- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.921
Aynen canım yani iri aslında ama mesela bnmki şuan 37+1 3200 yani bnmki de iri o haldeYalnız benim oğlana iri bebek diye diye beni korkuttular. Geçen perşembe 3.350 ölçtüler kilosunu. Çokta iri değil demekki.
Bende hiç sancı yok sıfır dursa durur keyfine düşkün sanki birazCooook heycanliyim sen gibi. Ayni zamanda korkuorum arada sancim oluyor cunki.yeni bi hayat bizi bekliyor
Ben evi icime sinmedi. Derin temizlik yaptim tekrardan. Ondan beri swncim var . Oturunca gitti sanci. Fazla hareket sanciyi getiriyorBende hiç sancı yok sıfır dursa durur keyfine düşkün sanki birazaynen canım yeni bi hayat bizi bekliyor bakalım napcaz ❤
Oğlanlar kızlara göre daha kilolu olurlarmış. Yağ tabakası daha fazla olduğu için. 37de 3.350 bence normal benim kız da 37+2 de gittiğimiz de 3200dü. Senin oğlan bu haftalarda normal haftasına döndü sanırım cnmYalnız benim oğlana iri bebek diye diye beni korkuttular. Geçen perşembe 3.350 ölçtüler kilosunu. Çokta iri değil demekki.
Ben hiç yapamıyorum ya bağsur mahvetti beniBen evi icime sinmedi. Derin temizlik yaptim tekrardan. Ondan beri swncim var . Oturunca gitti sanci. Fazla hareket sanciyi getiriyor
Benim 34 den beridir var sancımBen evi icime sinmedi. Derin temizlik yaptim tekrardan. Ondan beri swncim var . Oturunca gitti sanci. Fazla hareket sanciyi getiriyor
Bende Perşembeye kadın alıcam o arada doğurmazsam inşallahBen hiç yapamıyorum ya bağsur mahvetti benikadın çağırdım ben doğurduğum yere perşembe günü gelip evde temizlik yapcak halıları yıkattım perdeleri falan oldu kendim yapmadım ama aynen canım fazla harekettendir dikkat et kendine kalkma 3 gün kaldı
Kaynanamla esimle bitirmistik. Ama yine icime sinmedi. Yaptim. Bgn cok sanci girdi yrn ntsye girecem. Cok iyi yapmissin birini tutmakla. Benim guvendigim biri yoktu temizleyecek kimseyi tanimiorum. Kayinvalideyede tekrardan diemedim. Bidaha tovbe kalkmam doguracam sandimBen hiç yapamıyorum ya bağsur mahvetti benikadın çağırdım ben doğurduğum yere perşembe günü gelip evde temizlik yapcak halıları yıkattım perdeleri falan oldu kendim yapmadım ama aynen canım fazla harekettendir dikkat et kendine kalkma 3 gün kaldı
Sicak duş tetikler dogumu aman dikkat etBenim 34 den beridir var sancımSıcak duş alıp soluma yatmak çok iyi geliyor
Doktorum dedi sıcak duş almamı her sancı da girip alıyorum 4 haftadır hiç bişi olmadı çok şükürSicak duş tetikler dogumu aman dikkat et
yok canım dogurmadim daha bekliyorum bende
yok canım dogurmadim daha bekliyorum bende ☺ benimki içerde dans ediyor valla keyfi yerinde,elimizi nereye koysak oraya tekme yumruk sallıyorhenüz gelmeyi düşünmüyor sanırım ama benim ağrılarım çoğaldı.yurumekte bile zorlanıyorum .alt tarafim, karnımın altı falan çok ağrıyor artık.
