2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız benim oğlana iri bebek diye diye beni korkuttular. Geçen perşembe 3.350 ölçtüler kilosunu. Çokta iri değil demekki.
Oğlanlar kızlara göre daha kilolu olurlarmış. Yağ tabakası daha fazla olduğu için. 37de 3.350 bence normal benim kız da 37+2 de gittiğimiz de 3200dü. Senin oğlan bu haftalarda normal haftasına döndü sanırım cnm

Ben evi icime sinmedi. Derin temizlik yaptim tekrardan. Ondan beri swncim var . Oturunca gitti sanci. Fazla hareket sanciyi getiriyor
Ben hiç yapamıyorum ya bağsur mahvetti beni kadın çağırdım ben doğurduğum yere perşembe günü gelip evde temizlik yapcak halıları yıkattım perdeleri falan oldu kendim yapmadım ama aynen canım fazla harekettendir dikkat et kendine kalkma 3 gün kaldı

Bende Perşembeye kadın alıcam o arada doğurmazsam inşallah doya doya temizlik yapmayı o kadar çok özledim ki

Kaynanamla esimle bitirmistik. Ama yine icime sinmedi. Yaptim. Bgn cok sanci girdi yrn ntsye girecem. Cok iyi yapmissin birini tutmakla. Benim guvendigim biri yoktu temizleyecek kimseyi tanimiorum. Kayinvalideyede tekrardan diemedim. Bidaha tovbe kalkmam doguracam sandim

hilallll cnm sen nasılsın doğurdun mu naptın
yok canım dogurmadim daha bekliyorum bende benimki içerde dans ediyor valla keyfi yerinde,elimizi nereye koysak oraya tekme yumruk sallıyor henüz gelmeyi düşünmüyor sanırım ama benim ağrılarım çoğaldı.yurumekte bile zorlanıyorum .alt tarafim, karnımın altı falan çok ağrıyor artık.

Benim de alt tarafım ağrıyor genelde ayakta kalıp yorulunca ve hatta oturunca bile... Hiç bir iş yapamıyorum her şeyi de eşe söyleyemem onun bilip yapamadığı şeyler oluyor ve tarif etmek bazen kalkıp bizzat yapmamdan daha yorucu oluyor. Bu arada bebeğin beşiği sonunda geldi ama maalesef takım olmadı. Beşik başka şifonyeri başka ama artık gücüm kalmadı bugün gelip kurdular. Beşik üretimi yarım kalmış o departmanda korona çıkmış komple kapanmış o yüzden ona en benzerini verdiler. Napiyim artık bir de ona üzülecek gücüm kalmadı. Anne yani filan değil yatak odasina hazırladık ama ilk etapta orayi kullanmaz herhalde. Cibinlik o kadar zor taktik ki borulari resmen ölçüsüz yapmışlar. Bir de buruş buruş o cibinlik nasıl ütülenecek??? Bunu ben kadına da söyleyemem.

aynen canım bende biraz evde ufak tefek iş yapsam oturup kalkamıyorum bile.bide bende yorulunca kalçam tutuluyor eşimin yardımı olmadan adım dahi atamıyorum kitlenip kalıyorum olduğum yerde.. senin benim gibi herşeye titizlenip herşeyi kendine dert edenlerin işinde bi aksilik kesin olur zaten aynen hiç üzülüp bide ona canını sıkma boşver olduğu kadar artık.cibinlikte şimdilik böyle dursun dogumdan sonra kendini toparayinca halledersin ne olacak.

Aynen canım yani iri aslında ama mesela bnmki şuan 37+1 3200 yani bnmki de iri o halde

Benimde 37+3tü 3.350 dediklerinde. Benim geçen aylarda ölçümleri çok önden gidiyordu. Şüphelendiler 2 kez şeker yüklemesi yaptılar o yüzden. Neredeyse 3 hafta öndeydi. Şu an 1 hafta önde çıkıyor mesela. Gözümü korkuttular boş yere. Seninkide benimkide normal bence.

Evet canım. İlk aylar 2 hafta öndeydi. 6 aylık filanken neredeyse 3 hafta öndeydi, hep korkuttular beni bu bebek çok iri diye. Şu an 1 hafta önde gidiyor. Aradaki fark kapanıyor, perşembe günü gayet normal dediler mesela. 3 4 hafta önce filan normal doğum yapamazsın sana sezeryan için gün verilir demişti bi asistan doktor. Halbuki sonra normal doğuma uygun dediler. Her kafadan bi ses çıktı işin aslı.

Benimde karnımın altı çok ağrıyor. Belimde çok ağrıyor biraz ayakta kalsam kötü oluyorum. Doğum sancısı değil tabi bunlar, kasılmalar tetikliyor sadece ama onlarda çok düzensiz ve sadece akşam olan kasılmalar.

Benim miniğimin beşikte anne yanı değil, odam küçük diye sepet beşik aldım, yatakta aldım büyüyüp sığmadığında odasına geçecek mecburen. Odaları ayırmak için bahane olur bizede. Uzun süre odada bizimle yatmasını istemiyorum zaten bende. Cibinliğide dert etme, bizde aldığımızda kutuyla vermişlerdi beşiği ve uyku setini. Ben yıkadım hepsini, astım ıslakken bi iki esnettim açıldı kalmadı kırışıklığı.

Ilık duş al, pozisyon değiştirerek uyu, bide magnezyum iç, inşallah iyi olur...

Bizim hastanede doguramayani sicak suya sokuyorlar. Acilsin diye . Belkide ztn aciklik olan icindir
Ilık duş sancıyı hafifletir canım, bende öyle biliyorum. Hatta doğum sancısı başlayınca bile girip duş alın diyorlar. Açılma başlayınca belki daha fazla açılmayada etkisi oluyordur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…