2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de ilk günler öyleydi canım uçla bende emzirdim ilk zamanlar emdikçe ucu çıkıyor pes etmeden emzir korkma gitmez hemen süt ben emzirme danışmannına sormuştum evet emdikçe süt çoğalır ama bir iki gğn emmedi diye kesilmez demişti

Bestlak damla alın dedi danışman onuda alacak eşim gidip.

Rahatlamana sevindim canım banada haşlanmış lahana çok iyi gelmişti süt birden akıyor resmen aman dikkat et orda sütun çıkmaması ameliyata kadar gidiyor bidaha olursa hemen müdahale et

kızlar siz bebis muhabbetlerine başladınız ne güzel darısı başımıza inşallah bende son bir kaç gündür bir baş dönmesi var.yatarken otururken aniden başım dönüyor .son haftalar olduğu için olurmu ki acaba.bugunde kontrolüm var bakalım nts de falan bişey cikacakmi .37+5 olduk.39.haftaya gireceğiz hayırlısıyla

Kızlar bana dua edin hiç iyi değilim nefes darlığı çekiyordum bi kaç gündür uyuyamıyordum kontrole gittiğimde hoca göğüs hastalıklarına gt dedi tomografi çekilmek zorunda kaldım ilaçlı ciğerlerim su toplamış kardiyolojinin de görmesi lazım dedi gebeliğe bağlı kalp yetmezliği oluşmuş yatıralım dediler yok dedim bebekten dolayı. Ama geldim yattım gece hastaneye dayanamadım nefes alamıyorum konuşamıyorum bi sürü ilaç verdiler emziremicem napcam hiç bilmiyorum covide de bakıldı negatif serum verdiler 50 saat sürecek saatte 2 kere akıo dua edin bana iyi olup yavruma kavuşayım bi an önce 3000 hamilede 1 kişi de gözüküomuş bu o da beni buldu

canim
canım Allah şifa versin umarım en kısa zamanda toparlanıp iyi olursun yavruna kavuşursun.

Ah canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.

Bende 37+6yim canım nst girdim şükür bir sorun çıkmadı zaten pazartesi günü içinde doğum tarihim verildi bugün netleşir seninde

Ay ben 39+1 oldum gelmeye niyeti yok şimdi doktora geldim bakalım ne dicek

İnşallah canım bugün çok sancım var kasıklarıma ani sancı ve batmalar oluyor tedirgin oldum
Hiç belirtilerine takılma canım kendini dinleme akışına bırak diyeceksin belki de demesi kolay ama bizlerde o yollardan geçtik kafan ne kadar rahat olursa o kadar günün çabuk biter

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…