2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende işte 3 kere teyit ettirdim kız olduğunu ama kalıplaşmış şeyler, gördüğüm rüyalar hep acaba dedirtiyor yalan yok ☺ ayy ama seninki doğunca ele avuca gelir maşallah 🧿

Kız dedilerse 3 kez değişmez canım. Valla bakalım Allahın izniyle salı günü görücez beyefendiyi. Pofuduk pofuduk olacak muhtemelen. 🙈

Maşallah canım ne güzel toparlanmışsın. Darısı başımıza.

Benimde gören erkek olduğunu anlıyor. Eşim ne kalçan ne bacakların kilo aldı sadece göbeğin çıktı diyor. 11 kilo aldım. Başından beri erkek hissetti eşim, bende kız dese doktor çok şaşırdım.

Sezeryanda mı gitti canım 8 kilo, eğer öyleyse harika. 😍

Benimde kol altım bikini bölgem karardı. Birde yanaklarım kızardı.
Evet canım sezeryanla gitti 8 kilo hastaneden geldiğimde 8 kilo yoktu sonra uyumayan bir kziim olduğu için eridim gitti hamilelikten önceki kilomun altına düştüm

Takip ettiğim bi doktor paylaşmış kızlar. Sizde görün istedim

Eklentiler

• F3C7669D-8452-4A42-880D-1B62E31A3841.jpeg
    F3C7669D-8452-4A42-880D-1B62E31A3841.jpeg
    145,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 427FE4A2-F1BE-452D-8D97-19EC468987F9.jpeg
    427FE4A2-F1BE-452D-8D97-19EC468987F9.jpeg
    105,7 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar ya kasilmam var diyorsunuz ya nasıl oluyor tam olarak sabahtan beri böyle ara ara ayağını dayamış gibi oluyor sert oluyor geriliyor eltim de o sancı diyor siz nasıl tarif edersiniz korktum şimdi bugün çok oldu çünkü

Kızlar ya kasilmam var diyorsunuz ya nasıl oluyor tam olarak sabahtan beri böyle ara ara ayağını dayamış gibi oluyor sert oluyor geriliyor eltim de o sancı diyor siz nasıl tarif edersiniz korktum şimdi bugün çok oldu çünkü
Ayağını dayamış gibi canım kaskatı oluyor göbeğin benim şu an var mesela. Sabah nstye giricem yine doğum öncesi son kontrol. Nefesimi bile zor alıyorum.

Sıvı filan tüketiriz de nasıl uyuruz acaba.. 😃
Uzun bir süre uyku yok canım onda hem fikiriz 😂 ay ben fırsat buldukça uyuyorum valla işin tuhaf kısmı bir güzel uyuyorumda yani tuvalet sorunu olmazsa var ya deliksiz uyuyabilcem ağrıymış sızıymış ağırlaşmışım hiç umrum değil 😂

canım bu dediğin bende hergun oluyor.göğsümün tam altına birseyini dayıyor orası tor top sem sert oluyor.kasilma bütün karinda olurmuş ve belden kasiklara doğru ağrı da olurmuş.herkeste aynısı oluyormu bilmiyorum ama görümcem emekli ebe hemsire.o bana öyle tarif etti

Uzun bir süre uyku yok canım onda hem fikiriz 😂 ay ben fırsat buldukça uyuyorum valla işin tuhaf kısmı bir güzel uyuyorumda yani tuvalet sorunu olmazsa var ya deliksiz uyuyabilcem ağrıymış sızıymış ağırlaşmışım hiç umrum değil 😂

Bende güzel uyuyordumda son günler ağrı ve tuvalet çok uyandırır oldu. Önceden tuvalete kalkar hemen uykuya dalardım. Şu an karın ağrısıyla uyandığım oluyor tekrar uyutmuyor yatakta oturuyorum, eşim her gece doğum sancım tuttu sanıyor öyle görünce. 😃

canım bu dediğin bende hergun oluyor.göğsümün tam altına birseyini dayıyor orası tor top sem sert oluyor.kasilma bütün karinda olurmuş ve belden kasiklara doğru ağrı da olurmuş.herkeste aynısı oluyormu bilmiyorum ama görümcem emekli ebe hemsire.o bana öyle tarif etti
Onlar gerçekten bi yerini dayadığı için oluyor, kasılma olunca sanki bütün göbeğine ayak dayanmış gibi oluyor. 😂 Benimki poposunu vuruyor dışarı çıkıyor orası, ayağını dayıyor belli oluyor ama kasılma gelince bütün karnına bişey dayanmış hissi oluyor.

Banada herk
Bana da herkes diyor ikinci sen anlarsın ama ben anlamıyorum çünkü ben ilk dogumumda sancıyi hissetmedim bel ağrısı ile gittim doğuma aldılar bilemiyorum oyuzden kasılıyor mu sancimi

Valla ne uykusuzluk ne yorgunluk. En çok korktuğum sezeryan ve sonrası toparlanma süreci..
Canım sezeryan ağrısı evet kötü ama bak çok hafif atlatanlar var burda bir haftada iyice toparlanirsin merak etme ama sonraki süreçte zor benim kız dört yaşına kadar hiç uyumadı gece her yarım saatte uyanirdi

Canım sezeryan ağrısı evet kötü ama bak çok hafif atlatanlar var burda bir haftada iyice toparlanirsin merak etme ama sonraki süreçte zor benim kız dört yaşına kadar hiç uyumadı gece her yarım saatte uyanirdi
İllaki zordur canım sonrasıda ama işte canda tatlı, insan endişe ediyor korkuyor. İnşallah korktuğum kadar zor geçmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X