- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.261
Allah razi olsun cok sagol cnmyok valla daha dogurmadim, dükkanı en son biz kapatacağız galiba ☺
su önemli diyorsun ☺☺gelen giden yok valla bugünde sabah ettik çok şükür
maşallah canım gözünüz aydın❤sağlıkla büyüt yavrunu inşallah, darısı başımıza
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim kolay olmasında❤
Amin sagol cnm darisi sizin basiniza insaallahHayırlı olsun canım. Sende bir an önce toparlan inşallah. Bak allah gönlüne göre verdi normal doğum oldu. Darısı başımıza inşallah sağlıcakla büyüt oğluşunu
Allah razi olsun cnm cok sukur iyizGözün Aydın olsun kuzum nasılsınız prens nasıl sen nasılsın
Yarın tam 37 bitiyor canım .benim ağrım falan yok nstde de bir şey çıkmıyor ya ben erken gelecek gibi hissediyorum ablasida verilen sezeryan gününden iki gün önce doğmuştuAynen canım bizler kaldık benimde 8ekimdi ama beklemeyecek benim mucizede yarın tekrar gideceğim 3 güne bir gel dedi ağrım olunca hayırlısı bakalım sen tam kaç haftaliksin
kız bebis doğuranlar ve doğuracak olan arkadaşlarım bir sorum olacakhani derler ya kız bebek bekleyenler kiloyu daha çok kalçadan alır totosu büyür diye ☺ benim totom hiç büyümedi kalçalarımdan kiloda almadım.karnim ve göğüslerim büyüdü sadece ve toplamda 9,5 kilo aldım.sizde durumlar ne ,totolar büyüdümü bide hep rüyamda erkek bebek doğruyorum
Ben 13 kilo aldım canım. Benimde kalçalarım büyümedi hiç. Yüzümde bi yerimde lekelenme bişi de olmadı kız bebek yapar derler ya çok şükür olmadı bi kol altım karardı o da doğumdan sonra gider diyorlar bakalım. Kız bebek erken gelir derler bide ama iki gün sonra 39 olcaz gelen giden yokkız bebis doğuranlar ve doğuracak olan arkadaşlarım bir sorum olacakhani derler ya kız bebek bekleyenler kiloyu daha çok kalçadan alır totosu büyür diye ☺ benim totom hiç büyümedi kalçalarımdan kiloda almadım.karnim ve göğüslerim büyüdü sadece ve toplamda 9,5 kilo aldım.sizde durumlar ne ,totolar büyüdümü bide hep rüyamda erkek bebek doğruyorum
ben çok zayıf hamile kalmadım ama göbeğim ve göğüslerim dışında büyüyen bir yerim olmadı.cevremdeki herkeste diyor arkan aynı duruyor çok kilo almadin diyorlar.ayy benim kilomunda çoğu inşallah dogumda giderErkek bebek için bir şey diyemecegim canımda ben 13 kilo aldım a arkadan bakınca hiç hamile gibi değilim eskiden zayıf olduğum için çok göze batmıyor hafif karnım var gören inanamiyor doğumun yakın olduğuna ilk kızımda da 13 almıştım 8 i doğum esnasında gitti bu da gider
benimde hiç yüzümde leke olmadı kalcamda büyümedi.benim koltuk altim, göğüs ucu ve çevresi ve malum bolgede kararma oldu.umarim geçer doğumdan sonra ☺özele giderken 2 kere sordum doktoruma en son güldü bana kesin kız dedi .gene işimi sağlama alayım dedim detaylı ultrasonu çeken dokktorada sordum oda kiz dedi ☺ ama hep rüyamda erkek görüp sıkıntıya giriyorum rüyamda.en son rüyamda gene erkekmis.diyorum sağlıkla geldi ya cok şükür erkek olsun hiç farketmez ama ben hep kız kiyafeti aldım odasini bile pembeye boyattım ben nasıl giydireyim bunları diye sıkıntıya girmiştimBen 13 kilo aldım canım. Benimde kalçalarım büyümedi hiç. Yüzümde bi yerimde lekelenme bişi de olmadı kız bebek yapar derler ya çok şükür olmadı bi kol altım karardı o da doğumdan sonra gider diyorlar bakalım. Kız bebek erken gelir derler bide ama iki gün sonra 39 olcaz gelen giden yok
