- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.941
Benimde karnım kaskatı bu akşam ya.. Kasılma hiç geçmedi desem yeridir. Kasılmaya eşlik eden bi ağrım olsa doğurucam sanıcam.Evt cnm demeki ole
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde karnım kaskatı bu akşam ya.. Kasılma hiç geçmedi desem yeridir. Kasılmaya eşlik eden bi ağrım olsa doğurucam sanıcam.Evt cnm demeki ole
Vallah siz benden daha tecubelisiniz. Ben dogum yaptim guya ama unuttum sancinin ne oldugunu kasilmayida sanci sandimBenimde karnım kaskatı bu akşam ya.. Kasılma hiç geçmedi desem yeridir. Kasılmaya eşlik eden bi ağrım olsa doğurucam sanıcam.
Canım bana da geçen Cuma 37+2 de bebek için 3400 dedi doktor . Ama zaten yapılı bi bebek olacak felan demişti sezeryan da olacağım için başka bir şey demedi. Bence gözünü korkutma iri diye. Eski den iri bebek daha çabuk doğar çünkü daha kuvvetlidir derlerdiYalnız benim oğlana iri bebek diye diye beni korkuttular. Geçen perşembe 3.350 ölçtüler kilosunu. Çokta iri değil demekki.
Bende nette 39 haftasını doldurması daha iyi olur diye okuyunca doktorun bana verdiği tarih erken gibi geldi. Hatta ertelemesini istedim bi kaç gün yok dedi verdiğim tarih en ideali bende tamam dedim. Benim bebişim geçen Cuma 37+2 3400 dedi doktor. Bana da Doğum zamanı 3300-3500 arası bir şey olur gibi geliyorYa bana da öyle geldi aslında ama haftaya zaten almak zorundayım dedi 38 oldular mı alıyorlar sezeryanda sanırım genelde kilosu 3200 durumu da iyi dedi alabiliriz dedi peki dedim kaç kilo olmuş seninki canım
Evetcanım gördük dün hep 3 saatte bir emzirdim Çok şükür çok iyiler sarılık değerleri de düştü birazdan taburcu oluruz nasipseDoğru karar vermişsin canım. 1 gün daha kalsınlar ama iyileşsinler. İnşallah bu gece son olur. ❤
aynen öyle canım küçük oldukları için evde risk alamadık zor oldu böyle ama olsun onların iyiliği içindi .en doğrusunu yapmışsın canım ne zaman tam anlamıyla atlatirlarsa o şekilde kafan rahat alıp evinize dönersiniz.bu geceden sonra inşallah tamamen atlasmis olur minikler
canım öksüremiyorsun ki benim boğazıma birşey kaçtı dün öksürdüm ama zorlandım onun için ballı süt ıhlamur ne buluyorsan iç canın yanmasın. Bir de şey ben boğazım acıdığında yapmıştım Limon bal su küçük bir çay bardağında karıştır iç çok iyi geliyorCok sagol cnm ya sezeryana 3 gun kaldi. Oksurmek dahada aci verirmis
İyi canım çok şükür Rabbim bi daha ayırmasın sizleri.Evetcanım gördük dün hep 3 saatte bir emzirdim Çok şükür çok iyiler sarılık değerleri de düştü birazdan taburcu oluruz nasipse ❤
aynen öyle canım küçük oldukları için evde risk alamadık zor oldu böyle ama olsun onların iyiliği içindi .
canım öksüremiyorsun ki benim boğazıma birşey kaçtı dün öksürdüm ama zorlandım onun için ballı süt ıhlamur ne buluyorsan iç canın yanmasın. Bir de şey ben boğazım acıdığında yapmıştım Limon bal su küçük bir çay bardağında karıştır iç çok iyi geliyor
aynı şekilde bende biraz ayakta kalsam hem belim ağrıyor hemde kalçama giren ağrıdan yürüyemeyecek duruma geliyorum.yoruldugumdada akşamları karnım sem sert oluyor kasılıyor.ama sancı ağrı olmuyorBenimde 37+3tü 3.350 dediklerinde. Benim geçen aylarda ölçümleri çok önden gidiyordu. Şüphelendiler 2 kez şeker yüklemesi yaptılar o yüzden. Neredeyse 3 hafta öndeydi. Şu an 1 hafta önde çıkıyor mesela. Gözümü korkuttular boş yere. Seninkide benimkide normal bence.
