- 14 Mart 2008
- 6.024
- 5.130
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.961
Değilsindir canım farketmeden temizlik yaparken üşümüşsğndür korkma eşinin bitti mi karantinası birşey yok değil miDaha iyim sukur. Bide test yaptirsim bgn. Cok korkuyorum ins korona falan degildir
Herkes cok zor diyordu korkmustum. Cok kolay yaptilar hic acimiyor. Burnuma ince cop soktu.Değilsindir canım inşallah. Nasıl yapılıyor test, zor mu?
Sezeryandan sonra cekinmeden yutarim tabii. Ama 9 ay boyunca agri kesici yutmamaya calistm. Simdi mecbur kaldmAmin canım teşekkür ederim ❤ Evimizdeyiz çşükür
inşallah canım sağolasın ❤
Canım korkma yut sezeryandann sonra Günde 3 4 yuttuğun olacak bu ne ki
Sağol canım öksürüğü kesmeye çalış çok zor olur doğumdan sonra
İnşallah canım sağolasın ❤
Bende yapma ihtimalleri var diye korkuyorum biraz. Zor diye korkutuyorlar hep.Herkes cok zor diyordu korkmustum. Cok kolay yaptilar hic acimiyor. Burnuma ince cop soktu.
Yok cnm korkma. Doktordan doktora farkediyorsa bunu bilmiyorum. Ama vallahi bende hic aci olmadiBende yapma ihtimalleri var diye korkuyorum biraz. Zor diye korkutuyorlar hep.
O zaman da süte geçer diye korkuyor insan ama bişey olmuyor yutmakta iyi etmişsin bence sen ateşin olmaz en azındanSezeryandan sonra cekinmeden yutarim tabii. Ama 9 ay boyunca agri kesici yutmamaya calistm. Simdi mecbur kaldm
Oksurek gitti gibi sanki bu seferde burnum tikandiO zaman da süte geçer diye korkuyor insan ama bişey olmuyor yutmakta iyi etmişsin bence sen ateşin olmaz en azından
Bakalım belki istemezler bile benden. Ama içimi rahatlattın.Yok cnm korkma. Doktordan doktora farkediyorsa bunu bilmiyorum. Ama vallahi bende hic aci olmadi
merhabalarMerhaba canım. Öncelikle bu korkuları hepimiz yaşadık. Ama olabildiğince sakin ol ve bebeğinin seninle olduğu bilerek karnını sev hep İnan. Bu arada benim tüp bebek sebebim erkek kaynaklıydı öyle ki ilk seferde embriyo bile oluşmadı. İkinci seferde ise 11 embriyo dan bitanesi beşinci güne geldi. Ve çok şükür şimdi Doğum için Şafak sayıyorum . Haftaya Doğumum var. Siz de inşaallah sağlıkla hayırla sona gelip yavrunuza kavuşursunuz
Benim ilk bebekte. Ne nişan geldi nede suyum patladi. 5dakikaya bir sancim gelip gitti. Hastaneye gittim. Dogum basladi. Suyumu doktor patlattiKızlar bişi sorucam merak ettim. Diyelim hiç nişan gelmeden ya da su gelmeden de doğum başlar dimi yoksa bunlardan birinin olması şart mı?
Ay bende diyorum kendi kendime gelmedi etmedi bişi doğuma daha var diye düşünüyorumBenim ilk bebekte. Ne nişan geldi nede suyum patladi. 5dakikaya bir sancim gelip gitti. Hastaneye gittim. Dogum basladi. Suyumu doktor patlatti
benim ablamın doğumdan 1 hafta önce pempemsi bı nişan akıntısı gelmis.dogumunun olduğu günde suyu geldi.tesaduf annemlerdeymis evde olsam suyum geldiğini anlamazdim diyo.cunku suyu gelmiş aaaa anne ben üzerime kacirdim ama nasıl oldu anlamadım demisAy bende diyorum kendi kendime gelmedi etmedi bişi doğuma daha var diye düşünüyorum
Sadece sancıyla başlayabilir diye biliyorum ben, ama tabi su yine geliyordur kese patlayınca.Kızlar bişi sorucam merak ettim. Diyelim hiç nişan gelmeden ya da su gelmeden de doğum başlar dimi yoksa bunlardan birinin olması şart mı?
Ay bende diyorum kendi kendime gelmedi etmedi bişi doğuma daha var diye düşünüyorum
Ya benim bugün belime bir ağrı girdi o ağrı kasıklarıma doğru yayıldı. Ayy allahım dedim bu doğum sancısı sanırım galiba. Biraz bekledim duşa girdim o korkuyla hemen hafifleyince gittim Siri’mi yaptırdım ettim derken sancım geçtiBende kendi kendime daha var diyorum, ama dün bi arkadaşla konuştum iki oğlu var biri 38+3te biri 38+5te gelmiş. Birinde önceki günler hiç belirtisi yokken kanaması başlamış, diğerinde yine hiç bişeyi yokken suyu gelmiş. Ben yarın bacaklarımı filan alıcam, kişisel temizlik işlerini halledicem. Perşembe kontrol var muhtemelen son kontrol olur diye düşünüyorum.
Su gelmesi altına kaçırmışsın hissi veriyormuş evet kaç kişiden duydum bende. Ay valla bi hayırlısıyla doğursaydıkbenim ablamın doğumdan 1 hafta önce pempemsi bı nişan akıntısı gelmis.dogumunun olduğu günde suyu geldi.tesaduf annemlerdeymis evde olsam suyum geldiğini anlamazdim diyo.cunku suyu gelmiş aaaa anne ben üzerime kacirdim ama nasıl oldu anlamadım demis ☺ annemde panik olma sakın üzerine kaçırmadin senin suyun geldi demiş.
valla aynen öyle.bazen diyorum ya anlamazsam sancım olduğunu falan diyorumSu gelmesi altına kaçırmışsın hissi veriyormuş evet kaç kişiden duydum bende. Ay valla bi hayırlısıyla doğursaydık
Ya benim bugün belime bir ağrı girdi o ağrı kasıklarıma doğru yayıldı. Ayy allahım dedim bu doğum sancısı sanırım galiba. Biraz bekledim duşa girdim o korkuyla hemen hafifleyince gittim Siri’mi yaptırdım ettim derken sancım geçtineyse en azından şimdi temizlenmiş oldum bari