- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.681
Ben göksun ipekten çok memnun kaldım. Göknur Şahin Aksuda iyiydi ama Göksun hoca çok ilgili, hemen işini hallet git der gibi davranıyor bazıları bu hoca hiç öyle değil. Soru soruyorsun dinliyor cevaplıyor başka şeyler anlatıyor.inşallah..aslında bu kadın içinde bi kaç yorum vardı internette.iyi falan demişler ama ben öyle bir elektrik alamadım ne bileyim.
Valla biz eşimle evde hadi oğlum doğ artık modundayız.Kızlar sizlere de şu son günler geçmek bilmiyor değil miresmen bir gün bir hafta gibi geçiyor şu bir haftadır doktorum her kontrol de der koca 36 hafta geçer son 1 ay geçmez son 1 ay geçer son bir gün geçmez son bir gün geçse doğmak bilmez diye sabır işi bu hamilelik der hep gerçekten öyleymiş ama çok merak ediyorum nasıl bişi olucak hayatımız nasıl değişecek heyecan telaş korku sevinç bütün duygular nasıl birbirine giriyor. Sürekli dolabını açıp açıp bakıyorum kıyafetlerine içinde hayal etmeye çalışıyorum. Bu günleri yaşatan Allah’ıma binlerce şükür
aynen bende öyleyim.bi taraftan bir an önce gelse diyorum.ilk karsilasmamızı ilk kucağıma aldığım anı hayal ediyorum,bi taraftan da o sorumluluğu almaya hazirmiyim acaba diye korkuyorum biraz daha dursun diyorum.esim ben evdeyim artık diye anahtarını yanına almıyor.bugun dedim anahtarını yanına al.olur ya doğuma falan gideriz,ben o esnada hatırlayıp cantamdaki anahtarı sana veremem sende akıl edemezsin.eve gelip gitmen gerekir biseyler getirmek için kapıda kalırsın dedim.surati değişti heyecanlandıdur ya öyle deme bi tuhaf oldum heyecan yaptım diyo.valla eni sonu gideceğiz doğuma hazir ol dedim
Gerçekten görmeden sevdiren rabbim nasıl bir duygu ya tarifsizmiş gerçekten anne olunca anlarsın derdi annem hep ne kadar haklıymış. Benim eşimde ben araba süremem o heyecanla taksiyle gideriz diyip duruyor. Dedim o iş öyle filmlerdeki gibi olmuyor merak etmeOnlar bizden daha heyecanlı sanki.Benimki otoparkta bekliyor beni hep, sürekli yenidoğan bebekler çıkıyor onları gördükçe bizde böyle bebeğimizi alıp gidicez diye şimdiden duygulanıyor. Bende doğum sonrası ilk karşılaşacağımız anı ilk emzireceğim anı çok merak ediyorum.. Minicik, ufacık ve benim. Bütün emeklerimizin karşılığı.. Görmeden bu kadar seviyorum görünce nasıl severim kim bilir..
Biz o sorumluluğu çoktan aldık bence canım ne yollardan geçtik geriye dönüp bakınca anlıyor insan çok fedakarlık ettik çok şükür bugünlerimize. yumurta toplamadan sonra anne olduk biz aslında sadece kavuşmamız biraz zaman aldıaynen bende öyleyim.bi taraftan bir an önce gelse diyorum.ilk karsilasmamızı ilk kucağıma aldığım anı hayal ediyorum,bi taraftan da o sorumluluğu almaya hazirmiyim acaba diye korkuyorum biraz daha dursun diyorum.esim ben evdeyim artık diye anahtarını yanına almıyor.bugun dedim anahtarını yanına al.olur ya doğuma falan gideriz,ben o esnada hatırlayıp cantamdaki anahtarı sana veremem sende akıl edemezsin.eve gelip gitmen gerekir biseyler getirmek için kapıda kalırsın dedim.surati değişti heyecanlandıdur ya öyle deme bi tuhaf oldum heyecan yaptım diyo.valla eni sonu gideceğiz doğuma hazir ol dedim
Gerçekten görmeden sevdiren rabbim nasıl bir duygu ya tarifsizmiş gerçekten anne olunca anlarsın derdi annem hep ne kadar haklıymış. Benim eşimde ben araba süremem o heyecanla taksiyle gideriz diyip duruyor. Dedim o iş öyle filmlerdeki gibi olmuyor merak etme
bende en çok Fatma Salihten çok memnun kaldım.1 haftaki sonraki kontrole ona randevu aldım gene.insallah iptal olmaz.ameliyat evraklarını tekrar onada göstercemBen göksun ipekten çok memnun kaldım. Göknur Şahin Aksuda iyiydi ama Göksun hoca çok ilgili, hemen işini hallet git der gibi davranıyor bazıları bu hoca hiç öyle değil. Soru soruyorsun dinliyor cevaplıyor başka şeyler anlatıyor.
