- 6 Nisan 2013
- 1.442
- 1.228
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.761
Kızlar göbek bağınız kaçıncı günde düştü? Bizim yarın 10.günümüz olacak parça parça döküldü bi kaç yer ama düşmedi hala.
Bizim bir haftada dustu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar göbek bağınız kaçıncı günde düştü? Bizim yarın 10.günümüz olacak parça parça döküldü bi kaç yer ama düşmedi hala.
Gündüzleri baya farkettirdi damla bize gazı çok oluyor ama kolay çıkıyor en azından. Bi dene canım istersen zaten bitkisel bir damla bu benim söylediğim trendyolda şuan 39 TL düşmüş ben bugün sipariş verdim Tekrar.Biz de biogaia damlattik ama pek bi şey fark edemedim... Cok kolay gelsin bende cok yoruldum. Emzirmek zaten yorucu bir is bas dönmesi yapıyor.
devlet hastanelerinde genelde epidural var diye biliyorumda sormak aklıma gelmedi.yarin sorarım artık
Gündüzleri baya farkettirdi damla bize gazı çok oluyor ama kolay çıkıyor en azından. Bi dene canım istersen zaten bitkisel bir damla bu benim söylediğim trendyolda şuan 39 TL düşmüş ben bugün sipariş verdim Tekrar.
Emzirmek yorucu gece bakmak çok yorucu gerçekten uykusuz yorgun göz altım simsiyah oldu çöktüm 40 mız çıkınca belki biraz rahatlarız ❤
Yok canım taze transferDondurulmuş uydu canım embriyolar
Yok canım taze transfer
Canım bazı doktorlar öyle diyor bazı doktorlar da taze transfer daha iyi tutuyor diyorlar. 3üncü gün embriyosu transfer edildiDondurulmuş embriyonun tazeden daha iyi tuttuğunu söylemişlerdi o yüzden sordum canım bu arada kaç günlük embriyo transfer edildi.
Canım bazı doktorlar öyle diyor bazı doktorlar da taze transfer daha iyi tutuyor diyorlar. 3üncü gün embriyosu transfer edildi
Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahİsteyen herkese. Yumurtalık rezervim düşüktü canım başka bir sorunumuz yoktu çok şükür. Normal yolla olmadı 2,5 senedir bizde tüp bebeğe karar verdikHakkımızda hayırlısı canım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde bizede bu arada sizde sorun neydi?
Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah♥İsteyen herkese. Yumurtalık rezervim düşüktü canım başka bir sorunumuz yoktu çok şükür. Normal yolla olmadı 2,5 senedir bizde tüp bebeğe karar verdik
Yine kalabilmişsin canım ben hiç normal yolla gebe kalamadım. Geçmiş olsun bu aradaO zaman şu an enjeksiyonlarını oluyorsundur yumurtaları büyütmek için. Hangi hastane opu çok basit bir işlem canım bana göre öyleydi hiç ağrım olmadı sonrasındaAynı ben 3 yıllık evliyim bir defa tedawisiz hamile kaldım yalnız 8 haftalıkkrn kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum.. 2 yıldır istiyoruz bir defa da aşılama denedik olmadı. Bu ay tüp bebek tedavisine başladık. Haftaya yumurtam toplanacak bakalım.
Günde 20 damla bir defa kullanıyoruz. Ama benim iki tanE çocuk olunca çabuk bitiyor Bitmedi de az kaldı diyelim kargo gelme süresi Vs derken Ancak olur diye söyledim Damla çok yoğun çabuk bitiyor içinde zeytinyağı falan var ÇünküGünde kaç damla hemen bitti mi elinizdeki valla o kadar çok sey istiyorum alıyorum takip edemiyorum artık. Şu elimizdeki bitsin de bakalım
internette bugün baya araştırdım baktım ben ama epidural ve spinal sezeryan olarak iki ayrı sezeryan varmış canım.evet sezeryan olcam.benimki özel değil canım şehir hastanesinde olcam.Canım spinal yaparlar. Epidural normal doğum için. Sen sezaryen olmayacak misin? Direk spinal ya da genel olur....hangi özel sizinki?
Uyu cnm uyu gerçekten uykusuzluk ne kadar zormuş sen uyu ki bebişte doğunca uykuya düşkün olsun benimkini emmeye zor kaldırıyorum uyanmıyor. Kayınvalidem dio annesi bütün hamileliğin de uyudu çok normalson 3 gün sizi dinleyip uyumaya çalışayım o zaman ☺
ayy eğer onunla alakaliysa ben hiç öyle uyumadım valla zaten 7.aya kadar çalıştım hergun 7bucukta kalktım.ondan sonrada hep 8 de uyandim eşim ise giderken.gun içinde hiç uyumadım.isten ayrıldıktan sonra belki 3-4 kere uyudum oda en geç 10bucuga kadarUyu cnm uyu gerçekten uykusuzluk ne kadar zormuş sen uyu ki bebişte doğunca uykuya düşkün olsun benimkini emmeye zor kaldırıyorum uyanmıyor. Kayınvalidem dio annesi bütün hamileliğin de uyudu çok normal
Ben koca 40 haftayı uyuyarak geçirdim desem yeridir valla. Ay ama iyiki de uyumuşum diyorum şimdi uykuyu ben normaldede severim zaten eşim de sever kız da seviyor belli inşallah böyle giderayy eğer onunla alakaliysa ben hiç öyle uyumadım valla zaten 7.aya kadar çalıştım hergun 7bucukta kalktım.ondan sonrada hep 8 de uyandim eşim ise giderken.gun içinde hiç uyumadım.isten ayrıldıktan sonra belki 3-4 kere uyudum oda en geç 10bucuga kadar ☺
Benimkiler de öyle ya halbuki ben hiç uyumadım uykuyu da sevmem ama çocuklar zor uyanıyor emmeye kalkmak için ilk zamanlar sarılıktan demiştik ama şimdi anladım huyları böyleymiş babaları uykuya aşırı düşkün babalarına çekmişler galibaUyu cnm uyu gerçekten uykusuzluk ne kadar zormuş sen uyu ki bebişte doğunca uykuya düşkün olsun benimkini emmeye zor kaldırıyorum uyanmıyor. Kayınvalidem dio annesi bütün hamileliğin de uyudu çok normal
Canım epidural spinal kombin var ve sadece spinal var. Bende spinal oldum çok şükür zor günler geçti tabi ki bi ağrın acın oluyor ama zamanla azalıyor ben 10.Günden beri evimin temizliğini falan kendim yapıyorum Öncesinde de yapılırdı aslında ama iki çocuk olunca ben vakit bulamadım. Epidural spinal yaparlarsa rahat edersin ama devlette pek onu yapmayabilirler çünkü daha çok konfor için yapılıyor ağrı olmasın diye özel de bile paket dışında ayrı bir fiyat isteniliyorinternette bugün baya araştırdım baktım ben ama epidural ve spinal sezeryan olarak iki ayrı sezeryan varmış canım.evet sezeryan olcam.benimki özel değil canım şehir hastanesinde olcam.
internette bugün baya araştırdım baktım ben ama epidural ve spinal sezeryan olarak iki ayrı sezeryan varmış canım.evet sezeryan olcam.benimki özel değil canım şehir hastanesinde olcam.