- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.441
Normalmiş canım evet ama insan ister istemez korkuyor Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallahHiç belirtilerine takılma canım kendini dinleme akışına bırak diyeceksin belki de demesi kolay ama bizlerde o yollardan geçtik kafan ne kadar rahat olursa o kadar günün çabuk biter
Evet cnm. Şimdi nstye girdim sancım yok ama tansiyonum yüksek çıktıNormal mi bekliyorsun sen canım
Yok canım doğuran aramızda şu anlık benim pazartesi günü sona kalan kızlarda bugün doktora gidecekti galiba
Benim doğduğu gün bile sancı yoktu. 39+1de doğdu sezeryan olmasa gelmezdi daha.Evet cnm. Şimdi nstye girdim sancım yok ama tansiyonum yüksek çıktı
Gözün aydın canım kızına kavuşacaksınKızlar yarın sabah 8 de hastaneye yatış yapıcaz. Açılmam varmış 2 cm suni sancıyla normal doğumu beklicez. Tansiyonum yüksek çıkıyor doktor beklemeyelim gebelik zehirlenmesi olabilir dedi yarın hayırlısıyla gidiyoruz bakalım
Allah razı olsun canım darısı sana olsun inşallah sağlıkla sıhhatleGözün aydın canım kızına kavuşacaksınsağlıkla kavuşun birbirinize.
Rabbim sifani versin. Insaallah bir an once sagligina kavuşursun canim. Uzulme stres yapma. Hersey duzelir insaallahKızlar bana dua edin hiç iyi değilim nefes darlığı çekiyordum bi kaç gündür uyuyamıyordum kontrole gittiğimde hoca göğüs hastalıklarına gt dedi tomografi çekilmek zorunda kaldım ilaçlı ciğerlerim su toplamış kardiyolojinin de görmesi lazım dedi gebeliğe bağlı kalp yetmezliği oluşmuş yatıralım dediler yok dedim bebekten dolayı. Ama geldim yattım gece hastaneye dayanamadım nefes alamıyorum konuşamıyorum bi sürü ilaç verdiler emziremicem napcam hiç bilmiyorum covide de bakıldı negatifserum verdiler 50 saat sürecek saatte 2 kere akıo dua edin bana iyi olup yavruma kavuşayım bi an önce 3000 hamilede 1 kişi de gözüküomuş bu o da beni buldu
Amin canım benim inşallahAllah razı olsun canım darısı sana olsun inşallah sağlıkla sıhhatle
Bende 37+6yim canım nst girdim şükür bir sorun çıkmadı zaten pazartesi günü içinde doğum tarihim verildi bugün netleşir seninde
Ay ben 39+1 oldum gelmeye niyeti yokşimdi doktora geldim bakalım ne dicek
kızlar benimkide %90 sezeryan olacak.doktor bugün başka doktorlara ve şeflere de danisti sana sezeryan doğum planlanacak dedi.tansiyonum normal,nts de ağrı sancı yok.eger nts de sancı çıksa bugün gününü verebilirdim dedim.haftaya kontrole gelene kadar doğum olmazsa 39.haftayi doldurmadan gün verilir sana dedi.olurda bu hafta doğum falan yaparsam diyede elime kağıt yazıp verdi kaşeledi imzaladı.normal doğuma zorlamasinlar diye.bendeki sıkıntı perde ameliyati olmam değil rahmin t şeklinde olmasıymış.ameliyat evraklarimdada yazıyormuş ama tıbbi terimlerle yazıldığı için ben anlamamıştım ne olduğunu.hilallll sen naptın canım gittin mi kontrole hiç ben kaçırdım çünkü.
hadi hayırlısı olsun canim.saglicakla al kızını kucağına inşallah.darisi biz kalanlarin başınaKızlar yarın sabah 8 de hastaneye yatış yapıcaz. Açılmam varmış 2 cm suni sancıyla normal doğumu beklicez. Tansiyonum yüksek çıkıyor doktor beklemeyelim gebelik zehirlenmesi olabilir dedi yarın hayırlısıyla gidiyoruz bakalım
kızlar benimkide %90 sezeryan olacak.doktor bugün başka doktorlara ve şeflere de danisti sana sezeryan doğum planlanacak dedi.tansiyonum normal,nts de ağrı sancı yok.eger nts de sancı çıksa bugün gününü verebilirdim dedim.haftaya kontrole gelene kadar doğum olmazsa 39.haftayi doldurmadan gün verilir sana dedi.olurda bu hafta doğum falan yaparsam diyede elime kağıt yazıp verdi kaşeledi imzaladı.normal doğuma zorlamasinlar diye.bendeki sıkıntı perde ameliyati olmam değil rahmin t şeklinde olmasıymış.ameliyat evraklarimdada yazıyormuş ama tıbbi terimlerle yazıldığı için ben anlamamıştım ne olduğunu.
