- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.701
işte dün refakatciyim diyen kişi erkekti,kabul ediyorlardir belki.hani buraya yazmıştım kuzenimin baldızıda orda doğum yaptı diye.onunda kiz kardeşi yanında kalmıştı,biz aradığımzda şimdi enistemle yer değiştireceğiz ben ineceğim o çıkacak odaya demişti.insallah kabul ederler çünkü bı aksilik olmazda fikrim değişmezse bende eşimi istiyorum.hastane ortamı sonuçta ablamıda riske atmak istemiyorum.
benim eşimde kalmak istiyor ama ben acemi sen acemi sana yardımında olmaz,ablan en azından tecrübeli her konuda yardım edebilir sana diyor.benim eşimde aynı eğer ben yanında kalmazsam , refakatçi falan kabul etmezlerse ben eve gitmem hastanenin bahçesinde oralarda olurum diyo.İnşallah kabul ederler. Kardeşim 20 yaşında gelir kalır ama eşim olsun istedim ben hep başından beri. Eşimde ben sizi orda bırakıp nasıl eve döneyim deyip duruyor. 1 gece kalır evimize döneriz diye düşünüyorum eğer kalabilirse. Kimsede yokki soralım..
benim eşimde kalmak istiyor ama ben acemi sen acemi sana yardımında olmaz,ablan en azından tecrübeli her konuda yardım edebilir sana diyor.benim eşimde aynı eğer ben yanında kalmazsam , refakatçi falan kabul etmezlerse ben eve gitmem hastanenin bahçesinde oralarda olurum diyo.
aynen sizde durum farketmiyorBenim kardeşimde tecrübesiz olduğu için bizde eşim kalmış kardeşim kalmış hiç farketmez. Oturup kalkmama filan eşim daha rahat yardım eder diye düşünüyorum. Soracak kimsede yokki ya..
Ben korse takmayı düşünüyorum ama biraz iyileşmesi lazımmış galiba sezaryen yerinin. Çatlak kremime devam edicem hızlı kilo verince de çatlak oluşuyo çünküKızlar sezeryan sonrası korse ne zaman takabiliriz. Ya da başka bir şey uygulayacak olan var mı göbeğin sarkmaması için
Çok iyi olur canım. Ben bi gebelik uygulamasından sordum, bi kadın cevap vermiş 26 ağustosta doğum yapmış sezeryan. Refakatçi kabul etmemişler ama eşi istediği zaman girip çıkmış.aynen sizde durum farketmiyorbenim ablamın iş yerinden bı tanıdığının yakını şehir hastanesinin kadın dogum bölümünde çalışıyormuş galiba.eger ona ulasabilirse bı sordurcam bilgi alabilirsem sanada haber veririm canım
Başka bi kadın daha yazmış. Doktora sormuş refakatçi kabul edilmiyor demişler.aynen sizde durum farketmiyorbenim ablamın iş yerinden bı tanıdığının yakını şehir hastanesinin kadın dogum bölümünde çalışıyormuş galiba.eger ona ulasabilirse bı sordurcam bilgi alabilirsem sanada haber veririm canım
işte dün refakatciyim diyen kişi erkekti,kabul ediyorlardir belki.hani buraya yazmıştım kuzenimin baldızıda orda doğum yaptı diye.onunda kiz kardeşi yanında kalmıştı,biz aradığımzda şimdi enistemle yer değiştireceğiz ben ineceğim o çıkacak odaya demişti.insallah kabul ederler çünkü bı aksilik olmazda fikrim değişmezse bende eşimi istiyorum.hastane ortamı sonuçta ablamıda riske atmak istemiyorum.
