- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.321
Neden adetine bu kadar yakin surede transfer rahim kalinligi icin mi bekledin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden adetine bu kadar yakin surede transfer rahim kalinligi icin mi bekledin canim
aynen valla 3 kişi kaldık galiba.hele benimki tam bir belirsizlik.ne normal olacağı belli ne sezeryan.persembe günü gene kontrol var bakalım birşey diyeceklermi ya da nts de sancı falan çıkacak mıHayırlı olsun cnm sağ Salim kavuşun inşallah ay Hilal bi biz kaldık belirsizlik içinde hilallll
Benim de Perşembe günü kontrol var. Belki sana sezaryen için gün veriler bu seferaynen valla 3 kişi kaldık galiba.hele benimki tam bir belirsizlik.ne normal olacağı belli ne sezeryan.persembe günü gene kontrol var bakalım birşey diyeceklermi ya da nts de sancı falan çıkacak mı
sanmıyorum canım.39 haftayı görmeden birşey demezler gibi geliyor ama bakalım hayırlısı olsun ikimiz içindeBenim de Perşembe günü kontrol var. Belki sana sezaryen için gün veriler bu sefer
Yok canım sezeryan bugün 37 bitti şimdi kontrole gidiyorum bakalımSenin kaç haftalık oldu cnm. Normal mi bekliyorsun sende
Hadi hayırlı güzel haberlere canımYok canım sezeryan bugün 37 bitti şimdi kontrole gidiyorum bakalım
Ay hadi canım saatler kaldı desene. Kendini toparlayınca haber edersin bize de. Nstyi niye beğenmedi doktor sancın mı çok çıktıSabah 2 kez girdim nstye. Doktor ilkinde beğenmedi nstyi gittim meyve suyu içtim çikolata yedim. 2.de iyi çıkmasa doğuma gidecektik. Kapı süsü sipariş etmemiştim ben herşey muallakta devam ettiğimiz için. Bugün gittik aldık eşimle. Doktorum yanında komposto hoşaf filan getir içersin bağırsak hareketi için iyi olur dedi. Kahve iyi gelir dedi. Son hazırlıkları yapıp çantamı gözden geçiricem. Sabah 6.45te hastanede olucaz. 8de doğuma girmiş olucam Allah izin verirse.
hadi hayırlısı olsun canım,yarın artık miniğine kavusacaksin inşallah herşey çok güzel geçer inşallah senin içinSabah 2 kez girdim nstye. Doktor ilkinde beğenmedi nstyi gittim meyve suyu içtim çikolata yedim. 2.de iyi çıkmasa doğuma gidecektik. Kapı süsü sipariş etmemiştim ben herşey muallakta devam ettiğimiz için. Bugün gittik aldık eşimle. Doktorum yanında komposto hoşaf filan getir içersin bağırsak hareketi için iyi olur dedi. Kahve iyi gelir dedi. Son hazırlıkları yapıp çantamı gözden geçiricem. Sabah 6.45te hastanede olucaz. 8de doğuma girmiş olucam Allah izin verirse.
Canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alma zamanın geldi herşey yolunda gitsin çok güzel olsun inşallahSabah 2 kez girdim nstye. Doktor ilkinde beğenmedi nstyi gittim meyve suyu içtim çikolata yedim. 2.de iyi çıkmasa doğuma gidecektik. Kapı süsü sipariş etmemiştim ben herşey muallakta devam ettiğimiz için. Bugün gittik aldık eşimle. Doktorum yanında komposto hoşaf filan getir içersin bağırsak hareketi için iyi olur dedi. Kahve iyi gelir dedi. Son hazırlıkları yapıp çantamı gözden geçiricem. Sabah 6.45te hastanede olucaz. 8de doğuma girmiş olucam Allah izin verirse.
Sizinde yakındır canım benim haftaya hepimiz dogurucazHayırlı olsun cnm sağ Salim kavuşun inşallah ay Hilal bi biz kaldık belirsizlik içinde hilallll
Olsun canım canı üstünde olsun da tek büyür oda kilo alır hiç öyle şeylere takılmaHaftaya carsambaya gün verdi kızlar nst de sancı falan çıkmadı ama kilosu biraz az dedi minyon olacak dedi 2800 çıktı
gelişimi, sağlığı yerinde olsun kilosu az olsun.o doğduktan sonra kendisini toparlar çokta güzel kilo alır annesiHaftaya carsambaya gün verdi kızlar nst de sancı falan çıkmadı ama kilosu biraz az dedi minyon olacak dedi 2800 çıktı
Olsun canım küçük bebişler daha çabuk toparlanıyor. Çarşambaya kadar yine alır zaten. Hayrlı olsun canımHaftaya carsambaya gün verdi kızlar nst de sancı falan çıkmadı ama kilosu biraz az dedi minyon olacak dedi 2800 çıktı
Ay hadi canım saatler kaldı desene. Kendini toparlayınca haber edersin bize de. Nstyi niye beğenmedi doktor sancın mı çok çıktı
hadi hayırlısı olsun canım,yarın artık miniğine kavusacaksin inşallah ❤ herşey çok güzel geçer inşallah senin için
Canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alma zamanın geldi herşey yolunda gitsin çok güzel olsun inşallah
kendine gelince bize yaz ❤
Kilodan çok korkmuyorum aslında babasi ve baba tarafı masallah hep iri uzun boylu ve kilolu bı şekilde yetişir onlaraOlsun canım canı üstünde olsun da tek büyür oda kilo alır hiç öyle şeylere takılma
Çok heyecanlı yarın bu saatlerde yavrun kucağında olacak o muhteşem duyguyu tadacaksin sağ salim kucağında evine dönmeyi nasip etsin rabbimSancım çıkmıyor canım ama kalp atışları 130 140 civarı çıktı, meyve suyu içtim çikolata yedim tekrar geldim 140 150ye yükseldi. Gece filan takip et hareket hissetmezsen ara beni ama şu an iyi nstsi dedi.
İnşallah canım. ❤
İnşallah canım. Yazarım biraz kendime gelince. ❤