2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla aynen öyle.bazen diyorum ya anlamazsam sancım olduğunu falan diyorum ha bire paylaşılan doğum hikayelerini seyrediyorum.su gelince doktora koşmaya gerek yokmuş sancıların başlaması önemliymiş falan..
Sancınızın çoğunu evde çekin diyorlar da o panikle nasıl çekicez ki

Hemen duşa girip halledersin bence de soğuk kanlı olmakta fayda var. Ya bide tecrübesizlik olduğu için insan tedirgin oluyor

Kizlar okadar uzgunumki anlatamammmm....
Bu sabah kovid testi yapmistim. 4 kisiden 1i pozitifmis ve bende o 4 kisinin arasindayim. Daha isimler cikmadi dedi nasil bir sistem varsa laborutuvarda. Ltfn dua edin ben olmayim

Hemen duşa girip halledersin bence de soğuk kanlı olmakta fayda var. Ya bide tecrübesizlik olduğu için insan tedirgin oluyor

Tek bildiğim doğumun öyle hemen olmadığı. Doktor bana sancıların 15 dkya düştüğünde gel dedi yanlış hatırlamıyorsam. Yani serviks kısalacak açılma olacak bunlar en az 3-5 saat sürecek şeylermiş. Hemen telaşa kapılırsam eşim benden çok panikler, şimdiye kadar acil durumlarda hep soğukkanlı kalmayı başarmışımdır. Bu kezde başarırım umarım.

Kizlar okadar uzgunumki anlatamammmm....
Bu sabah kovid testi yapmistim. 4 kisiden 1i pozitifmis ve bende o 4 kisinin arasindayim. Daha isimler cikmadi dedi nasil bir sistem varsa laborutuvarda. Ltfn dua edin ben olmayim
Canım içini ferah tut. Ben dışarıyla çok az temas halindeyim mesela. Sende dikkat etmişsindir eminim.

Bana doktor suyun gelirse kanaman başlarsa gel dedi canım.
valla o telaşla zaten duramam gibi geliyor banada
Sancınızın çoğunu evde çekin diyorlar da o panikle nasıl çekicez ki
aynen çünkü hemen doğum olmuyor.ablamin sancısı 15 dk da bire düşünce hastaneye gitmistik.6 saat sonra doğum yapmıştı
evet canım bende öyle biliyorum.sakince bekleyip sancı aralığının iyice kisalmasını beklemek gerekiyormus ama bizimki bide tüp bebek olduğu için hiç birimiz riske atmayi göze alamaz gideriz gibime geliyor

Eşime kalsa şu an, önümüzdeki hafta içi gidelim bi yere sezeryan yaptıralım diyo düşün. Riske atmak istemeyiz tabiki duramayız, ama cidden ben takıntılı olduğum için kendimi hazırlamadan gitmem.

Kızlar bişi sorucam merak ettim. Diyelim hiç nişan gelmeden ya da su gelmeden de doğum başlar dimi yoksa bunlardan birinin olması şart mı?
Benim ilk doğumum öyle olmuştu, ne nişan nede suyum gelmişti, sabah hastaneye gittim açılmam vardı 1cm, sonra eve git sancıların sıklaşınca gel dediler, gece 12 ye kadar çektim sancımı, hastaneye gidince 6 cm açılmıştım, ebe elle muayene edince nişanım geldi, doğum masasına oturunca da suyum... En kötüsü bütün bunlardan sonra sezeryan doğum oldum çünkü çatı kemiğim eğriydi, çocuk gelir ama çıkmaz dediler

Çatı muayenesini ilk o zaman mı yaptılar peki. Bende cuma gidicem o zaman sorucam doktora çatı muayenesini sonuçta normal doğuma uygun değilse bekleyip o sancıları çekmenin bi anlamı yok. Talihsiz bir durum olmuş senin için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…