2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kız sen hala doğurmadın mı ne yazıyon buralara

Böyle sinir edecekse gitsin evine. Lohusa kadınsın ne kadar ayıp ya. Benimkide aynı şeyleri yapar biliyorum ben. Oğlum aşağı oğlum yukarı kadında.
Çok gereksizler gerçekten surat asıyorım artık istemiyorum yani anla ve git.
Eşimin iş arkadaşları geldi geçmiş olsuna para bıraktılar bebeklere gelmiş yatak odasına ne yapacaksınız onu kumbaraya atın diyo ya sanane ister yerim ister atarım istersem çöpe sokarım para benim çocuk benim baktım suratına dik dik gene de kendiniz bilirsiniz dedi evet bence de dedim.

peki anladımı dersin Hiiiiiç Sanmam.

Ay gıcık oldum senin kv'ye iyice. Hele bebeği kucağından çekmiş ya nasıl gıcık etti beni düşüncesi bile.

ayaklanabidin mi canım nasılsın

Ben hemen ayaklandım. Herkes hayret etti. İkinci gün hastanede hasta bezimi kendim çıkartıp kendim üstümü giyindim. 3. Gun taburcu oldum zaten ... En cok balgam atma göğüste darlık hissi tam nefes alamama her yerin tutuk olmasi ağrılar öksürürken karnım çıkıyor sandim bunlar zorladi. Hastanede dikloron vuruldu evde de de devam vurdurun boşuna ağrı çekmeyin. Beslenme önemli. Şimdi büyük tuvalet için magnez.kalsin toz şase var ona geçtim antibiyotik var. Genel anestezi olunca ayaklar çok şiş sezaryen yarasında sızı bıçak kesiği gibi ağrılar var ama ben hep ayaktayım az uyuyorum emzirme mücadelesi veriyorum memeyi tutturdum ama damağına sıkıştıramadı 3 kez çekip sinire kesiyor. Meme ucu küçük. Büyümesi lazım. O da ancak emerse bu da mesai istiyor. İşim cok zor ama kendi gücüme kendim dahi şaşırıyorum.

Bu arada az uyuma dinlenmen lazım diyecek olanlar olursa şimdiden cevap vereyim. Olmuyor ki... 3 saatte bir beslenme var gece gündüz sürüyor... Tabii ki elden geldiğince dinlenme var... Süt konusu ise sütüm tam gelmedi ama gelecek. Erken oldu ve sezaryen old için süt geç iniyor bu doğal.... Bebeğin emmesinin süt ile alakası yok. O keyif icin de olsa memeyi tutmalı. Bunun için kızım da ben de mücadele içindeyiz.

Kararlı olman çok çok iyi canım benim inşallah sende minnoş kızında bu savaştan galip çıkacaksınız Göğüs ucunu duş alırken ova ova çıkarmaya çalış biraz canını acıt hatta. Sütün de gelir zaten sen bu kadar kararlıyken kesin gelir ek olarak bir şeyler kullanabilirsin bu süreçte. Bide zaten ilk zamanlar az gelmesi normal diyor doktorlar. Allah hem bizim hem bebişlerimizin yardımcısı olsun inşallah. Göz açıp kapayana kadar bi bakmışız büyümüşler hepinizin minnoşlarını o kadar merak ediyorum ki sağlıkla büyüsünler

Ay gıcık oldum senin kv'ye iyice. Hele bebeği kucağından çekmiş ya nasıl gıcık etti beni düşüncesi bile.
Üstelik çok ama çok yalancı o kadar çok yalanını yakalıyorum ki anlatamam yoruldum artık suratına vurmaktan ima etmekten kocaman kadın utanmadan yalan söylemeye devam ediyor her konuda her koşulda.
Çok şükür sevindim sevindim senin adına Benmm10 gün oldu hala kalkarken acımmm oluyor ne yalan söyleyim. Sağmak da meme ucunu çok çıkarıyor dene istersen canım

Hic aciklik olmayinca ilk balon veriyor bu hastane. Cok memun kaldim. 3 cm.olunca. hafiften suni sanci verdiler.
Ilk dogumumda direk dayamislardi suni sanciyi. O sonradan cok maf ediyor agrilari gecmiyordu. Bunda sukur cok iyim ilaci az verdikleri icin

Gozunuz aydin. Kendi derdimdrn size yazamamistim
Canım senin de gözün aydın olsun Rabbim hepimize sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin

Maşallah canım. Bende hemen ayaklanırım inşallah.

Boşver sen yüzüne vurunca utanması yoksa koca kadının ne desen boş.
Bende ne olacak sonrasında çok merak ediyorum.

Maşallah canım. Bende spinal olucam. Bende böyle yazarım inşallah.

Gece minik prens dogdu. Oyle kolay olduki cok sukur . Emzirirken goguslerim cook aciyor

Gözün aydın canım. Senin tam istediğin gibi oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…