- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.001
Bende şimdi onu düşünüyordum, özele gittiğim doktor erkek, tüp bebek yapılırken filan hiç çekinmedim o zamanda doktorlar erkekti ama çatı muayenesinde erkek doktor düşüncesi beni çok geriyor. Çatı muayenesi yapayım derse istemiyorum mu desem diyorum.. Ama bakılması lazım, devlet hastanesinde kadın doktora gidince mi baktırsam diyorum, ama onlar muayene filan olmadan normal doğum deneriz dediler. Bi yandan eskiden çatı darlığı genişliği mi varmış herkes doğuruyormuş diyorum. Duygularım darmadağın.Çatı muayenesini ilk o zaman mı yaptılar peki. Bende cuma gidicem o zaman sorucam doktora çatı muayenesini sonuçta normal doğuma uygun değilse bekleyip o sancıları çekmenin bi anlamı yok. Talihsiz bir durum olmuş senin için
Ayyy öyle deme cnm evet eskiden yokmuş ama ölen bebekler anneler ne kadar da çokmuş bide onu düşün. Bence gerekli ben geçen hafta yapar diye düşünmüştüm yapmadı bu hafta kesin sorucam. Benim doktorda erkek ama tabi artık saldım çayıra mevlam kayıra hesabı olduk iki yıldırBende şimdi onu düşünüyordum, özele gittiğim doktor erkek, tüp bebek yapılırken filan hiç çekinmedim o zamanda doktorlar erkekti ama çatı muayenesinde erkek doktor düşüncesi beni çok geriyor. Çatı muayenesi yapayım derse istemiyorum mu desem diyorum.. Ama bakılması lazım, devlet hastanesinde kadın doktora gidince mi baktırsam diyorum, ama onlar muayene filan olmadan normal doğum deneriz dediler. Bi yandan eskiden çatı darlığı genişliği mi varmış herkes doğuruyormuş diyorum. Duygularım darmadağın.
Çatı muayenesi on gün önce de özel doktorum da olmuştum fakat bir kadının doğuma uygunluğu en iyi doğum esnasında anlaşılırmış, ben biraz kilo takıntısı olan biriyim, sezeryan da kilo kalıyor derlerdi ondan normal doğum için diretmiştim, sorası kilo falan kalmadı, öğretmen olunca hep ayaktasın malüm, zaten on kilo almıştım, sezeryan olduğu için pişman olmadım çünkü normal doğum yapan bir çok arkadaşım sonradan vajinal estetik oldular, ebeler mahvetmişti, tecrübeli bir ebeye denk gelmekte çok önemli, şimdiki ebeler hep yeni atama, en azından bizim buradakiler öyle. Herkes için hayırlısı olur inşallah...Çatı muayenesini ilk o zaman mı yaptılar peki. Bende cuma gidicem o zaman sorucam doktora çatı muayenesini sonuçta normal doğuma uygun değilse bekleyip o sancıları çekmenin bi anlamı yok. Talihsiz bir durum olmuş senin için
Amin cnm allah razı olsun. Yaşayıp öğrenicez bakalım. Teşekkür ederim bilgilendirmen içinÇatı muayenesi on gün önce de özel doktorum da olmuştum fakat bir kadının doğuma uygunluğu en iyi doğum esnasında anlaşılırmış, ben biraz kilo takıntısı olan biriyim, sezeryan da kilo kalıyor derlerdi ondan normal doğum için diretmiştim, sorası kilo falan kalmadı, öğretmen olunca hep ayaktasın malüm, zaten on kilo almıştım, sezeryan olduğu için pişman olmadım çünkü normal doğum yapan bir çok arkadaşım sonradan vajinal estetik oldular, ebeler mahvetmişti, tecrübeli bir ebeye denk gelmekte çok önemli, şimdiki ebeler hep yeni atama, en azından bizim buradakiler öyle. Herkes için hayırlısı olur inşallah...
Allah yardımcınız olsun, inşallah bir engel teşkil etmez...Kizlar pozitifim hersey iptal
Canım geçmiş olsun. Çok üzüldüm.nasıl sağlığın iyi misin ? Sezeryanı mı iptal ettiler ne oldu şimdiKizlar pozitifim hersey iptal
ayy canım ya hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz hadiKızlar sabah 5te suyum geldi biz de Kayseri ye yola çıktık yolu yargıladık. 2 saate orda oluruz. Doktor gel dedi. Kanla karışık su ve kasık ağrısı ile bir bağırsak hareketi oldu ama yapamadım( zaten iki gündür wc ye çıkamadım öyle gidiyoruz artık. Bakalım ne olacak bebek geliyor galiba.
Aaa ne olacak nasıl olacak şimdi? İnşallah kolay atlatırsın ama doğum ne olacak?
