2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bebek emiyor benim artik azalttım sıklığı ... ama 3 ila 4 saatte bir dolunca hissedersin zaten....

Canım biz olduk sarılık hatta yoğun bakımda fototerapi aldık maalesef Sararacaksa bir bebek sararıyor ama tabi 2 saatte bir emzir anne sütü sarılığı azaltıyor uyandr devamlı uyku hali
Pasiflik olmasın.
2 saati bile bulmuyorum canım iki gündür geceleri 2 saate bir emziriyorum gündüzler 1 1 buçuk saat bugün bakıldı zaten ilk kontroldu 14 çıktı seninkiler de kaç çıkmıştı hastanede kaldiklarinda

2 saati bile bulmuyorum canım iki gündür geceleri 2 saate bir emziriyorum gündüzler 1 1 buçuk saat bugün bakıldı zaten ilk kontroldu 14 çıktı seninkiler de kaç çıkmıştı hastanede kaldiklarinda
Canım bizimki de sürekli uyuyor çok zor uyandiriyoruz çok korkuyorum sarılık olacak diye gece iki saatte kaldırıp büyük zorlukla biraz emzirdim ama gunduz bir bı buçuk saatte zaten daha sütüm gelmiyor üç günlük oldu ama korkuyorum ilk kızımda böyleydi ama o kolay uyanmıştı sonra zaten bir daha uyumadı

Valla bende tam bilmiyorum, oda sıcaklığına göre 3 6 saat dayanır diyorlar. Ben sağım yapıyorum hep meme tutmadığı için. Biberonlarda bekliyor, fazla olanı buzluğa atıyorum. Doyana kadar veriyorum ben.

Çok iyi buldurma canım böyle böyle atar sarılığı bizim de ilk ölçümde 14 çıkmıştı sonra 18 oldu 21 oldu hemen aldılar zaten pasif olmuştı artık uykudan uyanmıyordu canım ama fototerapi çok iyi geliyor hemen düşüyor sarılık çocuk kendine geliyor

Kalbini temiz tut. Kanaması olan arkadaşlarımız vardı doğurdular.

Kizlar mama icince cocuk doyuyor. Ama benim sutumu icince 1 saat icinde geri uyaniyor. Halbuki mamayla ayni miktarda veriyorum bu normal mi.

Kaç cc içiyor sütü? Acıkır normal benimkide bi bakmışım ellerini ağzına sokuyor aranıyor.. Mama vermiyorum ama ben artık.

Kizlar mama icince cocuk doyuyor. Ama benim sutumu icince 1 saat icinde geri uyaniyor. Halbuki mamayla ayni miktarda veriyorum bu normal mi.
Benimde aynen böyle oluyor bence normal mama içinde katkı olduğundan tok tutuyor ama anne sütü öyle değil aynısını bende yaşıyorum canım

Vallah cnm ben 2 saate bi versem. Beni mezara sokun o derece. Ben 3 saate bi veriyorum. Mamayi fazla icemiyo. Benim sutu cok iciyo 1 2 saat demeden acikio. Bende artik mama verecem arkasina

Vallah cnm ben 2 saate bi versem. Beni mezara sokun o derece. Ben 3 saate bi veriyorum. Mamayi fazla icemiyo. Benim sutu cok iciyo 1 2 saat demeden acikio. Bende artik mama verecem arkasina

Bende 2 saate dayanamadım. 3 saate çıkardım. Kalkıp sağıyorum 3 saatte 1 acıktıkça veriyorum. Mama vermeyi düşünmüyorum sütüm böyle geldikçe.

Benimde aynen böyle oluyor bence normal mama içinde katkı olduğundan tok tutuyor ama anne sütü öyle değil aynısını bende yaşıyorum canım

Senin meme reddi ne durumda? Ben dün akşam silikon uçla biraz denedim, emdi ama çok az. Sabaha karşıda acıktı süt vermek için kucağıma aldım, ağzını açıp memeye yaklaşıyor, ağzına verince çekmiyor.

Hiç belli olmuyor sabah alıyor memeyi emiyor mesela 2 saat sonra ki beslenmede almıyor o zaman da sağdığımdan veriyorum bende sonraki beslenmede bakıyorum alıyor emiyor

Bazen ağlayarak geri ittiriyor benimki de bazen memeye gelir gelmez Uyuyor bazen İki çekşyor sonra bırakıyor bunların hepsi meme reddine giriyor baya uzmanları dinledim bunun bi süreç olduğunu pes etmeden meme vermeye devam etmek gerektiğini Söylüyorlar canım

Canım ben öyle yapıyorum süt veriyorum arkasına mama veriyorum büyüdükleri için anne sütüyle çabuk acıkıyorlar mama ile desteklersen birsey olmaz

Hiç belli olmuyor sabah alıyor memeyi emiyor mesela 2 saat sonra ki beslenmede almıyor o zaman da sağdığımdan veriyorum bende sonraki beslenmede bakıyorum alıyor emiyor

Benim göğüs ucum yok biraz onada yoruyorum. Silikon aparatla denedim dün bugün biraz. Sağımdan sonra denediğim için süt az geldi huysuzlandı. Aslında çok kuvvetli emme refleksi, bilmiyorum göğüs ucuma ne yapıcam. Sağım sonrası büyüyor aslında ama yinede emmiyo.

Kızlar ya dikislerimi pansuman yapmak için açtık çok fena morarmış çok da ağrıyor hala dört gün oldu hala oturup kalkamıyorum dogrulamiyorum sizde olan oldu mu ilk sezeryanda da ağrım çok uzun sürmüştü ama morarma olmamıştı yataktan kalkarken zorlayıp patlattım mi acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…