aynen canım bende biraz evde ufak tefek iş yapsam oturup kalkamıyorum bile.bide bende yorulunca kalçam tutuluyor eşimin yardımı olmadan adım dahi atamıyorum kitlenip kalıyorum olduğum yerde.. senin benim gibi herşeye titizlenip herşeyi kendine dert edenlerin işinde bi aksilik kesin olur zatenBenim de alt tarafım ağrıyor genelde ayakta kalıp yorulunca ve hatta oturunca bile... Hiç bir iş yapamıyorum her şeyi de eşe söyleyemem onun bilip yapamadığı şeyler oluyor ve tarif etmek bazen kalkıp bizzat yapmamdan daha yorucu oluyor. Bu arada bebeğin beşiği sonunda geldi ama maalesef takım olmadı. Beşik başka şifonyeri başka ama artık gücüm kalmadı bugün gelip kurdular. Beşik üretimi yarım kalmış o departmanda korona çıkmış komple kapanmış o yüzden ona en benzerini verdiler. Napiyim artık bir de ona üzülecek gücüm kalmadı. Anne yani filan değil yatak odasina hazırladık ama ilk etapta orayi kullanmaz herhalde. Cibinlik o kadar zor taktik ki borulari resmen ölçüsüz yapmışlar. Bir de buruş buruş o cibinlik nasıl ütülenecek??? Bunu ben kadına da söyleyemem.
Aynen canım yani iri aslında ama mesela bnmki şuan 37+1 3200 yani bnmki de iri o halde
Oğlanlar kızlara göre daha kilolu olurlarmış. Yağ tabakası daha fazla olduğu için. 37de 3.350 bence normal benim kız da 37+2 de gittiğimiz de 3200dü. Senin oğlan bu haftalarda normal haftasına döndü sanırım cnm
yok canım dogurmadim daha bekliyorum bendebenimki içerde dans ediyor valla keyfi yerinde,elimizi nereye koysak oraya tekme yumruk sallıyor henüz gelmeyi düşünmüyor sanırım ama benim ağrılarım çoğaldı.yurumekte bile zorlanıyorum .alt tarafim, karnımın altı falan çok ağrıyor artık.
Benim de alt tarafım ağrıyor genelde ayakta kalıp yorulunca ve hatta oturunca bile... Hiç bir iş yapamıyorum her şeyi de eşe söyleyemem onun bilip yapamadığı şeyler oluyor ve tarif etmek bazen kalkıp bizzat yapmamdan daha yorucu oluyor. Bu arada bebeğin beşiği sonunda geldi ama maalesef takım olmadı. Beşik başka şifonyeri başka ama artık gücüm kalmadı bugün gelip kurdular. Beşik üretimi yarım kalmış o departmanda korona çıkmış komple kapanmış o yüzden ona en benzerini verdiler. Napiyim artık bir de ona üzülecek gücüm kalmadı. Anne yani filan değil yatak odasina hazırladık ama ilk etapta orayi kullanmaz herhalde. Cibinlik o kadar zor taktik ki borulari resmen ölçüsüz yapmışlar. Bir de buruş buruş o cibinlik nasıl ütülenecek??? Bunu ben kadına da söyleyemem.
Ilık duş al, pozisyon değiştirerek uyu, bide magnezyum iç, inşallah iyi olur...Ben hiç yapamıyorum ya bağsur mahvetti benikadın çağırdım ben doğurduğum yere perşembe günü gelip evde temizlik yapcak halıları yıkattım perdeleri falan oldu kendim yapmadım ama aynen canım fazla harekettendir dikkat et kendine kalkma 3 gün kaldı
Bizim hastanede doguramayani sicak suya sokuyorlar. Acilsin diye . Belkide ztn aciklik olan icindirDoktorum dedi sıcak duş almamı her sancı da girip alıyorum 4 haftadır hiç bişi olmadı çok şükür
Ilık duş sancıyı hafifletir canım, bende öyle biliyorum. Hatta doğum sancısı başlayınca bile girip duş alın diyorlar. Açılma başlayınca belki daha fazla açılmayada etkisi oluyordur.Bizim hastanede doguramayani sicak suya sokuyorlar. Acilsin diye . Belkide ztn aciklik olan icindir
Evt cnm demeki oleIlık duş sancıyı hafifletir canım, bende öyle biliyorum. Hatta doğum sancısı başlayınca bile girip duş alın diyorlar. Açılma başlayınca belki daha fazla açılmayada etkisi oluyordur.