2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç belirtilerine takılma canım kendini dinleme akışına bırak diyeceksin belki de demesi kolay ama bizlerde o yollardan geçtik kafan ne kadar rahat olursa o kadar günün çabuk biter 😘
Normalmiş canım evet ama insan ister istemez korkuyor Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah😘şu an biraz daha iyiyim yokluyor arada beni

Kızlar yarın sabah 8 de hastaneye yatış yapıcaz. Açılmam varmış 2 cm suni sancıyla normal doğumu beklicez. Tansiyonum yüksek çıkıyor doktor beklemeyelim gebelik zehirlenmesi olabilir dedi yarın hayırlısıyla gidiyoruz bakalım
Gözün aydın canım kızına kavuşacaksın :KK68: sağlıkla kavuşun birbirinize.:dua::KK200:

Kızlar bana dua edin hiç iyi değilim nefes darlığı çekiyordum bi kaç gündür uyuyamıyordum kontrole gittiğimde hoca göğüs hastalıklarına gt dedi tomografi çekilmek zorunda kaldım ilaçlı ciğerlerim su toplamış kardiyolojinin de görmesi lazım dedi gebeliğe bağlı kalp yetmezliği oluşmuş yatıralım dediler yok dedim bebekten dolayı. Ama geldim yattım gece hastaneye dayanamadım nefes alamıyorum konuşamıyorum bi sürü ilaç verdiler emziremicem napcam hiç bilmiyorum covide de bakıldı negatif 🥺😭 serum verdiler 50 saat sürecek saatte 2 kere akıo dua edin bana iyi olup yavruma kavuşayım bi an önce 3000 hamilede 1 kişi de gözüküomuş bu o da beni buldu 😢🥺
Rabbim sifani versin. Insaallah bir an once sagligina kavuşursun canim. Uzulme stres yapma. Hersey duzelir insaallah🤲 rabbim guc kuvvet versin

Bende 37+6yim canım nst girdim şükür bir sorun çıkmadı zaten pazartesi günü içinde doğum tarihim verildi bugün netleşir seninde 🙂
Ay ben 39+1 oldum gelmeye niyeti yok 😊 şimdi doktora geldim bakalım ne dicek
hilallll hilallll sen naptın canım gittin mi kontrole hiç ben kaçırdım çünkü.
kızlar benimkide %90 sezeryan olacak.doktor bugün başka doktorlara ve şeflere de danisti sana sezeryan doğum planlanacak dedi.tansiyonum normal,nts de ağrı sancı yok.eger nts de sancı çıksa bugün gününü verebilirdim dedim.haftaya kontrole gelene kadar doğum olmazsa 39.haftayi doldurmadan gün verilir sana dedi.olurda bu hafta doğum falan yaparsam diyede elime kağıt yazıp verdi kaşeledi imzaladı.normal doğuma zorlamasinlar diye.bendeki sıkıntı perde ameliyati olmam değil rahmin t şeklinde olmasıymış.ameliyat evraklarimdada yazıyormuş ama tıbbi terimlerle yazıldığı için ben anlamamıştım ne olduğunu.
Kızlar yarın sabah 8 de hastaneye yatış yapıcaz. Açılmam varmış 2 cm suni sancıyla normal doğumu beklicez. Tansiyonum yüksek çıkıyor doktor beklemeyelim gebelik zehirlenmesi olabilir dedi yarın hayırlısıyla gidiyoruz bakalım
hadi hayırlısı olsun canim.saglicakla al kızını kucağına inşallah.darisi biz kalanlarin başına 🙏🥰

kızlar benimkide %90 sezeryan olacak.doktor bugün başka doktorlara ve şeflere de danisti sana sezeryan doğum planlanacak dedi.tansiyonum normal,nts de ağrı sancı yok.eger nts de sancı çıksa bugün gününü verebilirdim dedim.haftaya kontrole gelene kadar doğum olmazsa 39.haftayi doldurmadan gün verilir sana dedi.olurda bu hafta doğum falan yaparsam diyede elime kağıt yazıp verdi kaşeledi imzaladı.normal doğuma zorlamasinlar diye.bendeki sıkıntı perde ameliyati olmam değil rahmin t şeklinde olmasıymış.ameliyat evraklarimdada yazıyormuş ama tıbbi terimlerle yazıldığı için ben anlamamıştım ne olduğunu.