hadi hayırlısı olsun canim.saglicakla al kızını kucağına inşallah.darisi biz kalanlarin başına
Kızlar yarın sabah 8 de hastaneye yatış yapıcaz. Açılmam varmış 2 cm suni sancıyla normal doğumu beklicez. Tansiyonum yüksek çıkıyor doktor beklemeyelim gebelik zehirlenmesi olabilir dedi yarın hayırlısıyla gidiyoruz bakalım
sağol canım aynen en azından ne olacağı dahada kesinlesti.bakalim bı tanıdığının yeğeni kadın doğumda çalışıyor demiştim ya belki onunda yardımıyla ricasıyla yanımda birinin kalmasına izin verirler inşallahHayırlı olsun canım belirsizlikten kurtuldun sende. Refakatçi istiyorum de sezeryan günü ısrar et tek kalmamaya çalış. Eşin sürekli gidip gelsin yanına.
Kesinlikle katılıyorumKızlar takip edemiyorum hiç. Doğuran var mı başka. Henüz doğurmayanlara tek tavsiyem bol bol uyuyun.
Bestlak damla alın dedi danışman onuda alacak eşim gidip.
Aynen canım benim de humana ile sütüm çoğaldıBen Humana stil tea içiyorum özdilekte buldum inanılmaz sütümü çoğalttı tavsiye ederim
Kizlar ben de sağıyorum cok az emiyor zaten mamaya alıştı göğüslerim dolu baya sağdım doğum yapmayanlar lütfen biberon vermeyin şırınga ile devam edin
sağol canım aynen en azından ne olacağı dahada kesinlesti.bakalim bı tanıdığının yeğeni kadın doğumda çalışıyor demiştim ya belki onunda yardımıyla ricasıyla yanımda birinin kalmasına izin verirler inşallah
Kesinlikle katılıyorum
Aynen canım benim de humana ile sütüm çoğaldı
Bence humanayı denemelisin hem çay hibiCanım neyle sağım yapıyorsun, hastane tipi makina getirdi eşim, Sezeryandan çok yaktı canımı ağlattı resmen.
Kalmasına izin vermezlerse otoparkta dursun, sürekli bi bahaneyle çağır. Korkulacak bişey değil hemen ayaklandım ben ama yanına biri lazım en azından bebeği getirir götürür suyunu verir, benim perdelerimi 3 kez hemşire değiştirdi sonra hep eşimle değiştirdik gerek duymadık çağırmaya.
Ah uyku, 3 günde toplasan 1 günlük uykumu anca uyumuşumdur hatta o kadar yoktur bile.
Damla çok kötü valla dikişli halimle kusacaktım. Yine içicem nasıl gözümde büyüyor.
Canım sen humana dene. Meyve çayı gibi çok da lezzetli . Galiba 40 ları çıkana kadar uykusuzluğa devamCanım neyle sağım yapıyorsun, hastane tipi makina getirdi eşim, Sezeryandan çok yaktı canımı ağlattı resmen.
Kalmasına izin vermezlerse otoparkta dursun, sürekli bi bahaneyle çağır. Korkulacak bişey değil hemen ayaklandım ben ama yanına biri lazım en azından bebeği getirir götürür suyunu verir, benim perdelerimi 3 kez hemşire değiştirdi sonra hep eşimle değiştirdik gerek duymadık çağırmaya.
Ah uyku, 3 günde toplasan 1 günlük uykumu anca uyumuşumdur hatta o kadar yoktur bile.
Damla çok kötü valla dikişli halimle kusacaktım. Yine içicem nasıl gözümde büyüyor.
Canım yanına kimseyi kabul etmiyorlar mısağol canım aynen en azından ne olacağı dahada kesinlesti.bakalim bı tanıdığının yeğeni kadın doğumda çalışıyor demiştim ya belki onunda yardımıyla ricasıyla yanımda birinin kalmasına izin verirler inşallah