2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim de kız öyle.... Kızlar biberon seviyor erkekler meme galiba.... Oğlan emecek kız da sağılandan ve silikon uç ile içecek o zaman...

Peki gaz sancısı durumları var mı sizde de?? Gaz sancısı olan? Biz dün gece 1 ile 5 arası hiç uyumadik cok gaz vardi.

Uğraşıyorum alsın diye bakalım arkadaşım Arada alıyor arada istemiyor beynim uyuştu İnan uğraşmaktan yorgunluktan. O da yoruldu dün bende.
Gaz sancısı olmaz mı hemde nasıl Ama bizi şu Nurse harveys damla rahatlattı biraz organik bir damla bu tavsiye ederim

34 yasindayim canim yeni konu acalim istersen ne xaman transferin olcak
Burda konular karisiyor herkes bebegini dogum yapmis maşallah bizde yapariz insallah
Hic cocugun varmi

34 yasindayim canim yeni konu acalim istersen ne xaman transferin olcak
Burda konular karisiyor herkes bebegini dogum yapmis maşallah bizde yapariz insallah
Hic cocugun varmi
Olabilir açalım da yeni uyeyim siteyi.nasil kullanacağımı kurcalayamadım daha yaparız inşallah yok ilk deneme bu senin?

Epidural vardır bencede. Güzel uyu son günlerini iyi değerlendir.
şimdiye kadar hiç uyumadım ya.isten ayrıldım uyurum dedim gene uyuyamadım.hani hamilelikte uykuya düşkünlük olur derler ya bende o da olmadı.sezeryan olacağım için annemlere gitcem orda kalcam.annem,kız kardeşim,ablam yardımcı olacak kişi çok gözüm arkada kalmadan onlara emanet eder uyurum artık

Kızlar göbek bağınız kaçıncı günde düştü? Bizim yarın 10.günümüz olacak parça parça döküldü bi kaç yer ama düşmedi hala.
Bana hastanede 15 güne kadar normal demişlerdi canım düşecektir artık bizim oğlanın 3. Günde kızın 5.günde düşmüştü Yıkıyorsan ondan da geç düşer

Bende uyumaz erken kalkardım aptal kafam.. Bende teyzesine bırakıyorum geceleri süt sağmaya kalkıyorum ama sürekli.

Bana hastanede 15 güne kadar normal demişlerdi canım düşecektir artık bizim oğlanın 3. Günde kızın 5.günde düşmüştü Yıkıyorsan ondan da geç düşer

Bugün ilk kez yıkadık, kurudu ama düşmedi bekliyoruz bakalım.

Katılıyorum herkese kızdığımız o meşhur cümleyi kuruyorum bu günleri ararsın uyu hilallll

Uykusuzluk fena yoruyormuş valla.

Hem de çok yoruluyormuş insan üstelik ben hamileliğimde de uyumadım hep dedim ki bana koymaz uykusuzluk öyle bi Zor oldu ki

Biz de biogaia damlattik ama pek bi şey fark edemedim... Cok kolay gelsin bende cok yoruldum. Emzirmek zaten yorucu bir is bas dönmesi yapıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…