- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.981
valla aynen öyle.bazen diyorum ya anlamazsam sancım olduğunu falan diyorumha bire paylaşılan doğum hikayelerini seyrediyorum.su gelince doktora koşmaya gerek yokmuş sancıların başlaması önemliymiş falan..
Sancınızın çoğunu evde çekin diyorlar da o panikle nasıl çekicez kivalla aynen öyle.bazen diyorum ya anlamazsam sancım olduğunu falan diyorumha bire paylaşılan doğum hikayelerini seyrediyorum.su gelince doktora koşmaya gerek yokmuş sancıların başlaması önemliymiş falan..
Hemen duşa girip halledersin bence de soğuk kanlı olmakta fayda var. Ya bide tecrübesizlik olduğu için insan tedirgin oluyorBenimde kasılmam çoğaldı 2 gündür. Diyorum ki sancım bile başlasa hemen tüy dökücü sürerim duşumu alır hazırlanır öyle giderim. Çünkü sancı başlayınca önce yarım saatte bir geliyormuş. O arada insan panik olmazsa halledebilir o işleri.
Bende hic belirti vermeden birden sanci girmeye baslamistiAy bende diyorum kendi kendime gelmedi etmedi bişi doğuma daha var diye düşünüyorum
Hemen duşa girip halledersin bence de soğuk kanlı olmakta fayda var. Ya bide tecrübesizlik olduğu için insan tedirgin oluyor
Canım içini ferah tut. Ben dışarıyla çok az temas halindeyim mesela. Sende dikkat etmişsindir eminim.Kizlar okadar uzgunumki anlatamammmm....
Bu sabah kovid testi yapmistim. 4 kisiden 1i pozitifmis ve bende o 4 kisinin arasindayim. Daha isimler cikmadi dedi nasil bir sistem varsa laborutuvarda. Ltfn dua edin ben olmayim
Biz cok kalabaligiz evde. Esim. Kayinim işe gidio. Ben onlari gormesemde benim kiz hic durmadan aşagiya iniyorCanım içini ferah tut. Ben dışarıyla çok az temas halindeyim mesela. Sende dikkat etmişsindir eminim.
Bu arada ben biraz takıntılı olduğum için ağrı başlar başlamaz telaş yapacak olsam o telaşım asla doktora böyle gidemem telaşı olur galiba.Hemen duşa girip halledersin bence de soğuk kanlı olmakta fayda var. Ya bide tecrübesizlik olduğu için insan tedirgin oluyor
Biz cok kalabaligiz evde. Esim. Kayinim işe gidio. Ben onlari gormesemde benim kiz hic durmadan aşagiya iniyor
valla o telaşla zaten duramam gibi geliyor banadaBana doktor suyun gelirse kanaman başlarsa gel dedi canım.
aynen çünkü hemen doğum olmuyor.ablamin sancısı 15 dk da bire düşünce hastaneye gitmistik.6 saat sonra doğum yapmıştıSancınızın çoğunu evde çekin diyorlar da o panikle nasıl çekicez ki
evet canım bende öyle biliyorum.sakince bekleyip sancı aralığının iyice kisalmasını beklemek gerekiyormus ama bizimki bide tüp bebek olduğu için hiç birimiz riske atmayi göze alamaz gideriz gibime geliyorTek bildiğim doğumun öyle hemen olmadığı. Doktor bana sancıların 15 dkya düştüğünde gel dedi yanlış hatırlamıyorsam. Yani serviks kısalacak açılma olacak bunlar en az 3-5 saat sürecek şeylermiş. Hemen telaşa kapılırsam eşim benden çok panikler, şimdiye kadar acil durumlarda hep soğukkanlı kalmayı başarmışımdır. Bu kezde başarırım umarım.
canım inşallah korktuğun gibi olmaz testin negatiftirKizlar okadar uzgunumki anlatamammmm....
Bu sabah kovid testi yapmistim. 4 kisiden 1i pozitifmis ve bende o 4 kisinin arasindayim. Daha isimler cikmadi dedi nasil bir sistem varsa laborutuvarda. Ltfn dua edin ben olmayim
valla o telaşla zaten duramam gibi geliyor banada
aynen çünkü hemen doğum olmuyor.ablamin sancısı 15 dk da bire düşünce hastaneye gitmistik.6 saat sonra doğum yapmıştı
evet canım bende öyle biliyorum.sakince bekleyip sancı aralığının iyice kisalmasını beklemek gerekiyormus ama bizimki bide tüp bebek olduğu için hiç birimiz riske atmayi göze alamaz gideriz gibime geliyor
Aaa ne olacak nasıl olacak şimdi? İnşallah kolay atlatırsın ama doğum ne olacak?Kizlar pozitifim hersey iptal
Canım çok geçmiş olsun dur hemen üzülme bebeğin de etkilenir doktorunu arasaydin ne diyecektiKizlar pozitifim hersey iptal
canım geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsın ama sakin kalmaya çalış.bebegini düşün.ne yapılacak nasıl bir yol izlenecek belli mi pekiKizlar pozitifim hersey iptal
Benim ilk doğumum öyle olmuştu, ne nişan nede suyum gelmişti, sabah hastaneye gittim açılmam vardı 1cm, sonra eve git sancıların sıklaşınca gel dediler, gece 12 ye kadar çektim sancımı, hastaneye gidince 6 cm açılmıştım, ebe elle muayene edince nişanım geldi, doğum masasına oturunca da suyum... En kötüsü bütün bunlardan sonra sezeryan doğum oldum çünkü çatı kemiğim eğriydi, çocuk gelir ama çıkmaz dedilerKızlar bişi sorucam merak ettim. Diyelim hiç nişan gelmeden ya da su gelmeden de doğum başlar dimi yoksa bunlardan birinin olması şart mı?
Çatı muayenesini ilk o zaman mı yaptılar peki. Bende cuma gidicem o zaman sorucam doktora çatı muayenesini sonuçta normal doğuma uygun değilse bekleyip o sancıları çekmenin bi anlamı yok. Talihsiz bir durum olmuş senin içinBenim ilk doğumum öyle olmuştu, ne nişan nede suyum gelmişti, sabah hastaneye gittim açılmam vardı 1cm, sonra eve git sancıların sıklaşınca gel dediler, gece 12 ye kadar çektim sancımı, hastaneye gidince 6 cm açılmıştım, ebe elle muayene edince nişanım geldi, doğum masasına oturunca da suyum... En kötüsü bütün bunlardan sonra sezeryan doğum oldum çünkü çatı kemiğim eğriydi, çocuk gelir ama çıkmaz dediler
Aaaa canım kıyamam ya nolcak şimdi çok üzüldüm tam da son dakka olcak şey mi tüh. Üzme kendini vardır bi hayır bunda da dicem ama zor bir durum allah yardımcısı olsun hem senin hem bebeğininKizlar pozitifim hersey iptal