Ayyyy 42 ne demekben çok zayıf hamile kalmadım ama göbeğim ve göğüslerim dışında büyüyen bir yerim olmadı.cevremdeki herkeste diyor arkan aynı duruyor çok kilo almadin diyorlar.ayy benim kilomunda çoğu inşallah dogumda gider
benimde hiç yüzümde leke olmadı kalcamda büyümedi.benim koltuk altim, göğüs ucu ve çevresi ve malum bolgede kararma oldu.umarim geçer doğumdan sonra ☺özele giderken 2 kere sordum doktoruma en son güldü bana kesin kız dedi .gene işimi sağlama alayım dedim detaylı ultrasonu çeken dokktorada sordum oda kiz dedi ☺ ama hep rüyamda erkek görüp sıkıntıya giriyorum rüyamda.en son rüyamda gene erkekmis.diyorum sağlıkla geldi ya cok şükür erkek olsun hiç farketmez ama ben hep kız kiyafeti aldım odasini bile pembeye boyattım ben nasıl giydireyim bunları diye sıkıntıya girmiştimvalla benim arkadaşımın iki kızı var.bende ona sordum.biri 40.haftasinda gelmiş biride 42 hafta olmasına 3 gün varken doğmuş
İnşallah canım. Tek isteğim çabuk toparlanmak bebeğimle rahat ilgilenebilmek.Korkma cnm neler atlattık bunu da atlatırız. İnsan yaşamadığı tecrübe etmediği bişi olunca böyle heyecanla karışık bir duygu oluyor çok normalsağ Salim kavuş inşallah sen de
Kuzular selam nasılsınız giremedim bebek doğduktan sonra doğuranlar var çok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı doğurmayanlara olsunbiz çok iyiyiz çok şükür sizlere anlatayım biraz neler yaşadık 2 gün hastanede kaldık bu gece de evdeydik çok az kilo kaybımız oldu bebişte sütüm ilk günden beri geliyor ama azdı bugün duştan sonra kendiliğinden akmaya başladı vücuduma çok şükür duş ve su cidden süt yapıyor bu arada genel anestezi olmuştum ağrım 3. Gün yani bugün pek kalmadı artık çok şükür bol bol yürüyüş yapıyorum ev içinde doktorum öyle söyledi hümana çayı içiyorum süt için bi de bestalk damla verdiler onların da baya faydasını gördüm bi de kimyon her yemeğe koy dedi hemşire gene merak ettiğiniz şeyler varsa sorun cevaplamaya çalışırım gece 2 saatte bir uyanıyoruz uykusuz kalıyoruz ama değer her şeye ❤
kız bebis doğuranlar ve doğuracak olan arkadaşlarım bir sorum olacakhani derler ya kız bebek bekleyenler kiloyu daha çok kalçadan alır totosu büyür diye ☺ benim totom hiç büyümedi kalçalarımdan kiloda almadım.karnim ve göğüslerim büyüdü sadece ve toplamda 9,5 kilo aldım.sizde durumlar ne ,totolar büyüdümü bide hep rüyamda erkek bebek doğruyorum
Erkek bebek için bir şey diyemecegim canımda ben 13 kilo aldım a arkadan bakınca hiç hamile gibi değilim eskiden zayıf olduğum için çok göze batmıyor hafif karnım var gören inanamiyor doğumun yakın olduğuna ilk kızımda da 13 almıştım 8 i doğum esnasında gitti bu da gider
Ben 13 kilo aldım canım. Benimde kalçalarım büyümedi hiç. Yüzümde bi yerimde lekelenme bişi de olmadı kız bebek yapar derler ya çok şükür olmadı bi kol altım karardı o da doğumdan sonra gider diyorlar bakalım. Kız bebek erken gelir derler bide ama iki gün sonra 39 olcaz gelen giden yok
