- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.461
aynen canım devlet hastanesi olduğu için refakatçi kabul etmiyorlarmis.Canım yanına kimseyi kabul etmiyorlar mı
Bende oturdum sağım yapıyorum 3.kez hala ağız geliyor.Bence humanayı denemelisin hem çay hibi
İçiyorsun hem de gerçekten ciddi anlamda süt yapıyor onu içmeden önce benden gelen sarı ağız dedikleri şeydi sonra bir çoğaldı süte döndü o çayın sahesinde
Bilmiyorum valla yarım saat uyudum şimdi süt sağmaya kalktım.Canım sen humana dene. Meyve çayı gibi çok da lezzetli . Galiba 40 ları çıkana kadar uykusuzluğa devam
o zaten içeride almasalar gitmez eve birşey lazım olur diye.eger kapıdan içeri alırlarsa yanıma biseyleri bahane eder çağırırım tabi.simdi tahlil sonuçlarıma baktimda idrarimdaki enfeksiyon gene artmış bide idrarda protein çıkmış az miktrada.gebeligin son haftalarında normal yazıyor internette ama bilemedim.proteinle birlikte tansiyonda yüksek olursa gebelik zehirlenmesi oluyormus ama tansiyonum normal çıktı.Canım neyle sağım yapıyorsun, hastane tipi makina getirdi eşim, Sezeryandan çok yaktı canımı ağlattı resmen.
Kalmasına izin vermezlerse otoparkta dursun, sürekli bi bahaneyle çağır. Korkulacak bişey değil hemen ayaklandım ben ama yanına biri lazım en azından bebeği getirir götürür suyunu verir, benim perdelerimi 3 kez hemşire değiştirdi sonra hep eşimle değiştirdik gerek duymadık çağırmaya.
Ah uyku, 3 günde toplasan 1 günlük uykumu anca uyumuşumdur hatta o kadar yoktur bile.
Damla çok kötü valla dikişli halimle kusacaktım. Yine içicem nasıl gözümde büyüyor.
Yaa canım benim Rabbim yardım eder ya benimde özelde olmama rağmen tek kişi alıyorlar Allah yardımcın olsun hemşirelerde yardım ederaynen canım devlet hastanesi olduğu için refakatçi kabul etmiyorlarmis.
aminn canım hepimizin inşallah.aynen hemşireler de çok yardımcı oluyormuş.bir şekilde hallolacak artıkYaa canım benim Rabbim yardım eder ya benimde özelde olmama rağmen tek kişi alıyorlar Allah yardımcın olsun hemşirelerde yardım eder
Canım dediğimizi denesen inan sütün inecekBende oturdum sağım yapıyorum 3.kez hala ağız geliyor.
Bir de evde misin taburcu oldun mu canım ben eve gelince duşa girmiştim baya sıcak suyu göğüslerime tuttum 10 dk falan çok faydası oldu onundaBilmiyorum valla yarım saat uyudum şimdi süt sağmaya kalktım.
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin bir an önce doğumdan sonra gecermiymisKızlar bana dua edin hiç iyi değilim nefes darlığı çekiyordum bi kaç gündür uyuyamıyordum kontrole gittiğimde hoca göğüs hastalıklarına gt dedi tomografi çekilmek zorunda kaldım ilaçlı ciğerlerim su toplamış kardiyolojinin de görmesi lazım dedi gebeliğe bağlı kalp yetmezliği oluşmuş yatıralım dediler yok dedim bebekten dolayı. Ama geldim yattım gece hastaneye dayanamadım nefes alamıyorum konuşamıyorum bi sürü ilaç verdiler emziremicem napcam hiç bilmiyorum covide de bakıldı negatifserum verdiler 50 saat sürecek saatte 2 kere akıo dua edin bana iyi olup yavruma kavuşayım bi an önce 3000 hamilede 1 kişi de gözüküomuş bu o da beni buldu
İnşallah sana sımsıkı tutunurlar canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar dün sabah transferim oldu3üncü gün embriyosu ve 2 embriyo transfer edildi
o zaten içeride almasalar gitmez eve birşey lazım olur diye.eger kapıdan içeri alırlarsa yanıma biseyleri bahane eder çağırırım tabi.simdi tahlil sonuçlarıma baktimda idrarimdaki enfeksiyon gene artmış bide idrarda protein çıkmış az miktrada.gebeligin son haftalarında normal yazıyor internette ama bilemedim.proteinle birlikte tansiyonda yüksek olursa gebelik zehirlenmesi oluyormus ama tansiyonum normal çıktı.
Canım dediğimizi denesen inan sütün inecek
Bir de evde misin taburcu oldun mu canım ben eve gelince duşa girmiştim baya sıcak suyu göğüslerime tuttum 10 dk falan çok faydası oldu onunda
Allah razı olsun canım inşallah Rabbim senin de bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallahİnşallah sana sımsıkı tutunurlar canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aynen cnm bi denicez bakalım normal doğumu Allah’ın izniyle hakkımız da hayırlısı neyse o olsun haberdar ederim sizleriGözün aydın canım yarın sende kavuşacaksın yavruna. Açılman geç olursa sezeryan iste miniği hiç riske atma, rabbim bi avazda kurtarsın.
Bi arkadaşım iki göğsünede hurmayı sürüp üç kulfallah bi elham okumuş çocuk sonra tuttu dedi bi dene istersen cnmBilmiyorum valla yarım saat uyudum şimdi süt sağmaya kalktım.
İnşallah canımcanim
canım Allah şifa versinumarım en kısa zamanda toparlanıp iyi olursun yavruna kavuşursun.
Amin canım inşallah çok kötüydüm nefes alamıyordum şimdi biraz daha iyiyim bebeğimi emziremicem bi sürü ilaç serum ağlamaktan mahvoldumAh canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.
Amin canım inşallah kendimi hiç düşünmüyorum sadece yavrumu düşünüyorum inşallah emzirebilirim kavuşupRabbim sifani versin. Insaallah bir an once sagligina kavuşursun canim. Uzulme stres yapma. Hersey duzelir insaallahrabbim guc kuvvet versin
Canım zaten doğum yaptım ben Doğumdan sonra patlak verdi nefesim kesildi hiç uyuyamadım kalbim ağrıdı çok kötüydüm meğer kalp yetmezliği oluşmuş ve o da ciğerlerimde su toplamışCanım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin bir an önce doğumdan sonra gecermiymis
Canım biliyorum doğum yaptığını yani bu kalp yetmezliği kalıcı bir şey mi yoksa hamileliğe doğuma bağlı geçici bir şey mi onu merak ettim.cok zor bir durum tahmin edebiliyorum yavrundan ayrı olmak ama bı an önce toparlanmaya bak ki yavruma kavuş sütü düşünme sen ona kavuşunca o geri emer kaldığı yerdenCanım zaten doğum yaptım ben Doğumdan sonra patlak verdi nefesim kesildi hiç uyuyamadım kalbim ağrıdı çok kötüydüm meğer kalp yetmezliği oluşmuş ve o da ciğerlerimde su toplamışşuan hastanede yatıyorum bebeğimden ayrı ve emzirememek mahvedio beni göğüslerim şişti sağıp atıyorum çöpe bebeğimin sütünü