2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar sezeryan dikişiniz yapıştırma dimi? Hocaya sordum ben, sen napcan onları ne düşünüyosun ki sadece bebeğine odaklan ne kadar strese girersen o kadar stresli olur sonrası, kafan rahat olursa herşey yolunda gider dedi.

Maşallah canım. Bende hemen ayaklanırım inşallah. 🤲

Boşver sen yüzüne vurunca utanması yoksa koca kadının ne desen boş.
Bende ne olacak sonrasında çok merak ediyorum.

Maşallah canım. Bende spinal olucam. Bende böyle yazarım inşallah. 🤲

Gözün aydın canım. Senin tam istediğin gibi oldu. ❤ 🤲
Sukur cnm son anda döndü. Korona kapmasaydim sezeryan olacaktim. Herseyde bi hayir var. Doktorlar cocuga bsy olmuyo dediler insaallah dogrudur🤲

Doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın sağlıkla kavustunuz yavrularıniza darısı bizlere inşallah gün saat bekliyoruz bakalım inşallah bizlerde sizler gibi güzel atlatırız bol bol tavsiye istiyoruz 😀 en çok korkum emmeme konusu ya göğüs ucundan dolayı ya da hemen gelecek mi diye şu anlık ağrım yok doktoruma diyeceğim diğer haftayi bekleyim diye

Kız sen hala doğurmadın mı ne yazıyon buralara 😂
😂yok valla daha dogurmadim, dükkanı en son biz kapatacağız galiba ☺
Sancı değil suyu bekle. Su geldi mi tamamdır.
su önemli diyorsun ☺☺gelen giden yok valla bugünde sabah ettik çok şükür 😉
Kızlar bende doğurdum da geldim 😅 bu gün taburcu olacağız . Ayrıca sezeryan olacaklara söylim şakın gözünüzü korkutmayın . Sadece yavrunuza odaklanın her şey güzel olacak. Spinal anestezi ile Doğum yaptım. Her hangi bir yan etkisini şimdiye kadar görmedim
maşallah canım gözünüz aydın 🧿❤sağlıkla büyüt yavrunu inşallah, darısı başımıza 🙏
Gece minik prens dogdu. Oyle kolay olduki cok sukur 🤲. Emzirirken goguslerim cook aciyor
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim kolay olmasında 🧿🙏

Ben koku duyumu kaybettim 😞 insaallah geri gelir
gelir canım koronayi atlatinca herşey normale döner sen onu hiç düşünme.bak benim hiç koku duyum yok.kendimi bildim bileli koku alamam .bebegimin kokusunuda alamazsam diye üzülüyorum.benimkide belki doğum sonrası bı mucize olur açılır diyorum 🙏☺️

Kızlar yeni doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🤲 bizde az kişi kaldık herhalde bekleyen hilall bir umutbekleyen bide ben diye saydım Bizim kızlar nazlı daha biz yarın kontrole gideceğiz sezeryan için gün verecek 7 si falan diye düşünüyorum dedi geçen gittiğimizde ama ben o kadar durmaz diyorum

Merhaba kizlar uzun zamandir girmiyorum buraya bebisi doganlar hayirli olsun.bekleyenler Allah bir çırpıda kurtarsin.benim bebisler de dogdu bir hafta oldu.cook yorucu biri yatip biri kalkiyor.bugunumuze sukurler olsun.sizinle tup bebek sonucunu beklerken yazisiyorduk o gunlerden bugunlere sukurler olsun

Gözün aydın canım. Darısı başımıza.

Kızlar yeni doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🤲 bizde az kişi kaldık herhalde bekleyen hilall bir umutbekleyen bide ben diye saydım Bizim kızlar nazlı daha biz yarın kontrole gideceğiz sezeryan için gün verecek 7 si falan diye düşünüyorum dedi geçen gittiğimizde ama ben o kadar durmaz diyorum

Bende varım daha doğuramadım. 😂
Salı günü kavuşucaz inşallah. 🤲

Ay pardon canım doğru seninde az kaldı ya seni bir an dogurdun diye düşündüm 😂senin yine günün belli bizim oda yok
Ah keşke doğurmuş atlatmış olsaydım. 🙈
Ses çıkarmıyorum ama hafiften korku başladı. Oğlumun canı sağolsun tabiki önemli olan ona sağlıkla kavuşmak ama bende çabucak toparlanırım inşallah.

Ah keşke doğurmuş atlatmış olsaydım. 🙈
Ses çıkarmıyorum ama hafiften korku başladı. Oğlumun canı sağolsun tabiki önemli olan ona sağlıkla kavuşmak ama bende çabucak toparlanırım inşallah.
Korkma cnm neler atlattık bunu da atlatırız. İnsan yaşamadığı tecrübe etmediği bişi olunca böyle heyecanla karışık bir duygu oluyor çok normal 😌 sağ Salim kavuş inşallah sen de

Aynen canım bizler kaldık benimde 8ekimdi ama beklemeyecek benim mucizede yarın tekrar gideceğim 3 güne bir gel dedi ağrım olunca hayırlısı bakalım sen tam kaç haftaliksin 😍

Kızlar bende doğurdum da geldim 😅 bu gün taburcu olacağız . Ayrıca sezeryan olacaklara söylim şakın gözünüzü korkutmayın . Sadece yavrunuza odaklanın her şey güzel olacak. Spinal anestezi ile Doğum yaptım. Her hangi bir yan etkisini şimdiye kadar görmedim
Gece minik prens dogdu. Oyle kolay olduki cok sukur 🤲. Emzirirken goguslerim cook aciyor
Merhaba kizlar uzun zamandir girmiyorum buraya bebisi doganlar hayirli olsun.bekleyenler Allah bir çırpıda kurtarsin.benim bebisler de dogdu bir hafta oldu.cook yorucu biri yatip biri kalkiyor.bugunumuze sukurler olsun.sizinle tup bebek sonucunu beklerken yazisiyorduk o gunlerden bugunlere sukurler olsun
Kızlaar gözünüz aydın sağlıkla güzelliklerle büyüsünler inşallah🥰 darısı başımıza 🙌🏻 Artık haftaya hepimiz doğurmuş oluruz inşallah 😀

Kuzular selam nasılsınız giremedim bebek doğduktan sonra doğuranlar var çok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı doğurmayanlara olsun 🤲🥰 biz çok iyiyiz çok şükür sizlere anlatayım biraz neler yaşadık 2 gün hastanede kaldık bu gece de evdeydik çok az kilo kaybımız oldu bebişte sütüm ilk günden beri geliyor ama azdı bugün duştan sonra kendiliğinden akmaya başladı vücuduma çok şükür duş ve su cidden süt yapıyor 🤗 bu arada genel anestezi olmuştum ağrım 3. Gün yani bugün pek kalmadı artık çok şükür 🤲🥰 bol bol yürüyüş yapıyorum ev içinde doktorum öyle söyledi hümana çayı içiyorum süt için bi de bestalk damla verdiler onların da baya faydasını gördüm bi de kimyon her yemeğe koy dedi hemşire gene merak ettiğiniz şeyler varsa sorun cevaplamaya çalışırım gece 2 saatte bir uyanıyoruz uykusuz kalıyoruz ama değer her şeye ❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X