Çok iyi olur canım. Ben bi gebelik uygulamasından sordum, bi kadın cevap vermiş 26 ağustosta doğum yapmış sezeryan. Refakatçi kabul etmemişler ama eşi istediği zaman girip çıkmış.
hadi yaa.bide yakın zamanda doğum yapmış kişiler bunlar.zaten bunları duydukça ben iyice o kafaya giriyorum kimse olmayacak yanımda diye kendimi ona adapte ediyorum artikBaşka bi kadın daha yazmış. Doktora sormuş refakatçi kabul edilmiyor demişler.
muhakkak bebek tecrübesi olan biri daha iyi olur ama işte hastane ortami ne olur ne olmaz diye kimseyi riske atmak istemiyorum.bakalim o anki şartlar durum ne olacak.ne kadar plan yapsakta herşey o anda belli olacakBenim hastane Memorial yani. Tek bir refakatçi olacak sabit değiştirme olmaz dedi. pandemiden ötürü. Eş değil de bebek tecrübesi olan biri daha iyi diyor çoğu kişi
Bişey yapmana gerek yok kendiliğinden geçiyo hıçkırık. Mideler büyüdüğü için normal yani. Genelde emzir diyo büyükler hıçkırırken ama bana pek sağlıklı gelmiyo genzine kaçabilir diye.Kızlar bebekler doğunca da aynı karnimizdaki gibi hıçkırık oluyor mu ne yapmak gerekir peki o durumda? Benimki çok hıçkırık oluyor son günlerde. Doğunca olursa napcam?
Bir de acabakelebekmkelebek hastanede gerekli gereksiz dediğin eşya oldu mu? Ona göre hastane çantamızı gözden geçirelim.
hadi yaa.bide yakın zamanda doğum yapmış kişiler bunlar.zaten bunları duydukça ben iyice o kafaya giriyorum kimse olmayacak yanımda diye kendimi ona adapte ediyorum artik
muhakkak bebek tecrübesi olan biri daha iyi olur ama işte hastane ortami ne olur ne olmaz diye kimseyi riske atmak istemiyorum.bakalim o anki şartlar durum ne olacak.ne kadar plan yapsakta herşey o anda belli olacak
Bizim doktor ilk etapta eşin olsun yanında dedi. Acısını tatlısını beraber yaşayın ki o da şahit olsun sancılarına korkularına dedi. Sonra seni doğuma alıcağımız zaman tecrübeli birine haber verin dedi. Bence en iyisi eş olması ilk etapta sonrada anne vs kimse artık çağırılır zaten. Yazık bütün kahrımızı eşler çekti. Yeri geldi nefret ettik adamlardan herşeyleri battımuhakkak bebek tecrübesi olan biri daha iyi olur ama işte hastane ortami ne olur ne olmaz diye kimseyi riske atmak istemiyorum.bakalim o anki şartlar durum ne olacak.ne kadar plan yapsakta herşey o anda belli olacak
benimde görümcem ebe hemşire ama o Çanakkale'de.pandemi olmasaydı gelecekti ama Ankara'da da vakalar artınca bizde gelmesini istemedik.benim kayinvalide de emekli ebe hemşire ama o unutmuş herşeyi.bazen çok cahil cahil konuşuyor.Evet o da beni geriyor ... Su an görümcem ilk etapta olacak 3 gün o zaten ebe hemşire... İki de oğlu var.
benim eşimde korkusundan kalmak istemiyor.yapamam edemem bı yardımım dokunmazsa diye.ama eni sonu alışması lazımBizim doktor ilk etapta eşin olsun yanında dedi. Acısını tatlısını beraber yaşayın ki o da şahit olsun sancılarına korkularına dedi. Sonra seni doğuma alıcağımız zaman tecrübeli birine haber verin dedi. Bence en iyisi eş olması ilk etapta sonrada anne vs kimse artık çağırılır zaten. Yazık bütün kahrımızı eşler çekti. Yeri geldi nefret ettik adamlardan herşeyleri battışimdide sen tecrübeli değilsin kalma diyemem kıyamam
Bizim doktor ilk etapta eşin olsun yanında dedi. Acısını tatlısını beraber yaşayın ki o da şahit olsun sancılarına korkularına dedi. Sonra seni doğuma alıcağımız zaman tecrübeli birine haber verin dedi. Bence en iyisi eş olması ilk etapta sonrada anne vs kimse artık çağırılır zaten. Yazık bütün kahrımızı eşler çekti. Yeri geldi nefret ettik adamlardan herşeyleri battışimdide sen tecrübeli değilsin kalma diyemem kıyamam
Kızlar belime sancılı ağrı atıyor normal mi sizce ara ara kasığımı da vuruyor