- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.281
bende işte 3 kere teyit ettirdim kız olduğunu ama kalıplaşmış şeyler, gördüğüm rüyalar hep acaba dedirtiyor yalan yok ☺ ayy ama seninki doğunca ele avuca gelir maşallah❤
Evet canım sezeryanla gitti 8 kilo hastaneden geldiğimde 8 kilo yoktu sonra uyumayan bir kziim olduğu için eridim gitti hamilelikten önceki kilomun altına düştümMaşallah canım ne güzel toparlanmışsın. Darısı başımıza.
Benimde gören erkek olduğunu anlıyor. Eşim ne kalçan ne bacakların kilo aldı sadece göbeğin çıktı diyor. 11 kilo aldım. Başından beri erkek hissetti eşim, bende kız dese doktor çok şaşırdım.
Sezeryanda mı gitti canım 8 kilo, eğer öyleyse harika.
Benimde kol altım bikini bölgem karardı. Birde yanaklarım kızardı.
Maşallah çok güzel kilo vermişsin. Bakalım benim nasıl olacak..Evet canım sezeryanla gitti 8 kilo hastaneden geldiğimde 8 kilo yoktu sonra uyumayan bir kziim olduğu için eridim gitti hamilelikten önceki kilomun altına düştüm
Ayağını dayamış gibi canım kaskatı oluyor göbeğin benim şu an var mesela. Sabah nstye giricem yine doğum öncesi son kontrol. Nefesimi bile zor alıyorum.Kızlar ya kasilmam var diyorsunuz ya nasıl oluyor tam olarak sabahtan beri böyle ara ara ayağını dayamış gibi oluyor sert oluyor geriliyor eltim de o sancı diyor siz nasıl tarif edersiniz korktum şimdi bugün çok oldu çünkü
Sıvı filan tüketiriz de nasıl uyuruz acaba..Takip ettiğim bi doktor paylaşmış kızlar. Sizde görün istedim
Uzun bir süre uyku yok canım onda hem fikirizSıvı filan tüketiriz de nasıl uyuruz acaba..
canım bu dediğin bende hergun oluyor.göğsümün tam altına birseyini dayıyor orası tor top sem sert oluyor.kasilma bütün karinda olurmuş ve belden kasiklara doğru ağrı da olurmuş.herkeste aynısı oluyormu bilmiyorum ama görümcem emekli ebe hemsire.o bana öyle tarif ettiKızlar ya kasilmam var diyorsunuz ya nasıl oluyor tam olarak sabahtan beri böyle ara ara ayağını dayamış gibi oluyor sert oluyor geriliyor eltim de o sancı diyor siz nasıl tarif edersiniz korktum şimdi bugün çok oldu çünkü
Uzun bir süre uyku yok canım onda hem fikirizay ben fırsat buldukça uyuyorum valla işin tuhaf kısmı bir güzel uyuyorumda yani tuvalet sorunu olmazsa var ya deliksiz uyuyabilcem ağrıymış sızıymış ağırlaşmışım hiç umrum değil
Verirsin canım uykusuzluk yorgunluk derken gidiyorMaşallah çok güzel kilo vermişsin. Bakalım benim nasıl olacak..
Onlar gerçekten bi yerini dayadığı için oluyor, kasılma olunca sanki bütün göbeğine ayak dayanmış gibi oluyor.canım bu dediğin bende hergun oluyor.göğsümün tam altına birseyini dayıyor orası tor top sem sert oluyor.kasilma bütün karinda olurmuş ve belden kasiklara doğru ağrı da olurmuş.herkeste aynısı oluyormu bilmiyorum ama görümcem emekli ebe hemsire.o bana öyle tarif etti
Valla ne uykusuzluk ne yorgunluk. En çok korktuğum sezeryan ve sonrası toparlanma süreci..Verirsin canım uykusuzluk yorgunluk derken gidiyor
Bende yarın kontrole gideceğim diye önemsemedim ama korktum da benimde nefesim çok daralıyorAyağını dayamış gibi canım kaskatı oluyor göbeğin benim şu an var mesela. Sabah nstye giricem yine doğum öncesi son kontrol. Nefesimi bile zor alıyorum.
Bana da herkes diyor ikinci sen anlarsın ama ben anlamıyorum çünkü ben ilk dogumumda sancıyi hissetmedim bel ağrısı ile gittim doğuma aldılar bilemiyorum oyuzden kasılıyor mu sancimicanım bu dediğin bende hergun oluyor.göğsümün tam altına birseyini dayıyor orası tor top sem sert oluyor.kasilma bütün karinda olurmuş ve belden kasiklara doğru ağrı da olurmuş.herkeste aynısı oluyormu bilmiyorum ama görümcem emekli ebe hemsire.o bana öyle tarif etti
Canım sezeryan ağrısı evet kötü ama bak çok hafif atlatanlar var burda bir haftada iyice toparlanirsin merak etme ama sonraki süreçte zor benim kız dört yaşına kadar hiç uyumadı gece her yarım saatte uyanirdiValla ne uykusuzluk ne yorgunluk. En çok korktuğum sezeryan ve sonrası toparlanma süreci..
Karnın kaskatı kesildiği için oluyor bence canım. Yani ben kendiminkini ona yoruyorum. Sabah kahvaltıdan sonra gidip gelicem bebek hareket ettiği sürece sorun yoktur merak etme.Bende yarın kontrole gideceğim diye önemsemedim ama korktum da benimde nefesim çok daralıyor
İllaki zordur canım sonrasıda ama işte canda tatlı, insan endişe ediyor korkuyor. İnşallah korktuğum kadar zor geçmez.Canım sezeryan ağrısı evet kötü ama bak çok hafif atlatanlar var burda bir haftada iyice toparlanirsin merak etme ama sonraki süreçte zor benim kız dört yaşına kadar hiç uyumadı gece her yarım saatte uyanirdi
Hareket var canım çok şükür .nst ye tok karnına alıyorlar seni de değil miKarnın kaskatı kesildiği için oluyor bence canım. Yani ben kendiminkini ona yoruyorum. Sabah kahvaltıdan sonra gidip gelicem bebek hareket ettiği sürece sorun yoktur merak etme.
Evet doktorum özellikle tembihledi kahvaltını güzelce yap öyle gel diye.Hareket var canım çok şükür .nst ye tok karnına alıyorlar seni de değil mi