2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sezeryandan sonra cekinmeden yutarim tabii. Ama 9 ay boyunca agri kesici yutmamaya calistm. Simdi mecbur kaldm

Kızlar bişi sorucam merak ettim. Diyelim hiç nişan gelmeden ya da su gelmeden de doğum başlar dimi yoksa bunlardan birinin olması şart mı?

merhabalar
hastane ve doktorunuzu öğrenmem mümkün mü? İnşallah hayırlı bir doğum gerçekleşmiştir.

Merhaba arkadaşlar...
Ben 3. Tüp bebek tedavisine başladım ve 41 hamile arkadaşım dan meryem süresini topluyorum... her arkadaş 1 er tane okuyacak..
Allah rızası için bana yardımcı olabilir misiniz??
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah herkese..

Ay bende diyorum kendi kendime gelmedi etmedi bişi doğuma daha var diye düşünüyorum
benim ablamın doğumdan 1 hafta önce pempemsi bı nişan akıntısı gelmis.dogumunun olduğu günde suyu geldi.tesaduf annemlerdeymis evde olsam suyum geldiğini anlamazdim diyo.cunku suyu gelmiş aaaa anne ben üzerime kacirdim ama nasıl oldu anlamadım demis annemde panik olma sakın üzerine kaçırmadin senin suyun geldi demiş.

Ay bende diyorum kendi kendime gelmedi etmedi bişi doğuma daha var diye düşünüyorum

Bende kendi kendime daha var diyorum, ama dün bi arkadaşla konuştum iki oğlu var biri 38+3te biri 38+5te gelmiş. Birinde önceki günler hiç belirtisi yokken kanaması başlamış, diğerinde yine hiç bişeyi yokken suyu gelmiş. Ben yarın bacaklarımı filan alıcam, kişisel temizlik işlerini halledicem. Perşembe kontrol var muhtemelen son kontrol olur diye düşünüyorum.

Ya benim bugün belime bir ağrı girdi o ağrı kasıklarıma doğru yayıldı. Ayy allahım dedim bu doğum sancısı sanırım galiba. Biraz bekledim duşa girdim o korkuyla hemen hafifleyince gittim Siri’mi yaptırdım ettim derken sancım geçti neyse en azından şimdi temizlenmiş oldum bari

Su gelmesi altına kaçırmışsın hissi veriyormuş evet kaç kişiden duydum bende. Ay valla bi hayırlısıyla doğursaydık

Su gelmesi altına kaçırmışsın hissi veriyormuş evet kaç kişiden duydum bende. Ay valla bi hayırlısıyla doğursaydık
valla aynen öyle.bazen diyorum ya anlamazsam sancım olduğunu falan diyorum ha bire paylaşılan doğum hikayelerini seyrediyorum.su gelince doktora koşmaya gerek yokmuş sancıların başlaması önemliymiş falan..

Benimde kasılmam çoğaldı 2 gündür. Diyorum ki sancım bile başlasa hemen tüy dökücü sürerim duşumu alır hazırlanır öyle giderim. Çünkü sancı başlayınca önce yarım saatte bir geliyormuş. O arada insan panik olmazsa halledebilir o işleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…