- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.301
aynen aynen ya poposu ya dizi ayağı.bazen sipsivri çıkıyor orası bazen ufak bir top gibi çıkıyorOnlar gerçekten bi yerini dayadığı için oluyor, kasılma olunca sanki bütün göbeğine ayak dayanmış gibi oluyor.Benimki poposunu vuruyor dışarı çıkıyor orası, ayağını dayıyor belli oluyor ama kasılma gelince bütün karnına bişey dayanmış hissi oluyor.
Tabiki çok normal canim inşallah kolayca atlatırız doktor da çok önemli dikişini falan iyi yaparsa sıkıntı olmaz inşallahİllaki zordur canım sonrasıda ama işte canda tatlı, insan endişe ediyor korkuyor. İnşallah korktuğum kadar zor geçmez.
aynen aynen ya poposu ya dizi ayağı.bazen sipsivri çıkıyor orası bazen ufak bir top gibi çıkıyor
Tabiki çok normal canim inşallah kolayca atlatırız doktor da çok önemli dikişini falan iyi yaparsa sıkıntı olmaz inşallah
Canım şakın korkma ben o kadar korktum ki sezeryan dan . Ertesi gün ise kendime eziyet etmişim dedim. Ağrıların illa ki oluyor ama onun varlığı sana her şeyi unutuyor yanında sana el atan biri varsa korkacak hiç bir şey yokAh keşke doğurmuş atlatmış olsaydım.
Ses çıkarmıyorum ama hafiften korku başladı. Oğlumun canı sağolsun tabiki önemli olan ona sağlıkla kavuşmak ama bende çabucak toparlanırım inşallah.
Canım o sıvı yetmiyor ya. Ya da bebekten bebeğe değişiyor . Ben mecbur mama veriyorum bu gün dördüncü gün dün sütüm geldi ama az. Doymayınca ağlıyor mama takviyesi yapıyorum .mamayı da şırınga ile veriyorum kesinlikle tavsiye ederim çünkü onu çekmeye çalıştıkça beni daha kuvvetli emmeye başladı. Ama sık sık emziyorum. Rabbim nasibini çoğaltır inşaallahTakip ettiğim bi doktor paylaşmış kızlar. Sizde görün istedim
Canım şakın korkma ben o kadar korktum ki sezeryan dan . Ertesi gün ise kendime eziyet etmişim dedim. Ağrıların illa ki oluyor ama onun varlığı sana her şeyi unutuyor yanında sana el atan biri varsa korkacak hiç bir şey yok❤
Benim de öyle olmuştu kadın dogumcum kardiyoloji ye sevk etti ameliyat esnasında pıhtı atma falan mı oldu diye ultrasonla bakıldı bir şey çıkmadı bir iki güne hareket ettikçe indi şişlik bol su iç evin içinde hareket et benimde kanamam durmuştu üçüncü günüKızlar bu arada benim ayak ve bacaklarım acayip şişti bildiğiniz balon gibi oldu . Siz de de olan var mı
Canım sütun vardır bazı kişilerin göğüs ucu sıkı olurmuş benimde hiç gelmezdi ama bebek emince gittiğini hissediyordum kiminin göğüs ucu gevsek oluyor süt akıp gidiyor okadar göğüs pedi aldım hiç kullanmadım .sagdin mi hiç saginca geliyor muKizlar benim sutum hic gelmiyo her sıktıgimda 1 en fazla 2 damla akiyo baskada bisey gelmiyo
Simdi sagiyorum makineyle. 1 damla sari geldi. 15 dakikadir 1 damla geldiCanım sütun vardır bazı kişilerin göğüs ucu sıkı olurmuş benimde hiç gelmezdi ama bebek emince gittiğini hissediyordum kiminin göğüs ucu gevsek oluyor süt akıp gidiyor okadar göğüs pedi aldım hiç kullanmadım .sagdin mi hiç saginca geliyor mu
Canım gelir çoğalacaktır sen emzirmeye devam et bi de stres yapma sakınSimdi sagiyorum makineyle. 1 damla sari geldi. 15 dakikadir 1 damla geldi
Kimi kişilerin öyle oluyor canım görümcemin de hemen kesilmişti sıcak banyo yap Benim 13. Gün hala adet kanaması gibi baya geliyor birde bazen kesilecek gibi oluyor ertesi gğn artıyor öyle de olabilirKızlar bu arada benim ayak ve bacaklarım acayip şişti bildiğiniz balon gibi oldu . Siz de de olan var mı
Benim de ayak bileklerim çok şişmişti yüksekte tutmaya çalış doktorum normal demişti canımKızlar bu arada benim ayak ve bacaklarım acayip şişti bildiğiniz balon gibi oldu . Siz de de olan var mı
Hayırlı olsun cnm sağ Salim kavuşun inşallahKızlar herşey yolunda çok şükür 1 hafta sonra için gün verdi doktorum
Bir de ben
Canım süt çok psikolojik bir olay yok diye düşünme öyle düşündükçe olmaz burada süt artırıcı destekler var mutlaka ordada vardır onlardan al ben lactamil içmiştim çok artırmıştı malt içecekleri falan var onlardan dene artar mutlaka bulguur pilavı kuru soğan yedirmislerdi bana bol bolSimdi sagiyorum makineyle. 1 damla sari geldi. 15 dakikadir 1 damla geldi
Senin kaç haftalık oldu cnm. Normal mi bekliyorsun sendeBir de ben