Canım çok geçmiş olsun dur hemen üzülme bebeğin de etkilenir doktorunu arasaydin ne diyecekti
canım geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsın ama sakin kalmaya çalış.bebegini düşün.ne yapılacak nasıl bir yol izlenecek belli mi peki
Aaaa canım kıyamam ya nolcak şimdi çok üzüldüm tam da son dakka olcak şey mi tüh. Üzme kendini vardır bi hayır bunda da dicem ama zor bir durum allah yardımcısı olsun hem senin hem bebeğinin
Allah yardımcınız olsun, inşallah bir engel teşkil etmez...
Cok sagolun kizlar. Sezeryan iptal. Eger kendiliginden gelirse bebek, tum onlemlerinizi almalisiniz dedi.Canım geçmiş olsun. Çok üzüldüm.nasıl sağlığın iyi misin ? Sezeryanı mı iptal ettiler ne oldu şimdi
Haklısın tabiki yazarken bile geldi o aklıma o ihtimaller. Devlette zaten önce normal doğum denenecek o yüzden bakmadılar bence ama özelde doktor bakayım derse o an karar vericem.Ayyy öyle deme cnm evet eskiden yokmuş ama ölen bebekler anneler ne kadar da çokmuş bide onu düşün. Bence gerekli ben geçen hafta yapar diye düşünmüştüm yapmadı bu hafta kesin sorucam. Benim doktorda erkek ama tabi artık saldım çayıra mevlam kayıra hesabı olduk iki yıldırbence sen özelde ki doktora bi sor nolur nolmaz
E bebek ters geliş değil mi canım nasıl olacak öyle?Cok sagolun kizlar. Sezeryan iptal. Eger kendiliginden gelirse bebek, tum onlemlerinizi almalisiniz dedi.
2 hafta ertelendi sezeryan
Yine sezeryan olacak. Sancin gelirse acil sezeryan yapwriz dedi. Ama suan hepiniz icin 2 hafta ertelemek iyi dedi. 2 hafta erteleyince kimseye geciremiyormusum koronayiE bebek ters geliş değil mi canım nasıl olacak öyle?
Yine sezeryan olacak. Sancin gelirse acil sezeryan yapwriz dedi. Ama suan hepiniz icin 2 hafta ertelemek iyi dedi. 2 hafta erteleyince kimseye geciremiyormusum koronayi
Bebiş geliyor cnm deseneKızlar sabah 5te suyum geldi biz de Kayseri ye yola çıktık yolu yargıladık. 2 saate orda oluruz. Doktor gel dedi. Kanla karışık su ve kasık ağrısı ile bir bağırsak hareketi oldu ama yapamadım( zaten iki gündür wc ye çıkamadım öyle gidiyoruz artık. Bakalım ne olacak bebek geliyor galiba.
Üzme kendini inşallah hayırlısıyla atlatıcaksın bu da senin sınavın olsun allah başka dert vermesin. Hayırlısıyla iyileş inşallah bebişte iki hafta beklerYine sezeryan olacak. Sancin gelirse acil sezeryan yapwriz dedi. Ama suan hepiniz icin 2 hafta ertelemek iyi dedi. 2 hafta erteleyince kimseye geciremiyormusum koronayi
Güzelliklerle gelsin canım.Kızlar sabah 5te suyum geldi biz de Kayseri ye yola çıktık yolu yargıladık. 2 saate orda oluruz. Doktor gel dedi. Kanla karışık su ve kasık ağrısı ile bir bağırsak hareketi oldu ama yapamadım( zaten iki gündür wc ye çıkamadım öyle gidiyoruz artık. Bakalım ne olacak bebek geliyor galiba.
Allah razı olsun rabbim size de hayırla sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Ankara bahçeci tüp bebek merkezi Berfu demirmerhabalar
hastane ve doktorunuzu öğrenmem mümkün mü? İnşallah hayırlı bir doğum gerçekleşmiştir.
Ya canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun . Bundan da vardır bi hayır hiç bir sebepsiz değil öyle düşün. Şaşırdım ama aksine bebek etkilenmesin diye zamanı da dolmuş hemen almaları daha iyi değilmiydi. Burada öyle yapıyorlar diye biliyorumCok sagolun kizlar. Sezeryan iptal. Eger kendiliginden gelirse bebek, tum onlemlerinizi almalisiniz dedi.
canım hayırlısı olsun.biliyorum çok zor bir durum şu an senin icin.insallah olabildiğince hafif atlatırsın bu illetiCok sagolun kizlar. Sezeryan iptal. Eger kendiliginden gelirse bebek, tum onlemlerinizi almalisiniz dedi.
Ya canım hadi hayırlısı. Senin prenses planlara uymadı demek kiKızlar sabah 5te suyum geldi biz de Kayseri ye yola çıktık yolu yargıladık. 2 saate orda oluruz. Doktor gel dedi. Kanla karışık su ve kasık ağrısı ile bir bağırsak hareketi oldu ama yapamadım( zaten iki gündür wc ye çıkamadım öyle gidiyoruz artık. Bakalım ne olacak bebek geliyor galiba.