Evet canım. İlk aylar 2 hafta öndeydi. 6 aylık filanken neredeyse 3 hafta öndeydi, hep korkuttular beni bu bebek çok iri diye. Şu an 1 hafta önde gidiyor. Aradaki fark kapanıyor, perşembe günü gayet normal dediler mesela. 3 4 hafta önce filan normal doğum yapamazsın sana sezeryan için gün verilir demişti bi asistan doktor. Halbuki sonra normal doğuma uygun dediler. Her kafadan bi ses çıktı işin aslı.
Benimde karnımın altı çok ağrıyor. Belimde çok ağrıyor biraz ayakta kalsam kötü oluyorum. Doğum sancısı değil tabi bunlar, kasılmalar tetikliyor sadece ama onlarda çok düzensiz ve sadece akşam olan kasılmalar.
Benim miniğimin beşikte anne yanı değil, odam küçük diye sepet beşik aldım, yatakta aldım büyüyüp sığmadığında odasına geçecek mecburen. Odaları ayırmak için bahane olur bizede. Uzun süre odada bizimle yatmasını istemiyorum zaten bende. Cibinliğide dert etme, bizde aldığımızda kutuyla vermişlerdi beşiği ve uyku setini. Ben yıkadım hepsini, astım ıslakken bi iki esnettim açıldı kalmadı kırışıklığı.
çok şükür canım bu son olsun inşallahEvetcanım gördük dün hep 3 saatte bir emzirdim Çok şükür çok iyiler sarılık değerleri de düştü birazdan taburcu oluruz nasipse ❤
aynen öyle canım küçük oldukları için evde risk alamadık zor oldu böyle ama olsun onların iyiliği içindi .
canım öksüremiyorsun ki benim boğazıma birşey kaçtı dün öksürdüm ama zorlandım onun için ballı süt ıhlamur ne buluyorsan iç canın yanmasın. Bir de şey ben boğazım acıdığında yapmıştım Limon bal su küçük bir çay bardağında karıştır iç çok iyi geliyor
Cok sukur gecmis olsn cnm.Evetcanım gördük dün hep 3 saatte bir emzirdim Çok şükür çok iyiler sarılık değerleri de düştü birazdan taburcu oluruz nasipse ❤
Vallah siz benden daha tecubelisiniz. Ben dogum yaptim guya ama unuttum sancinin ne oldugunu kasilmayida sanci sandim
herkes diyor sanci olsa duramazdin diye. Dun cok yorulmustm kasilip durdum. Aha suanda sj saate uyuyamiyorum. Rabbim hepimize kolaylik versin
Canım bana da geçen Cuma 37+2 de bebek için 3400 dedi doktor . Ama zaten yapılı bi bebek olacak felan demişti sezeryan da olacağım için başka bir şey demedi. Bence gözünü korkutma iri diye. Eski den iri bebek daha çabuk doğar çünkü daha kuvvetlidir derlerdi
Evetcanım gördük dün hep 3 saatte bir emzirdim Çok şükür çok iyiler sarılık değerleri de düştü birazdan taburcu oluruz nasipse
aynı şekilde bende biraz ayakta kalsam hem belim ağrıyor hemde kalçama giren ağrıdan yürüyemeyecek duruma geliyorum.yoruldugumdada akşamları karnım sem sert oluyor kasılıyor.ama sancı ağrı olmuyor
Kizlar agri kesici yutuyormusunuz
Haklisin cnm ya. Ama vallah dun cok agrim oldu dogurcam sandim. Tovbe birdaha egilip dogrulmam.Ben düşük yaptım geçen sene onun sancısı bile mahvetmişti, doğum sancısı gelse durulmaz canım. Kasılma oluyor, o kasılmalar rahmi kısalıyor diye biliyorum. Benim sıklaştı eskiye göre kasılmalarım. Ama sancı filan yok.
