2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen gene öğlen yatıyormuşsun ben onu da hiç yapmadım şimdi köpekten beter pişmanım

ameliyatim kısa sürmüştü 15 dk falandı.6 saat sonra kalktığimdada çok rahat yürümüştüm baş dönmem falan olmamıştı hiç.gene aynı rahatlıkta geçer inşallah.

ameliyatim kısa sürmüştü 15 dk falandı.6 saat sonra kalktığimdada çok rahat yürümüştüm baş dönmem falan olmamıştı hiç.gene aynı rahatlıkta geçer inşallah.
Zaten sezeryan da çok çabuk oluyor bebeğin çıkması dikiş atılması uzun sürüyor biraz o kadar anestezi uzmanı baş ucuma oturdu hissediyor musun dedi bana evet dedim ayağımı oynatıyorum ben şuan dedim güldü sen benim gördüğümü görsen şuan da hissetmediğini anlarsın dedi bak bak oğlun geliyor dedi ve oğlum ağladı o anda :) yani 5 dk ya sürüyor ya sürmüyor sonra dikişler biraz sürüyor o esnada da Bebeğini izlersin Muayene ediliyor temizleniyor falan

Sen gene öğlen yatıyormuşsun ben onu da hiç yapmadım şimdi köpekten beter pişmanım
Kv diyor ki karnındayken çok uyudun uykuya alıştı. Dedim benim bebekliğime çekmiş bende çok uyurmuşum, uyansın biraz öyle mal gibi yatmasın demesin mi..

Sezeryan 10 dk 15 dk, sonrası uzun. Biz doktorumla konuşuyorduk su boşaldı, bi sallanıyosun ben anladım hemen çıkıyo mu dedim, sonra direkt ağlamasını duydum. Sonra dikişler atılırken bunaltıyor insanı. Benim tansiyonum düştü mide bulantım oldu başımı yükselttiler. Bitti mi bitti mi diye sordum hep ama bi yandan oğlumu izledim onun kontrolleri yapılıyordu. Odada ilk yürümede baş dönmesi bende yaşamadım. Ne kadar rahat olursan o kadar rahat geçer.

bebeğimi görünce zaten kesin ağlarım ben dün günümüz belli oldu eve geldim,oturuyordum hareketlenmeye başladı.aglamaya başladım.hem bir an önce sağlıkla kucağıma almak istiyorum hemde içimdeki son günleri diye üzüldüm niyeyse.karnımı sevdim,teşekkür ettim onabeni hiç üzmeden yormadan birlikte bu 9 ayı gecirdigimiz için hem heyecanlıyım hem korkuyorum.korkum sezeryandan değil, sonrasında ona nasıl bakcam diye.dönüp arkaya baktığında su günleri yaşamak için verdiğim uğraşları emekleri düşününce bugünleri yaşamak rüya gibiydi.cok şükür Allah'ıma bize bugünleri yaşattı.saglikla kuacagima almayida nasip etsin inşallah

Kv diyor ki karnındayken çok uyudun uykuya alıştı. Dedim benim bebekliğime çekmiş bende çok uyurmuşum, uyansın biraz öyle mal gibi yatmasın demesin mi..
Şaka mı yapıyor el kadar bebekle itişiyor ya! Mal gibi derken ne demek istiyor mal gibi olan kendisi aslında bırak şu kadını valla bana sinir geldi cahil insanla uğraşmak ne kadar zor allahım ! Deseydin bilmiyorsa öğrensin yenidoğan bebek günde en fazla 1 saat uyanık kalır o da en fazla onun haricinde bebekler uyuyarak büyür Te allahım Neler konuşturuyor insana

Ağlarsın annesi tabi, bende çok ağladım. Hala arada bir kucağıma alıp ağlıyorum. Dün kimliği geldi mesela, oturdum onada ağladım. Mucize minikler bunlar, emek bebekleri.

İnsaan korkuyor gerçekten gelecekle ilgili kaygıların artıyor ben bi gece çok yorgun uykusuzdum bakamıyorum yapmıyorum diye ağlamıştım. Tabi lohusalığın verdiği psikoloji de eklenince üstüne :)) ama çok şükür bin şükür yaşama sebebin oluyor İnşallah canım harika bir an seni bekliyor bebeğinle ilk mücadeleyi vereceksiniz herşey güzel olsun ❤

Eşim bile rahatsız annesinden. Bebeği hırpalıyor resmen, uyuyan çocuğu kucağında uyandırmaya çalışıyor. Rezil ediyosun çocuğu dedim. Uyansın bişey olmaz diyo, canıma yetti 2 gelmede. Oturup hizmet bekliyor bide, kahve istiyo, yiyecek istiyo. Biz ona gittik 1 kez masanın üstüne tatlı çıkarmış alında yiyin diyo, tabağa koyma zahmetine bile girmemiş. Bana gelmiş ağrısız acısız doğum yaptın diyo. Ağrım olmadığını kim söylemiş dedim, hiç duymuyor işine gelmeyeni.

Sizi okudukca cok mutlu oluyorum hele ki doguma gidip saglikla bebeklerini kucaklarina alanlari okudukca ☺ benim riskli geciyor daha yeni 9. haftaya girecegiz ama lekelenmelerim var devam ediyor kesilmedi, insallah bende sizin gibi saglikla kucagima alabilirim ☺☺

senin kv tam dayaklık valla.onun şimdi en çok uyuyacagi zamanları,uyuyarak büyüyecek bu bebekler.mal gibi yatmasin ne yaa sensin mal diyecen tövbe yarabbim ya.dötünü yesin.uyumasinda oyuncak gibi çocukla oynasın tabi onu istiyor heralde

Zaten daha 3 günlüktü içeri gittim geri geldim ki çocuğu havaya kaldırıyor, kustu sonrada yavrum. Olur öyle kusar bebek diyo. Havaya kaldırırsan tabi kusar. Tam baş belası. İyiki eşim herşeyin farkında.

tamam bebek bu kusarda,el kadar bebeği havayı kaldirirsan kusacagi yoksada kusar.niye kendi haline bırakmıyor şu çocuğu.insan arkasını dönmeye korkar acaba bebeğe ne yapacak gene diye.Allahtan eşin sana destek yoksa işin daha da zor olurdu

Eşimde görmese bu saçma huyları deli olurdum. Aklım çıkıyor gelecek diye. Sen şanslı olursun böyle saçma şeyler yaşamazsın inşallah.

Kızlar sağdığınız sütleri nasıl saklıyorsunuz sağımı ne sıklıkla yapıyorsunuz bide sağdığımız sütü kaç ml olarak veriyoruz vermeden önce nasıl ısıtıyoruz ben bugün ilk kez sağıma başladım da sütüm anca oturdu

Canim bir kabin içine su ısıtıp koyuyorum üzerine de biberonu koyup bekliyorum ısınıyor. En fazla 20cc sağdım ikinci beslemede verdim bu yüzden dolaba koymadim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…