2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim kv de aynı

Valla canım ben aynıyım büyüyen tek sey memelerim. Süt dolduğu icin. Ne yüzüm şişti ne dudağım ne genel olarak şiştim. Sadece ayaklarım çok şiş...

Valla ne uykusuzluk ne yorgunluk. En çok korktuğum sezeryan ve sonrası toparlanma süreci..

Valla perişanlık yanında birileri yardım etsin cok da kalabalık sevmez lohusa kadin ama. Cok zor anlatilacak bir sey degil yasayinca görürsünüz sadece sunu diyeyim siz sadece bebekle ilgilenin.... Diger isleri baskalari yapsin. Kafayı yersiniz.

Aynen yetmiyor.... Biz maalesef şırınga sonrası biraz biberon da verdik çünkü çok iştahlı çocuk ağladı yetinmedi şırınga ile büyümek istiyor bende süt yoktu ilk günler mecbur biberon oldu.o da aventin yenidoğan'ı diye aldığım ama yanlis aldığım bir biberon... Olmadi yani memeyi tutmuyor şimdi veriyorum anne sütü biraz emip bırakıyor zor geliyor cekmek... Yarin hemsirem ile sagacagiz. İnsallah yavaş yavaş meme doymazsa mama moduna geçeceğiz

Uykusuzluk en kötüsü ama bebiş yanında bu da en güzeli. Ağrılar ve duygusal iniş çıkışlar var ama bebiş geldi bunu aklından çıkarma. Rabbim sabrını verir verecek kızlar artık siz eski siz olmayacaksınız. Artık annesiniz yarım saat kestirip beliniz kopana kadar emzirmeye ust değişmeye alt.almaya hazir olun

Çok heyecanlı yarın bu saatlerde yavrun kucağında olacak o muhteşem duyguyu tadacaksin sağ salim kucağında evine dönmeyi nasip etsin rabbim

İnşallah canım..

Eşim kardeşim yanımda olacak canım. Ben sadece bebekle ilgilenicem.

Yemek pişirdim dolaba koydum, kendime komposto yaptım sabah götürmek için. Valizimiz hazır, bacaklarımı filan aldım tekrar. Sabaha doğumu olan ben değilmişim gibi mutfağı banyoyu temizledim, biraz ütüm vardı onları yaptım. Hiç bi işim kalmadı artık. Yoruldum ki uyuyabileyim.

Sabah doktorum streslimisin diye sordu yok değilim hala evde ev işi yapıyorum dedim, annen kv yokmu onlar yapsın sen mi yapıyorsun bu halde dedi, annem yok kv varda yok dedim eşimde yanımdaydı. Akşam beni görüntülü aramış nasılsın diyor, iyiyim işlerimi hallettim dedim. İyi yapmışsın diyo..

Ne güzel şanslısın. Bizimki o kadar apar topar oldu ki... Evden nasıl çıktığımızı bilemedik.

Ne güzel şanslısın. Bizimki o kadar apar topar oldu ki... Evden nasıl çıktığımızı bilemedik.
En korktuğum hazırlıksız yakalanmaktı çok şükür o da olmadı. Beşiğini odamıza taşıdık, her yer derli toplu oldu. Kardeşim çarşamba sabahtan bi silip süpürür yine, temizlenmiş eve geliriz yani.

Kizlar korkmayin sislikler iniyor.sut ise benim 3.gunden sonra geldi.malum ikiz oldugu icin yetmiyor mama da veriyorum.yalniz bugun ikizlere yetemeyecegimi dusundum nasil bakicam bilmiyorum.

Duşumu filan aldım, 1 saate kalmaz evden çıkıyoruz. Kardeşimde bizimle gelecek. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Sağ salim kavuşalım inşallah oğlumla.
Allah yar ve yardımcın olsun duamda olacaksın hersey güzel geçsin

Duşumu filan aldım, 1 saate kalmaz evden çıkıyoruz. Kardeşimde bizimle gelecek. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Sağ salim kavuşalım inşallah oğlumla.

Hadi bakalım canım dualarım seninle. Herşey çok güzel olacak... Güzel bir şekilde kucağına alacaksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…