2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım sen nasılsın normal doğum mu bekliyorsun kusura bakmayın takip edemez oldum ben
canım ya ne kusuru.sen iki çocukla buraya iyi bile vakit ayırıyorsun maşallah sana benim dün kontrol vardı %90 sezeryan olacak.ama henüz gün belli değil.acil doğuma gidersemde normal doğuma zorlamasinlar diye doktor elime kağıt yazdı verdi bu hastaya sezeryan planlandı diye.haftaya Perşembe tekrar kontrole gitcem o zaman gün verirlermis

Benimkide emmeye meraklı ağızda hep emme hareketi, biberonu vardı kendi akıyo tabi eşim gidip avent alıcak iyi olduğu yazdığın 0 ay alsın o zaman. Uçlar çıkacak gibi silikon aparat aldık bi tanede. Denemeye devam.

Ahh aah, gözlerim şiş 2 gündür. Ağla ağla içim çıktı.

Çok şükür canım Bugünleri de gördük hep birlikte. Sezeryandan gözün korkmasın evet ağrı oluyor ama evladını görünce insan kuş gibi oluveriyor hadi bakalım hayırlısıyla seni de aramıza Bekliyoruz artık :)

ya ben normal doğumdan daha çok korkuyordum açıkçası.acı eşiğimin yüksek olduğunu düşünüyorum bu yüzden dayanırım sanırım sezeryan sonrası olacak ağrılara.bide dediğin gibi dayanamasam bile yavrumu görünce o güç gelir banadört gözle ve heyecanla bekliyorum ona kavuşmayı

Canım nasılda kesinleşmiş sezeryan o yüzden rahatça hazırla kendini, benim hiç korktuğum kadar olmadı. Doğuma girdim 15 dk oldu olmadı oğlumun ağlamasını duydum. Hemen getirip öptürdüler bana. Anestezi uzmanına dikilirken hissetmek istemiyorum bana sakinleştirici bişey yapın dedim. Konuşuruz bebek doğunca demişti bebeğimi görünce geldi kendinde mi olmak istiyosun bişey yapayım mı dedi yok yapmayın oğlumu izliycem dedim. Fotoğraflarımızı çekmişler eşim baygınım sandı ağlamaktan halbuki.
Sonra odaya çıktım zaten bişey hissettiğin yok ilk kalkarken evet zor ama ben kalktım ve tek başıma yürüdüm. İlk kalkmadan sonra kendim kalktım hep hatta gece koridorda yürürken oğlumu aldım onunla yürüdüm. Eşim yanımda gezdi hep ama o olmasada yürürdüm. Bizler güçlüyüz buna inan, beni koridorda görenler normal doğum yaptım sandı. Şimdide iyiyim, dayanılmaz bi acı yok, zaten ağrın olsa bile bebeğini görmek hafifletiyor.

Doğum yapan kızlar genel anestezi alıp kaç saatte uyandiniz acaba hatırlıyor musunuz

Canım özel bi durumun yoksa genel anestezi alma bence bebeğini gör çok muhteşem.

Canım benim de acı eşiğindeki yüksek spinal anestezi oldum ve Doğumdan sonra kendi kendime kızdım neden bu kadar kendimi korkutmuşum diye. Acı illaki oluyor ama sürekli hareket edip yürüyüş yaparsan gerçekten azalıyor ve çok çabuk toparlanıyorsun.

Yaa kesinlikle katılıyorum benim hemen göğsüme yatırdılar video ve foto çektiler o kadar muhteşem bi duygu ki . Aşıları olup giyindirten sonra tekrar getirip foto çektiler. Ve evet bende ikinci gün her şeyi tek başıma yaptım hatta ilk gece bebeğime kalkıp kendim baktım . Gerçekten biz güçlü anneleriz

benim tek isteğim artık bir hafta daha dursun gelmesin,gün versinler kafamiz rahat bir şekilde çıkalım doğuma gidelim günümüz gelince.yok sa kafa olarak hazırım.tek düşüncem eminim hepinizde olmuştur,doğduktan sonra bakabilcem mi onun dilinden anlayacabilcekmiyim ona yetebilcem gibi annelik korkuları var bende uyumak istemezdim onu göreyim ağlamasını duyayım isterim.o muhteşem kavuşmayı dibine kadar yaşamak isterim

Evet. Yavaş akışlı diyecek o şekilde söyle.

Evet ilk günler hastalığın ameliyatin etkisi ile o oluyor. İlk iki gün ablam baktı sen kendi caninla uğraşıyorsun yani tabii ben genel anestezi oldim belki daha baska sekilde de olabilir ama yine de caninla uğraşıyorsun ve bebeği kucağına veriyorlar emzirme icin süt gelirse zaten ne ala... Doğunca sorunun olursa hemen buraya yaz tmm mı. Unutma serçe parmak ile sakinleşiyor her ağlaması mama değil ...

bende muhtemelen öyle olurum canim.rahimden ameliyat olduğum gün bile uyusuklugum geçer geçmez kendimi kolidora atmıştım uykum gelene kadar yürümüştüm.agrim oluyordu kalkiyordum gene yürüyordum.dedigin gibi ağrım hafifliyordu.insallah sezeryan sonrasida öyle olurum.

Bende öyle istedim canım ama anesteziye göründüm bel kemiğim uygun görülmedi çok sık arası dedi o yüzden genel olacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…