2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende gece biberon verdim artık duramadım. Hem iştahlı hem memeyi tutmuyor şırıngayla mama veriyordum, dün en son eliyle şırıngayı itiverdi ağzına. Alışırsa alışsın canından önemli değil ya dedik verdik. Eşim hastane tipi pompa kiralayacak bugün gidip. Süt gidecek emmeye emmeye.

ya kızlar bir şey var serçe parmağınızı bebeğin damağına doğru koyuyorsunuz onu kavrıyor ve bayağı bir sakinleşiyor serçe parmağınıza steril eldiven giyiyorsunuz onu bebeğin ağzına veriyorsunuz ve bebek sakinleşiyor Ben bunu bilseydim şırınga ile belki beslemeye biraz olsun daha devam ederdim ama sonunda yine biberon verirdim bence ... yine de bu sakinleştirme yöntemini deneyin özellikle emmeyen bebek için.... Bebek memeyi sadece beslenme amaçlı kullanmıyor keyif alıyor. Şu an emmeyen bebeklerimiz o keyifi nasıl alacak bilemiyorum.... üzülüyorum...

Amin canım inşallah çok kötüydüm nefes alamıyordum şimdi biraz daha iyiyim bebeğimi emziremicem bi sürü ilaç serum ağlamaktan mahvoldum 😭🥺

Üzülmemeye çalış canım senin iyi olman lazim önce emziremeyen cok var önemli olan bebek doyacak bir sekilde. Mama ile doyuyor

Aynen cnm bi denicez bakalım normal doğumu Allah’ın izniyle hakkımız da hayırlısı neyse o olsun haberdar ederim sizleri
Hakkınızda en hayırlısı olsun canım.

Bi arkadaşım iki göğsünede hurmayı sürüp üç kulfallah bi elham okumuş çocuk sonra tuttu dedi bi dene istersen cnm

Göğüs ucum çok küçük geliyor doğum sonrasıda çıkmadı ondan tutamıyor yoksa iştahlı emmeye meraklı.

benim kv nasıl ebe hemşireymis valla inanasim gelmiyor 🙈 telefonda konuşuyoruz neyse gece uyumazsa banada bırakırsınız dedi.simdi nasıl bırakayım o sürekli uyanacak emecek dedim.simdi değil canım 3,4 aylık olunca diyo.icimden dedim çok farketti 😂😂 çünkü o zaman emmeyecek.6 aylıkken tuvalate alıştırirsin diyen 3,4 aylıkken de ek gıdaya başlatır 😃

Asla hiç kimseye bırakamazsın ki, benimkide saçma saçma şeyler diyo yok bana alışsın bilmem ne. Çok heveslilerse birer tane daha doğursunlar.

Amin canım inşallah çok kötüydüm nefes alamıyordum şimdi biraz daha iyiyim bebeğimi emziremicem bi sürü ilaç serum ağlamaktan mahvoldum 😭🥺

Ağlama canım iyileşmene bak sen. Bak bende emziremiyorum.

ya kızlar bir şey var serçe parmağınızı bebeğin damağına doğru koyuyorsunuz onu kavrıyor ve bayağı bir sakinleşiyor serçe parmağınıza steril eldiven giyiyorsunuz onu bebeğin ağzına veriyorsunuz ve bebek sakinleşiyor Ben bunu bilseydim şırınga ile belki beslemeye biraz olsun daha devam ederdim ama sonunda yine biberon verirdim bence ... yine de bu sakinleştirme yöntemini deneyin özellikle emmeyen bebek için.... Bebek memeyi sadece beslenme amaçlı kullanmıyor keyif alıyor. Şu an emmeyen bebeklerimiz o keyifi nasıl alacak bilemiyorum.... üzülüyorum...

Bende beni emmediği için çok üzülüyorum. Süt geliyor çok şükür ama ememiyor işte beni. İnşallah göğüs ucum çıkarda emer..

Hakkınızda en hayırlısı olsun canım.

Göğüs ucum çok küçük geliyor doğum sonrasıda çıkmadı ondan tutamıyor yoksa iştahlı emmeye meraklı.

Asla hiç kimseye bırakamazsın ki, benimkide saçma saçma şeyler diyo yok bana alışsın bilmem ne. Çok heveslilerse birer tane daha doğursunlar.

Ağlama canım iyileşmene bak sen. Bak bende emziremiyorum.