hadi hayırlısı olsun canim.saglicakla al kızını kucağına inşallah.darisi biz kalanlarin başına 🙏🥰

Hayırlı olsun canım belirsizlikten kurtuldun sende. Refakatçi istiyorum de sezeryan günü ısrar et tek kalmamaya çalış. Eşin sürekli gidip gelsin yanına.

Gözün aydın canım yarın sende kavuşacaksın yavruna. Açılman geç olursa sezeryan iste miniği hiç riske atma, rabbim bi avazda kurtarsın.

Hayırlı olsun canım belirsizlikten kurtuldun sende. Refakatçi istiyorum de sezeryan günü ısrar et tek kalmamaya çalış. Eşin sürekli gidip gelsin yanına.
sağol canım aynen en azından ne olacağı dahada kesinlesti.bakalim bı tanıdığının yeğeni kadın doğumda çalışıyor demiştim ya belki onunda yardımıyla ricasıyla yanımda birinin kalmasına izin verirler inşallah

Kizlar ben de sağıyorum cok az emiyor zaten mamaya alıştı göğüslerim dolu baya sağdım doğum yapmayanlar lütfen biberon vermeyin şırınga ile devam edin

Canım neyle sağım yapıyorsun, hastane tipi makina getirdi eşim, Sezeryandan çok yaktı canımı ağlattı resmen.

sağol canım aynen en azından ne olacağı dahada kesinlesti.bakalim bı tanıdığının yeğeni kadın doğumda çalışıyor demiştim ya belki onunda yardımıyla ricasıyla yanımda birinin kalmasına izin verirler inşallah

Kalmasına izin vermezlerse otoparkta dursun, sürekli bi bahaneyle çağır. Korkulacak bişey değil hemen ayaklandım ben ama yanına biri lazım en azından bebeği getirir götürür suyunu verir, benim perdelerimi 3 kez hemşire değiştirdi sonra hep eşimle değiştirdik gerek duymadık çağırmaya.

Kesinlikle katılıyorum 😅

Ah uyku, 3 günde toplasan 1 günlük uykumu anca uyumuşumdur hatta o kadar yoktur bile.

Aynen canım benim de humana ile sütüm çoğaldı

Damla çok kötü valla dikişli halimle kusacaktım. Yine içicem nasıl gözümde büyüyor.

Canım neyle sağım yapıyorsun, hastane tipi makina getirdi eşim, Sezeryandan çok yaktı canımı ağlattı resmen.

Kalmasına izin vermezlerse otoparkta dursun, sürekli bi bahaneyle çağır. Korkulacak bişey değil hemen ayaklandım ben ama yanına biri lazım en azından bebeği getirir götürür suyunu verir, benim perdelerimi 3 kez hemşire değiştirdi sonra hep eşimle değiştirdik gerek duymadık çağırmaya.

Ah uyku, 3 günde toplasan 1 günlük uykumu anca uyumuşumdur hatta o kadar yoktur bile.

Damla çok kötü valla dikişli halimle kusacaktım. Yine içicem nasıl gözümde büyüyor.
Bence humanayı denemelisin hem çay hibi
İçiyorsun hem de gerçekten ciddi anlamda süt yapıyor onu içmeden önce benden gelen sarı ağız dedikleri şeydi sonra bir çoğaldı süte döndü o çayın sahesinde

Canım sen humana dene. Meyve çayı gibi çok da lezzetli . Galiba 40 ları çıkana kadar uykusuzluğa devam 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X