2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen aynen ya poposu ya dizi ayağı.bazen sipsivri çıkıyor orası bazen ufak bir top gibi çıkıyor

aynen aynen ya poposu ya dizi ayağı.bazen sipsivri çıkıyor orası bazen ufak bir top gibi çıkıyor

Ben oturup kalkarken destek alınca bi yerden ben kalkmadan göbeğimin ortasında sanki vücudu beliriyor. Çok garip..

Tabiki çok normal canim inşallah kolayca atlatırız doktor da çok önemli dikişini falan iyi yaparsa sıkıntı olmaz inşallah

İnşallah olmaz canım. Benim gittiğim doktora bi arkadaşımın arkadaşıda gidiyor onunda doğumu oldu bi kaç gün önce iyi geçti demiş bakalım kısmet.

Canım şakın korkma ben o kadar korktum ki sezeryan dan . Ertesi gün ise kendime eziyet etmişim dedim. Ağrıların illa ki oluyor ama onun varlığı sana her şeyi unutuyor yanında sana el atan biri varsa korkacak hiç bir şey yok

Takip ettiğim bi doktor paylaşmış kızlar. Sizde görün istedim
Canım o sıvı yetmiyor ya. Ya da bebekten bebeğe değişiyor . Ben mecbur mama veriyorum bu gün dördüncü gün dün sütüm geldi ama az. Doymayınca ağlıyor mama takviyesi yapıyorum .mamayı da şırınga ile veriyorum kesinlikle tavsiye ederim çünkü onu çekmeye çalıştıkça beni daha kuvvetli emmeye başladı. Ama sık sık emziyorum. Rabbim nasibini çoğaltır inşaallah

Eşim yanımda kalacak canım. Acı eşiğimizde yükseldi zaten tüp bebek yaptırırken. Allah büyüktür.

Kızlar bu arada benim ayak ve bacaklarım acayip şişti bildiğiniz balon gibi oldu . Siz de de olan var mı
Benim de öyle olmuştu kadın dogumcum kardiyoloji ye sevk etti ameliyat esnasında pıhtı atma falan mı oldu diye ultrasonla bakıldı bir şey çıkmadı bir iki güne hareket ettikçe indi şişlik bol su iç evin içinde hareket et benimde kanamam durmuştu üçüncü günü

Kizlar benim sutum hic gelmiyo her sıktıgimda 1 en fazla 2 damla akiyo baskada bisey gelmiyo
Canım sütun vardır bazı kişilerin göğüs ucu sıkı olurmuş benimde hiç gelmezdi ama bebek emince gittiğini hissediyordum kiminin göğüs ucu gevsek oluyor süt akıp gidiyor okadar göğüs pedi aldım hiç kullanmadım .sagdin mi hiç saginca geliyor mu

Simdi sagiyorum makineyle. 1 damla sari geldi. 15 dakikadir 1 damla geldi

Kızlar bu arada benim ayak ve bacaklarım acayip şişti bildiğiniz balon gibi oldu . Siz de de olan var mı
Kimi kişilerin öyle oluyor canım görümcemin de hemen kesilmişti sıcak banyo yap Benim 13. Gün hala adet kanaması gibi baya geliyor birde bazen kesilecek gibi oluyor ertesi gğn artıyor öyle de olabilir

Simdi sagiyorum makineyle. 1 damla sari geldi. 15 dakikadir 1 damla geldi
Canım süt çok psikolojik bir olay yok diye düşünme öyle düşündükçe olmaz burada süt artırıcı destekler var mutlaka ordada vardır onlardan al ben lactamil içmiştim çok artırmıştı malt içecekleri falan var onlardan dene artar mutlaka bulguur pilavı kuru soğan yedirmislerdi bana bol bol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…