- 6 Nisan 2013
- 1.442
- 1.228
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.341
gelir canım koronayi atlatinca herşey normale döner sen onu hiç düşünme.bak benim hiç koku duyum yok.kendimi bildim bileli koku alamam .bebegimin kokusunuda alamazsam diye üzülüyorum.benimkide belki doğum sonrası bı mucize olur açılır diyorum☺
kız bebis doğuranlar ve doğuracak olan arkadaşlarım bir sorum olacakhani derler ya kız bebek bekleyenler kiloyu daha çok kalçadan alır totosu büyür diye ☺ benim totom hiç büyümedi kalçalarımdan kiloda almadım.karnim ve göğüslerim büyüdü sadece ve toplamda 9,5 kilo aldım.sizde durumlar ne ,totolar büyüdümü bide hep rüyamda erkek bebek doğruyorum
Valla ne uykusuzluk ne yorgunluk. En çok korktuğum sezeryan ve sonrası toparlanma süreci..
Ayrıca kanaması kısa süren oldu mu. Benim bu gün 4. Gün ama bitti gibi bir şey. Normal mi acaba
demekki illa oramizin buramizin büyümesine gerek yok kızımiz olacak diyeValla canım ben aynıyım büyüyen tek sey memelerim. Süt dolduğu icin. Ne yüzüm şişti ne dudağım ne genel olarak şiştim. Sadece ayaklarım çok şiş...
Canım o sıvı yetmiyor ya. Ya da bebekten bebeğe değişiyor . Ben mecbur mama veriyorum bu gün dördüncü gün dün sütüm geldi ama az. Doymayınca ağlıyor mama takviyesi yapıyorum .mamayı da şırınga ile veriyorum kesinlikle tavsiye ederim çünkü onu çekmeye çalıştıkça beni daha kuvvetli emmeye başladı. Ama sık sık emziyorum. Rabbim nasibini çoğaltır inşaallah❤
demekki illa oramizin buramizin büyümesine gerek yok kızımiz olacak diye
Kızlar bu arada benim ayak ve bacaklarım acayip şişti bildiğiniz balon gibi oldu . Siz de de olan var mı
Canım şakın korkma ben o kadar korktum ki sezeryan dan . Ertesi gün ise kendime eziyet etmişim dedim. Ağrıların illa ki oluyor ama onun varlığı sana her şeyi unutuyor yanında sana el atan biri varsa korkacak hiç bir şey yok❤
Çok heyecanlı yarın bu saatlerde yavrun kucağında olacak o muhteşem duyguyu tadacaksin sağ salim kucağında evine dönmeyi nasip etsin rabbim
Valla perişanlık yanında birileri yardım etsin cok da kalabalık sevmez lohusa kadin ama. Cok zor anlatilacak bir sey degil yasayinca görürsünüz sadece sunu diyeyim siz sadece bebekle ilgilenin.... Diger isleri baskalari yapsin. Kafayı yersiniz.
Yemek pişirdim dolaba koydum, kendime komposto yaptım sabah götürmek için. Valizimiz hazır, bacaklarımı filan aldım tekrar. Sabaha doğumu olan ben değilmişim gibi mutfağı banyoyu temizledim, biraz ütüm vardı onları yaptım. Hiç bi işim kalmadı artık. Yoruldum ki uyuyabileyim.
Sabah doktorum streslimisin diye sordu yok değilim hala evde ev işi yapıyorum dedim, annen kv yokmu onlar yapsın sen mi yapıyorsun bu halde dedi, annem yok kv varda yok dedim eşimde yanımdaydı. Akşam beni görüntülü aramış nasılsın diyor, iyiyim işlerimi hallettim dedim. İyi yapmışsın diyo..
En korktuğum hazırlıksız yakalanmaktı çok şükür o da olmadı. Beşiğini odamıza taşıdık, her yer derli toplu oldu. Kardeşim çarşamba sabahtan bi silip süpürür yine, temizlenmiş eve geliriz yani.Ne güzel şanslısın. Bizimki o kadar apar topar oldu ki... Evden nasıl çıktığımızı bilemedik.
Allah yar ve yardımcın olsun duamda olacaksın hersey güzel geçsinDuşumu filan aldım, 1 saate kalmaz evden çıkıyoruz. Kardeşimde bizimle gelecek. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Sağ salim kavuşalım inşallah oğlumla.
Duşumu filan aldım, 1 saate kalmaz evden çıkıyoruz. Kardeşimde bizimle gelecek. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Sağ salim kavuşalım inşallah oğlumla.
canım güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninleDuşumu filan aldım, 1 saate kalmaz evden çıkıyoruz. Kardeşimde bizimle gelecek. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Sağ salim kavuşalım inşallah oğlumla.
Hadi bakalım canım dualarımız seninle Allah yardımcın olsun sağlıcakla dönün evinizeDuşumu filan aldım, 1 saate kalmaz evden çıkıyoruz. Kardeşimde bizimle gelecek. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Sağ salim kavuşalım inşallah oğlumla.