Bende beni emmediği için çok üzülüyorum. Süt geliyor çok şükür ama ememiyor işte beni. İnşallah göğüs ucum çıkarda emer..

Aynen benim de göğüs ucum çok küçük olduğu için almadı. Ama emmeye meraklı o yüzden biberon verdik o da cok yavas akış değilmiş. Dikkat edin piyasada çok yanıltan ürün var ben Philips Avent yeni dogan icin biberon diye aldim nerden bileyim 0-6 ay içinmiş başlığı yavaş demiyor sadece 0 ay olanları da var işte ondan vermek lazım. Bebek lökür lökür mama içmeye başladı az az gelen anne sütünü istemiyor zaten sinirleniyor tutamadığı icin. Göğüs ucu çıkarıcı aparat var cok ise yarıyor onu kullandin mi cnm?? Sağdıktan sonra ucu çıktı benimkinin ama yine de almıyor....

Çok geçmiş olsun canım... İyileşirsin yıpratma kendini gereken tedavi yapılır kavuşursun yavruna.

Canım zaten doğum yaptım ben Doğumdan sonra patlak verdi nefesim kesildi hiç uyuyamadım kalbim ağrıdı çok kötüydüm meğer kalp yetmezliği oluşmuş ve o da ciğerlerimde su toplamış 😢🥺 şuan hastanede yatıyorum bebeğimden ayrı ve emzirememek mahvedio beni göğüslerim şişti sağıp atıyorum çöpe bebeğimin sütünü 😢😢

Neden atıyorsun bebege götürüp verecek kimse Yok mu???

Canım biliyorum doğum yaptığını yani bu kalp yetmezliği kalıcı bir şey mi yoksa hamileliğe doğuma bağlı geçici bir şey mi onu merak ettim.cok zor bir durum tahmin edebiliyorum yavrundan ayrı olmak ama bı an önce toparlanmaya bak ki yavruma kavuş sütü düşünme sen ona kavuşunca o geri emer kaldığı yerden
Hamileliğe bağlı dediler inşallah biter düzelir canım saolasın 🤲😢

Neden atıyorsun bebege götürüp verecek kimse Yok mu???
Canım bi sürü serum ve ilaç alıyorum ve emerse çocuğa zarar dediler sağ sağ at hiç değilse sütten kesilme dediler ama ne zamana kadar bu ilaçları kullanacağım bilmiyorum çok acı bir şey bebeğimin sütünü dökmek her döktüğünde ağlamak 😭

Canım bi sürü serum ve ilaç alıyorum ve emerse çocuğa zarar dediler sağ sağ at hiç değilse sütten kesilme dediler ama ne zamana kadar bu ilaçları kullanacağım bilmiyorum çok acı bir şey bebeğimin sütünü dökmek her döktüğünde ağlamak 😭

Ben de ağlıyorum. Bizimki almıyor diye... Sağdım 3 saat süresi var bugün ben de dökmek zorunda kaldım napalım olsun mastit olmamak için sağmak zorundasın kendin için. Ne mutlu ki emiyor seninki yine emer. Benimki hiç tutamadı

Kızlar günaydın biz gidiyoruz hastaneye dualarınıza ihtiyacım var inşallah sağ Salim kucağımıza alalım miniğimizi bizde
Canım sağ salim miniğe kavuşursun inşallah dualarımız sizinle bizi haberdar etmeyi unutma 🙏🏻
Aynen hep mama veriyorlar kayınvalidemde kalıyor inşallah bi an önce kavuşuruz 🤲
Canım çok geçmiş olsun 🙏🏻 İnşallah bebeğine biran önce kavuşursun. Üzülme lütfen sütün kesilmesin stres yapma kendine ağlama kaldığı yerden emmeye devam edecek annesi önemli olan sağlıklı ve senin bebeğin kavuşacağınız günü düşün lütfen 🙏🏻

Ben de ağlıyorum. Bizimki almıyor diye... Sağdım 3 saat süresi var bugün ben de dökmek zorunda kaldım napalım olsun mastit olmamak için sağmak zorundasın kendin için. Ne mutlu ki emiyor seninki yine emer. Benimki hiç tutamadı
Canım ağlama bende ilk zamanlar ağlamıştım emziremiyorum diye Yanıma emzirme Danışmanı geldi emziremediğin için öyle sütün hemen kesilmez ama sen böyle yapmaya devam edersen bi gün bi bakmışsın hiç gelmiyor aniden kesilir dedi o oldu ağlamadım bir daha sende ağlama lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X