Bana neler dediler canım. Doğuramazsın bunu, kocaman bu bebek, çok iri olacak filan filan. Sonra tutup geçen hafta 3.350 ölçtüler. Her doktor başka bişey söyledi. Bakalım bizimkiler nasıl olacak..
Geçmiş olsun canım. Tekrar etmez inşallah.
Bende de sancı yok, gündüz kasılma da yok. Nstye giriyorum çıkıyorum hiç sancı yok, çünkü gündüz ne kasılma var ne başka bişey.
Ben başından beri 2 kez filan parol içtim galiba 9 ayda.
Haklisin cnm ya. Ama vallah dun cok agrim oldu dogurcam sandim. Tovbe birdaha egilip dogrulmam.
Bende 1 kez yuttum. Hastayim acaba yutsam mi die dusunuorum. Yasak olmayan seye bile dusunuorum
Ben çok şükür hiç kullanmadım canımKizlar agri kesici yutuyormusunuz
çok sık kullanmadım ama şimdiye kadar 5,6 kez kullanmisimdir.sonucta yasak olan bi ağrı kesici degil.genelde baş ağrım olduğunda ictim.cunku bende migren var.agri kesici almazsam şiddetlenir diye korktugumdan içtim.ama çok şükür hamilelik öncesi yaşadığım migren ataklarim olmadı hiçKizlar agri kesici yutuyormusunuz
Oksurege belki fayda eder diye ictimBen artık saldım valla, pazar akşam ankastre fırının içini temizledim, eğildim kalktım o kadar. Belki doğum başlar diye. Doktorda geçen hafta anlattı önce o kasılmalara belden kasıklara giren ağrılar eşlik edecekmiş, o ağrılar sıklaşacakmış falan filan. Parol içilebiliyor ama bende tercih etmiyorum. Ağrın varsa iç doktorlar serbest diyor parol için.
Ballı ıhlamur, birde pekmez fayda eder canım. Çok rahatlatır boğazını.Oksurege belki fayda eder diye ictim
Daha iyim sukur. Bide test yaptirsim bgn. Cok korkuyorum ins korona falan degildirBallı ıhlamur, birde pekmez fayda eder canım. Çok rahatlatır boğazını.
Daha iyim sukur. Bide test yaptirsim bgn. Cok korkuyorum ins korona falan degildir
Amin canım teşekkür ederim Evimizdeyiz çşükürİyi canım çok şükür ❤ Rabbim bi daha ayırmasın sizleri.
inşallah canım sağolasınçok şükür canım bu son olsun inşallah ❤
Canım korkma yut sezeryandann sonra Günde 3 4 yuttuğun olacak bu ne kiKizlar agri kesici yutuyormusunuz
Sağol canım öksürüğü kesmeye çalış çok zor olur doğumdan sonraCok sukur gecmis olsn cnm.
Vallah oksuruk geliyor kiz nasil oksurmeyim
İnşallah canım sağolasınBen düşük yaptım geçen sene onun sancısı bile mahvetmişti, doğum sancısı gelse durulmaz canım. Kasılma oluyor, o kasılmalar rahmi kısalıyor diye biliyorum. Benim sıklaştı eskiye göre kasılmalarım. Ama sancı filan yok.
Bana neler dediler canım. Doğuramazsın bunu, kocaman bu bebek, çok iri olacak filan filan. Sonra tutup geçen hafta 3.350 ölçtüler. Her doktor başka bişey söyledi. Bakalım bizimkiler nasıl olacak..
Geçmiş olsun canım. Tekrar etmez inşallah.
Bende de sancı yok, gündüz kasılma da yok. Nstye giriyorum çıkıyorum hiç sancı yok, çünkü gündüz ne kasılma var ne başka bişey.
Ben başından beri 2 kez filan parol içtim galiba 9 ayda.