2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün transferimin 9. günü neolursunuz bana dua edin. Bu seferde olmayacak diye çok korkuyorum. Korkudan hiç uyuyamıyorum. Transferden sonra benim gibi uyku uyuyamayan var mı arkadaşlar kafayı yiycem offf

doğrudur canım.sizlerin başından geçtiği için siz daha çok bilgi sahibisiniz ben internetten ve benim gittiğim hastanede sezeyan olanların yorumlarını okuduğum kadar biliyorum sadece.orda sezeryan olanlarda hep epidural sezeryan oldum yazmis.ben başka bir devlet hastanesinde perde ameliyati olduğumda da belden iğneyle bel altim komple uyusturulmustu.6 saat sonra ayağa kalkmistim.gene öyle biseydir diye düşünüyordum.hayirlisi bir şekilde olacak artık

Ben de öyle biliyordum ama epidural genelde normal doğumda kullanılıyor. Bunlar o anda belli oluyor.. şimdi sende doğumla ilgili merak vardır insan ne olacak acaba diyor ama oluyor bitiyor doktorlar ne derse o şekilde...
doğrudur canım bende çok bilgi sahibi değilim acikcasi.dedigin gibi o an doktorlar nasıl derse öyle olacak.pek bı tercih hakkımda yok.umarim herşey güzel geçer ne diyelim

son 3 gün sizi dinleyip uyumaya çalışayım o zaman

10 gün oldu yüzüm çöktü vallahi uykusuzluktan.

Dinlen cnm. Benim gozumun alti kapkara gecti yorgunluktan

Hepimiz aynıyız demekki.

Hem de çok yoruluyormuş insan üstelik ben hamileliğimde de uyumadım hep dedim ki bana koymaz uykusuzluk öyle bi Zor oldu ki

Ben erken kalkar öğlen tekrar yatardım. Aptal ben..

Bizim bir haftada dustu

Bugün 10 gün oldu hala duruyor. İnternette baktım göbek bağını temizleyin filan diyo hastanede ellemeyin düşer dediler. Siz temizlediniz mi göbek bağını?

Uyu cnm uyu gerçekten uykusuzluk ne kadar zormuş sen uyu ki bebişte doğunca uykuya düşkün olsun benimkini emmeye zor kaldırıyorum uyanmıyor. Kayınvalidem dio annesi bütün hamileliğin de uyudu çok normal

Benimkide uykuya düşkün aslında ama süt sağ doyur altını değiştir gaz çıkar derken ben uyuyamıyorum.

6 saat sonra kalktım galiba bende. İlk yardımla kalktım sonra hep kendim kalktım hiç yatmadım bi daha. Evde 4.gün işlerimi yapmaya başladım. Göğüs acısı hepsinden beter, sezeryanda bişey yok.

Bu arada ağır bi lohusalık sendromu yaşıyorum sanırım. Yaşadığımız meme reddininde etkisi büyük. Kv iyice gözüme batıyor, iki kez geldi ikisindede hiç bi işe elini sürmedi. İlk geldiğinde 3.günümüzdü kahve yaptım oturdu içti bardağını bile kaldırmadı, geçen geldi kardeşimden kahve istiyor eline sağlık bile demedi. Uyuyan çocuğu hırpalıyor uyansın diye başında bağırıyor hadi uyan diye. Bi benimki mi böyle acaba?

Memorial dicle hastanesinde doç dr ali emre tahaoğluna gidiyorum canım...evet şuanda gonal f 225 ü ve menupor yapılıyorum her akşam. inşallah basittir ya en çok ondan korkuyorum

Bugün transferimin 9. günü neolursunuz bana dua edin. Bu seferde olmayacak diye çok korkuyorum. Korkudan hiç uyuyamıyorum. Transferden sonra benim gibi uyku uyuyamayan var mı arkadaşlar kafayı yiycem offf

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım çok stres yapma iyi değil...kafanı dağıtacak şeylerle uğraş

Memorial dicle hastanesinde doç dr ali emre tahaoğluna gidiyorum canım...evet şuanda gonal f 225 ü ve menupor yapılıyorum her akşam. inşallah basittir ya en çok ondan korkuyorum
Hiç korkma canım genel anestezi verecekler sana 7-8 saat aç ve susuz gideceksin zaten o anestezi verildikten sonra hiçbirşey hissetmeyeceksin uyuyacaksın mışıl mışıl sonra seni odanq alacaklar 15 dakkaya kendine geleceksin ben çok hızlı ayılmıştım korkacak birşey yok canım çok hafif adet ağrısı olabiliyor bende neredeyse hiç ağrı olmadı kalktım hiçbirşey olmamış gibi gezdim

Hiç bir müdahalede bulunmadım göbeğe... Hemşiremiz baktı bi iki güne düşer dedi. Banyo yapacağımız gün tesadüf düşmüş bir baktım giysisinin içinde buldum.

doğrudur canım bende çok bilgi sahibi değilim acikcasi.dedigin gibi o an doktorlar nasıl derse öyle olacak.pek bı tercih hakkımda yok.umarim herşey güzel geçer ne diyelim

Senin kız beklendiği gibi yaramaz olmayacak belki de baksana nst yi yumruklayan kız uslu uslu vaktini bekliyor... Herşeyin hazır di mi? Emzirme atleti çok önemli bak ondan 5 tane al bence. Sütyen ise yaramıyor çünkü sırtıni karnıni tutsun istiyorsun. Bir süre karnın ve alt bölgen hissiz olacak o yüzden koruman lazim. İlk yürüyüş çok önemli hastanede... Bebekle birileri ilgilenir ilk etapta... Hadi şimdiden hayırlı doğumlar.

Gobek bagini pamukla kurulicaksin her yikandiginda. Ben hergun yikadim. Her yikamada kuruladim. 1 haftada dustu

Evet canım aynı öyle birsey işte belden aşağısı hissetmeyeceksin 5 6 saat sonra ayağa kalkacaksın epidural de ise katater takılıyor beline yanına cihaz veriliyor bastıkça cihazdan ağrı kesici geliyor Yani sezeryn da epidural tamamen konfor icin yoksa sistem aynı bel altı uyuşuk ağrı acı hissi yok ama baskı vs duyuyor hissediyorsun

aynen ya.bende bu çok hareketli çok durmaz gelir diyordum ama yanılttı bizi.herseyim hazır ama ben emzirme sütyeni de atletide almadim.yarim sporcu atletleri aldim.hamileligim boyunca da hep kullandım.normal sütyen çok nadir kullandim.bakalim hastane çıkışı alırım olmadı.sagol canım inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…