aynen yaaa aradığımda 3 yumurtan dollendi dediklerinde hemen eşimi aramistim.onunda sesi catallasmisti ben zaten zor konuştum telefonu kapatıp mutluluktan ağlamıştımBiz o sorumluluğu çoktan aldık bence canım ne yollardan geçtik geriye dönüp bakınca anlıyor insan çok fedakarlık ettik çok şükür bugünlerimize. yumurta toplamadan sonra anne olduk biz aslında sadece kavuşmamız biraz zaman aldıarayıp şu kadar yumurtanız döllendi diye haber verdiklerin de bile sanki hamileymişim gibi heycanlandığım günü unutamıyorum
bende en çok Fatma Salihten çok memnun kaldım.1 haftaki sonraki kontrole ona randevu aldım gene.insallah iptal olmaz.ameliyat evraklarını tekrar onada göstercem
benim eşimde filmlerdeki gibi bagrış cağrış sancıyla hastaneye gitcez sanıyorGerçekten görmeden sevdiren rabbim nasıl bir duygu ya tarifsizmiş gerçekten anne olunca anlarsın derdi annem hep ne kadar haklıymış. Benim eşimde ben araba süremem o heyecanla taksiyle gideriz diyip duruyor. Dedim o iş öyle filmlerdeki gibi olmuyor merak etme
doğumdan sonrami nasıl görecekler ? valla onu bende bilmiyorum.ancak refekatci değişikliği yapabilirsek esler öyle gelir yanımıza.bugun ben girerken adamin tekini güvenlik durdurdu oda ben refakatciyim dedi tamam dedi izin verdi.demekki refakatçi kabul ediyorlar diye de sevindim.cunku ben normal doğum olursa ablamı hiç hastane ortamına sokmamak için eşim yanımda kalsın ordanda çıkıp evimize gidelim diyorum hem onlar icin hem kendimiz için.Ben her gittiğimde tüm evraklar yanımda gidiyorum zaten. Tarama testini ayrıntılı ultrasonu soran olursa gösteriyorum. Bu arada cidden eşler nasıl görecek bizi bebeği çok merak ediyorum.
Canım çok sağol teşekkür ederim geldik evimize sarılığımız geçti çok şükür atlattık bunu dacanım çok geçmiş olsun.genelde yeni doğanlarda sarılık oluyor maalesef.insallah senin savaşçı miniklerin çabucak anlatırlarda evinize dönersiniz hep birlikte
Çok şükür geldik evimize sarılığımız geçti fototerapi de 6 saat kaldılar hem küçük oldukları için hem de sezeryan olduğundan sütüm hemen gelmedi tabi emziremedimBenim yeğenim de olmuştu sarılık.... Fototerapiye gitti geldi hep hastaneye doğduktan sonra ... Şimdi o kadar gürbüz bir kiz oldu ki... Ufak doğmuştu ve o da tüp bebekti.... Bebekler sandığımızdan daha güçlü. Çok normal sarılık olması ... O durumda anne sütü de sarılık yapıyor demişti doktor ondan ötürü o da mama yedi emdi de... Emme olayı cok cok cok abartilmamasi gerekiyor psikolojimiz mi bozulsun. Sanki mama yiyen mecburen mama yiyen bir sürü çocuk sağlıklısız oluyor.... Yani olabilir ama bir şekilde hepimiz büyüdük... Annem beni ve kardeşlerimi 3 ay enzirmis hepimiz de başarılı ve sağlıklı olduk. Cok kendimize yüklenmeden şu ilk annelik sınavını versek keşke ama illa ki sürekli endişe oluyor her şeyde... Allah'ım güç versin ve bebeklerimiz iyi olacak inşallah
hadi gözünüz aydın canımCanım çok sağol teşekkür ederim geldik evimize sarılığımız geçti çok şükür atlattık bunu da