hee bide öyleleri var doktor ne derse desin doktor bilmiyor senin ki kesin şu diyen takımAyyyy 42 ne demek41e kadar gelmezse alıcak doktorum gerçi ama içimde bir umut sanki 39 içinde doğurcam gibi bir his var kayınvalidemin komşusu da illa tutturmuş senin kız değil oğlan doktorlar yanılıyor ayy kadın her gördüğünde oğlan bu oğlan diyip psikolojimi bozuyor ya. En son dedim yapacak bişi yok oğlan olursa da pempişleri giyer napayım dedim halam hamileyken doktor hep kız dedi.annem ve babaannem yooook doktor durmasın kız desin senin ki erkek dediler hep hele rahmetli babaannem eski kafa tam erkek çocuk düşkünüydü.doktor kız dedikçe söverdi ve halam 8 ayına geldiğinde doktor bu kız değil erkek dedi ve erkek oldu bende öyle diyorum erkek olursa giyer bunları napayım sonra alırım birşeyler diyorum
işte bende hic arkadan kilo almadım.benim eşimde arkadan hiç hamile değil gibisin aynı önceki gibisin diyo.karnimda bana göre yayvan ama kimisi karnın sivri diyor.esime diyorum bebek doğar doğmaz yüzüne değil şeyine bakacam galibaMaşallah canım ne güzel toparlanmışsın. Darısı başımıza.
Benimde gören erkek olduğunu anlıyor. Eşim ne kalçan ne bacakların kilo aldı sadece göbeğin çıktı diyor. 11 kilo aldım. Başından beri erkek hissetti eşim, bende kız dese doktor çok şaşırdım.
Sezeryanda mı gitti canım 8 kilo, eğer öyleyse harika.
Benimde kol altım bikini bölgem karardı. Birde yanaklarım kızardı.
he ya aynen öyle olur valla.elimizdekilerle yetinirlerValla yapacak bişi yok 6 aya kadar pempikler sonra mavilere geçerler napalımay isimlerini de Ali diye değiştiririz olur biter
Ay valla detaylı da idrar torbasına kadar gösterdi doktor cinsiyetini mi göremicek falan diye kendimi gazlıyorumhe ya aynen öyle olur valla.elimizdekilerle yetinirler☺ zaten erkek olursa adını Ali Emre koyacaktik biz
aynen aynen dogurayim hayırlısıyla da ilk işim buraya yazmak olacak ☺ bizimki zaten ilk öğreneceğimiz zaman göstermedi 1 hafta sonra tekrar gittik.doktor ooo bu sefer tam gösterdi bacaklarını açtı deyip güldü ve kız dedi.bende ilk hissettigimden beri hep kız diyordum.hayirlisi bakalımAy valla detaylı da idrar torbasına kadar gösterdi doktor cinsiyetini mi göremicek falan diye kendimi gazlıyorumneyse biz doğurunca hemen yazalım birbirimize
işte bende hic arkadan kilo almadım.benim eşimde arkadan hiç hamile değil gibisin aynı önceki gibisin diyo.karnimda bana göre yayvan ama kimisi karnın sivri diyor.esime diyorum bebek doğar doğmaz yüzüne değil şeyine bakacam galiba
he ya aynen öyle olur valla.elimizdekilerle yetinirler☺ zaten erkek olursa adını Ali Emre koyacaktik biz
bende işte 3 kere teyit ettirdim kız olduğunu ama kalıplaşmış şeyler, gördüğüm rüyalar hep acaba dedirtiyor yalan yokBende cinsiyeti hep erkek hissetmemize rağmen 3 kez sordum. İlk 15.haftada doğumumu yaptıracak doktor söyledi %80 erkek diye. Sonra 21 haftada ayrıntılı ultrasonda doktor daha başlarken bizim ki açtı bacaklarını doktor direkt erkek olduğunu biliyorsunuz herhalde dedi. Sonra ben yine özelde ki doktoruma sordum erkek dimi diye. 3.kez erkek denince aldım herşeyini. Zaten benim ki 4 kilo. Kız bebek için fazla iri.