kendime geldim valla. İnsan evladına baktıkça daha çabuk kendine geliyor
hemde çok zor olurdu. ablam olmasa hiç birşey yapamazdım ben.çünkü kendime hayrım yoktu.bide size yaptılarmı bilmiyorum.dogum sonrasıTek başına zor olurdu çünkü. Kanaması filan çok oluyor insanın. Eşim olmasa ben mahvolurdum mesela o gece. Biran önce ağrın sızın geçer inşallah canım.
Benim de 13 gün oldu cnm ama hala devam ediyor. 40 gün devam eder doktorum.Kızlar kanamanız ne durumda? 17 gün oldu azaldı ama devam ediyor benim.
Canım benim yoğun şekilde 3 gün oldu sonrasında leke leke geldi şimdi de iki gün de bir leke oluyor. Niye bu kadar çabuk kesildi bilmiyorum
Benim daha lekelenmeye dönmedi bile.Benim 40 gün boyunca lekelenmem devam etti
inşallah canım.insanlar hep sezeryan tercih ediyor ya insanın kafasında daha rahat geçecekmiş gibi bi düşünce oluşuyor.halbuki mantıklı düşünsem baya bir ameliyat geçiriyoruz..aynen evlat çok başkaymış.hastanede ağrıdan inlerken hemşire emzirmek istersen vercem dedi hiç düşünmeden istiyorum dedim❤
hemde çok zor olurdu. ablam olmasa hiç birşey yapamazdım ben.çünkü kendime hayrım yoktu.bide size yaptılarmı bilmiyorum.dogum sonrası
Benim de 13 gün oldu cnm ama hala devam ediyor. 40 gün devam eder doktorum.
Banada doktor bi damla veerdi. ins fayda ederBunun için iyi diyorlar almadım ben henüz öyle bir sancımız olmadı pek ama olursa almayı düşünüyorum
mesaj yarim kalmış ya.doğumdan sonra beklettikleri odada karnıma bastırdılar bağırta bağırta o beni mahvettiBenim süt sağdıkça kanamam oluyor valla. Kansızlık vardı zaten bende bembeyaz geziyorum.
Benim daha lekelenmeye dönmedi bile.
Ne yaptılar mı canım? Benim kanamam çok oldu ağrı sızı idare edemeyeceğim gibi değildi ama sürekli pedimi değiştirdiler. 3.den sonra çağırmak istemedim artık hemşireyi eşim halletti hep.
Bakalım kaç gün sürecek.
Ya bana da yaptılarmesaj yarim kalmış ya.doğumdan sonra beklettikleri odada karnıma bastırdılar bağırta bağırta o beni mahvetti
Aaa niye yaptılar ki onumesaj yarim kalmış ya.doğumdan sonra beklettikleri odada karnıma bastırdılar bağırta bağırta o beni mahvetti