Çok şükür geldik evimize sarılığımız geçti fototerapi de 6 saat kaldılar hem küçük oldukları için hem de sezeryan olduğundan sütüm hemen gelmedi tabi emziremedim2 Saatte bir Emzirme sonra da mama ile devam edeceğiz artık en ufak bi uyku hali pasifleşme de direk hastaneye götüreceğiz zaten cumartesi günü kontrollerimiz var hem çocukların hem benim. Aman doğurunca işler çoğalıyor anne karnında herşey kolaymış
Aslında ben biliyordum görümcem hep derdi bana 2 saate bi. Uyandırın diye annemler uyusun uyusun. Onlar yemi doğdu elleme ya diyorum kaldırmamız lazım yok uyusun al sana uyusunhadi gözünüz aydın canımbenim yegenimde çok uyuyordu ,bizimkilerde aman uyuyor ellemeyelim diyorlardı.megerse çocuk sariliktan uyuyormuş.doktor 2 saatte bir uyusa bile uyandırın emzirin demisti ablama.tek sıkıntıları bu olsun ayy boşa demiyor tecrübeli anneler,karninizda olduğu zamanlari ozleyeceksiniz bunlar en iyi zamanlariniz diye ☺
Ben transferin 6.günü evde tarihi geçmiş 4 test vardı 4 ünüde yaptım pozitif çıktı, eşimi eczaneye gönderdim, yeni test aldırdım, oda pozitif çıktı, şimdi 35 haftalık ikiz hamileyim, sizinde kesinlikle var hatta ikiz bile olabilir. İnşallah da olmuştur, hayırlısı ile....Ben transfer yapıldı 15 dakka sonra kalktım giyindim çıktık hastaneden hatta çok mu erken diye tedirgin oldum
Eşler refakatçi kalabiliyor mu acaba?doğumdan sonrami nasıl görecekler ? valla onu bende bilmiyorum.ancak refekatci değişikliği yapabilirsek esler öyle gelir yanımıza.bugun ben girerken adamin tekini güvenlik durdurdu oda ben refakatciyim dedi tamam dedi izin verdi.demekki refakatçi kabul ediyorlar diye de sevindim.cunku ben normal doğum olursa ablamı hiç hastane ortamına sokmamak için eşim yanımda kalsın ordanda çıkıp evimize gidelim diyorum hem onlar icin hem kendimiz için.
benim eşimde filmlerdeki gibi bagrış cağrış sancıyla hastaneye gitcez sanıyorsen öyle nasıl ineceksin merdivenden nasıl gideceğiz diyo.dedim o öyle birden şiddetlenen bir şey değil korkma.yeterki sen sakin ol arabayi sakin kullan dedim.cunku biliyorum çok panik olacak
Canım çok sağol teşekkür ederim geldik evimize sarılığımız geçti çok şükür atlattık bunu da
Çok şükür geldik evimize sarılığımız geçti fototerapi de 6 saat kaldılar hem küçük oldukları için hem de sezeryan olduğundan sütüm hemen gelmedi tabi emziremedim2 Saatte bir Emzirme sonra da mama ile devam edeceğiz artık en ufak bi uyku hali pasifleşme de direk hastaneye götüreceğiz zaten cumartesi günü kontrollerimiz var hem çocukların hem benim. Aman doğurunca işler çoğalıyor anne karnında herşey kolaymış
işte dün refakatciyim diyen kişi erkekti,kabul ediyorlardir belki.hani buraya yazmıştım kuzenimin baldızıda orda doğum yaptı diye.onunda kiz kardeşi yanında kalmıştı,biz aradığımzda şimdi enistemle yer değiştireceğiz ben ineceğim o çıkacak odaya demişti.insallah kabul ederler çünkü bı aksilik olmazda fikrim değişmezse bende eşimi istiyorum.hastane ortamı sonuçta ablamıda riske atmak istemiyorum.Eşler refakatçi kalabiliyor mu acaba?Bende eşimi istiyorum aslında izin vermezler diye kardeşim gelsin diyorum. İzin verilirse eşimle kalır dönerim diyorum. Eşim kardeşime göre güçlü kuvvetli daha çok yardımı olur bana gibi geliyor. Kardeşimde evde olur bizi bekler diyorum.