2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de transferim adet gününe 6 gün kala yapıldı .Rahim kalınlığı ile embriyo gelişiminin eş değer hızda. Ve gelişimde olması için bu şekilde planlama yapıldı sizin de aynıdır .

Hayırlı olsun cnm sağ Salim kavuşun inşallah 🙏 ay Hilal bi biz kaldık belirsizlik içinde 😂 hilallll hilallll
aynen valla 3 kişi kaldık galiba.hele benimki tam bir belirsizlik.ne normal olacağı belli ne sezeryan.persembe günü gene kontrol var bakalım birşey diyeceklermi ya da nts de sancı falan çıkacak mı 🤔

aynen valla 3 kişi kaldık galiba.hele benimki tam bir belirsizlik.ne normal olacağı belli ne sezeryan.persembe günü gene kontrol var bakalım birşey diyeceklermi ya da nts de sancı falan çıkacak mı 🤔
Benim de Perşembe günü kontrol var. Belki sana sezaryen için gün veriler bu sefer

Sabah 2 kez girdim nstye. Doktor ilkinde beğenmedi nstyi gittim meyve suyu içtim çikolata yedim. 2.de iyi çıkmasa doğuma gidecektik. Kapı süsü sipariş etmemiştim ben herşey muallakta devam ettiğimiz için. Bugün gittik aldık eşimle. Doktorum yanında komposto hoşaf filan getir içersin bağırsak hareketi için iyi olur dedi. Kahve iyi gelir dedi. Son hazırlıkları yapıp çantamı gözden geçiricem. Sabah 6.45te hastanede olucaz. 8de doğuma girmiş olucam Allah izin verirse.

Sabah 2 kez girdim nstye. Doktor ilkinde beğenmedi nstyi gittim meyve suyu içtim çikolata yedim. 2.de iyi çıkmasa doğuma gidecektik. Kapı süsü sipariş etmemiştim ben herşey muallakta devam ettiğimiz için. Bugün gittik aldık eşimle. Doktorum yanında komposto hoşaf filan getir içersin bağırsak hareketi için iyi olur dedi. Kahve iyi gelir dedi. Son hazırlıkları yapıp çantamı gözden geçiricem. Sabah 6.45te hastanede olucaz. 8de doğuma girmiş olucam Allah izin verirse.
Ay hadi canım saatler kaldı desene. Kendini toparlayınca haber edersin bize de. Nstyi niye beğenmedi doktor sancın mı çok çıktı

Bakın teyzeler odamıza 🥰🤲

Eklentiler

• E7E9EEA2-FB69-453C-92A2-22021D1293B0.jpeg
    E7E9EEA2-FB69-453C-92A2-22021D1293B0.jpeg
    114,3 KB · Görüntüleme: 36
hadi hayırlısı olsun canım,yarın artık miniğine kavusacaksin inşallah 🙏❤️ herşey çok güzel geçer inşallah senin için 🥰

Canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alma zamanın geldi herşey yolunda gitsin çok güzel olsun inşallah

kendine gelince bize yaz ❤️

Haftaya carsambaya gün verdi kızlar nst de sancı falan çıkmadı ama kilosu biraz az dedi minyon olacak dedi 2800 çıktı

Haftaya carsambaya gün verdi kızlar nst de sancı falan çıkmadı ama kilosu biraz az dedi minyon olacak dedi 2800 çıktı
Olsun canım küçük bebişler daha çabuk toparlanıyor. Çarşambaya kadar yine alır zaten. Hayrlı olsun canım

Ay hadi canım saatler kaldı desene. Kendini toparlayınca haber edersin bize de. Nstyi niye beğenmedi doktor sancın mı çok çıktı

Sancım çıkmıyor canım ama kalp atışları 130 140 civarı çıktı, meyve suyu içtim çikolata yedim tekrar geldim 140 150ye yükseldi. Gece filan takip et hareket hissetmezsen ara beni ama şu an iyi nstsi dedi.

hadi hayırlısı olsun canım,yarın artık miniğine kavusacaksin inşallah 🙏❤ herşey çok güzel geçer inşallah senin için 🥰

İnşallah canım. 🤲 ❤️

Canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alma zamanın geldi herşey yolunda gitsin çok güzel olsun inşallah

kendine gelince bize yaz ❤

İnşallah canım. Yazarım biraz kendime gelince. ❤️

Sancım çıkmıyor canım ama kalp atışları 130 140 civarı çıktı, meyve suyu içtim çikolata yedim tekrar geldim 140 150ye yükseldi. Gece filan takip et hareket hissetmezsen ara beni ama şu an iyi nstsi dedi.

İnşallah canım. 🤲

İnşallah canım. Yazarım biraz kendime gelince. ❤
Çok heyecanlı yarın bu saatlerde yavrun kucağında olacak o muhteşem duyguyu tadacaksin sağ salim kucağında evine dönmeyi nasip etsin rabbim 🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X