2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde karnım kaskatı bu akşam ya.. Kasılma hiç geçmedi desem yeridir. Kasılmaya eşlik eden bi ağrım olsa doğurucam sanıcam.
Vallah siz benden daha tecubelisiniz. Ben dogum yaptim guya ama unuttum sancinin ne oldugunu kasilmayida sanci sandim
herkes diyor sanci olsa duramazdin diye. Dun cok yorulmustm kasilip durdum. Aha suanda sj saate uyuyamiyorum. Rabbim hepimize kolaylik versin

Yalnız benim oğlana iri bebek diye diye beni korkuttular. Geçen perşembe 3.350 ölçtüler kilosunu. Çokta iri değil demekki.
Canım bana da geçen Cuma 37+2 de bebek için 3400 dedi doktor . Ama zaten yapılı bi bebek olacak felan demişti sezeryan da olacağım için başka bir şey demedi. Bence gözünü korkutma iri diye. Eski den iri bebek daha çabuk doğar çünkü daha kuvvetlidir derlerdi

Ya bana da öyle geldi aslında ama haftaya zaten almak zorundayım dedi 38 oldular mı alıyorlar sezeryanda sanırım genelde kilosu 3200 durumu da iyi dedi alabiliriz dedi peki dedim kaç kilo olmuş seninki canım
Bende nette 39 haftasını doldurması daha iyi olur diye okuyunca doktorun bana verdiği tarih erken gibi geldi. Hatta ertelemesini istedim bi kaç gün yok dedi verdiğim tarih en ideali bende tamam dedim. Benim bebişim geçen Cuma 37+2 3400 dedi doktor. Bana da Doğum zamanı 3300-3500 arası bir şey olur gibi geliyor

Doğru karar vermişsin canım. 1 gün daha kalsınlar ama iyileşsinler. İnşallah bu gece son olur. ❤
Evetcanım gördük dün hep 3 saatte bir emzirdim Çok şükür çok iyiler sarılık değerleri de düştü birazdan taburcu oluruz nasipse
en doğrusunu yapmışsın canım ne zaman tam anlamıyla atlatirlarsa o şekilde kafan rahat alıp evinize dönersiniz.bu geceden sonra inşallah tamamen atlasmis olur minikler
aynen öyle canım küçük oldukları için evde risk alamadık zor oldu böyle ama olsun onların iyiliği içindi .
Cok sagol cnm ya sezeryana 3 gun kaldi. Oksurmek dahada aci verirmis
canım öksüremiyorsun ki benim boğazıma birşey kaçtı dün öksürdüm ama zorlandım onun için ballı süt ıhlamur ne buluyorsan iç canın yanmasın. Bir de şey ben boğazım acıdığında yapmıştım Limon bal su küçük bir çay bardağında karıştır iç çok iyi geliyor

İyi canım çok şükür Rabbim bi daha ayırmasın sizleri.

aynı şekilde bende biraz ayakta kalsam hem belim ağrıyor hemde kalçama giren ağrıdan yürüyemeyecek duruma geliyorum.yoruldugumdada akşamları karnım sem sert oluyor kasılıyor.ama sancı ağrı olmuyor

çok şükür canım bu son olsun inşallah

Cok sukur gecmis olsn cnm.
Vallah oksuruk geliyor kiz nasil oksurmeyim

Ben düşük yaptım geçen sene onun sancısı bile mahvetmişti, doğum sancısı gelse durulmaz canım. Kasılma oluyor, o kasılmalar rahmi kısalıyor diye biliyorum. Benim sıklaştı eskiye göre kasılmalarım. Ama sancı filan yok.

Bana neler dediler canım. Doğuramazsın bunu, kocaman bu bebek, çok iri olacak filan filan. Sonra tutup geçen hafta 3.350 ölçtüler. Her doktor başka bişey söyledi. Bakalım bizimkiler nasıl olacak..

Geçmiş olsun canım. Tekrar etmez inşallah.

aynı şekilde bende biraz ayakta kalsam hem belim ağrıyor hemde kalçama giren ağrıdan yürüyemeyecek duruma geliyorum.yoruldugumdada akşamları karnım sem sert oluyor kasılıyor.ama sancı ağrı olmuyor

Bende de sancı yok, gündüz kasılma da yok. Nstye giriyorum çıkıyorum hiç sancı yok, çünkü gündüz ne kasılma var ne başka bişey.

Kizlar agri kesici yutuyormusunuz

Ben başından beri 2 kez filan parol içtim galiba 9 ayda.

Haklisin cnm ya. Ama vallah dun cok agrim oldu dogurcam sandim. Tovbe birdaha egilip dogrulmam.
Bende 1 kez yuttum. Hastayim acaba yutsam mi die dusunuorum. Yasak olmayan seye bile dusunuorum

Haklisin cnm ya. Ama vallah dun cok agrim oldu dogurcam sandim. Tovbe birdaha egilip dogrulmam.
Bende 1 kez yuttum. Hastayim acaba yutsam mi die dusunuorum. Yasak olmayan seye bile dusunuorum

Ben artık saldım valla, pazar akşam ankastre fırının içini temizledim, eğildim kalktım o kadar. Belki doğum başlar diye. Doktorda geçen hafta anlattı önce o kasılmalara belden kasıklara giren ağrılar eşlik edecekmiş, o ağrılar sıklaşacakmış falan filan. Parol içilebiliyor ama bende tercih etmiyorum. Ağrın varsa iç doktorlar serbest diyor parol için.

çok sık kullanmadım ama şimdiye kadar 5,6 kez kullanmisimdir.sonucta yasak olan bi ağrı kesici degil.genelde baş ağrım olduğunda ictim.cunku bende migren var.agri kesici almazsam şiddetlenir diye korktugumdan içtim.ama çok şükür hamilelik öncesi yaşadığım migren ataklarim olmadı hiç

Oksurege belki fayda eder diye ictim

İyi canım çok şükür ❤ Rabbim bi daha ayırmasın sizleri.
Amin canım teşekkür ederim Evimizdeyiz çşükür
çok şükür canım bu son olsun inşallah
inşallah canım sağolasın
Canım korkma yut sezeryandann sonra Günde 3 4 yuttuğun olacak bu ne ki
Cok sukur gecmis olsn cnm.
Vallah oksuruk geliyor kiz nasil oksurmeyim
Sağol canım öksürüğü kesmeye çalış çok zor olur doğumdan sonra İnşallah canım sağolasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…