- 6 Nisan 2013
- 1.442
- 1.228
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.661
Doktoruna sordun mu canım nişanın gelmiştir belkiKızlar dün kontrolüm vardı gayet iyi demişti doktor. 36 + 2 bugün pembe akıntım ilk defa açık renk yoğun değil şu an devam etmiyor öğlen gelmiş az önce fark ettim. Bir şeylerin belirtisi olabilir mi?
Doktoruna sordun mu canım nişanın gelmiştir belki
yok canım birazdan cikcaz evden.ranevum 13.40 da
bu sefer ki doktor çok suratsızdi bi daha randevu almam bu kadına.ama ilgilendi baktı evraklarima.hala baş geliş her hangi bir sıkıntısı yok çok şükür.nts ye girdim ondada bı problem yok.kilosuyla ilgili bişey demedi bende sormadım açıkçası.ameliyatimin bı riski varmı doğumla ilgili dedim şu an bı sıkıntı görünmüyor dedi.ama gebeliğin kıymetli bir gebelik,takip edeceğiz dedi.1 hafta sonra tekrar çağırdı bakalımNaptın canım?
bu sefer ki doktor çok suratsızdi bi daha randevu almam bu kadına.ama ilgilendi baktı evraklarima.hala baş geliş her hangi bir sıkıntısı yok çok şükür.nts ye girdim ondada bı problem yok.kilosuyla ilgili bişey demedi bende sormadım açıkçası.ameliyatimin bı riski varmı doğumla ilgili dedim şu an bı sıkıntı görünmüyor dedi.ama gebeliğin kıymetli bir gebelik,takip edeceğiz dedi.1 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım
Iyi olmaniza cok sevindim
Canm çok sevindim çok şükür evinizdesiniz bizde bugün taburcu oluyoruz inşallah ama benim sütüm hala tam anlamıyla gelmedibizde annem kayınvalidem ben eşim hepimiz bakıyoruz ben daha çok kalkamıyorum
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağ Salim evinize dönmüş olmanıza
Canım çok sevindim evde olmanıza. ❤
Maşallah az kalmış. Sağlıkla gelsin inşallah.
Müslüme Aslı Gürün diye bi doktor canım.ben pek sevemedim.aynen o akıntıyı da söyledim sancım ağrın yoksa sıkıntı yapma dedi.Kime gittin canım? Söyledin mi gelen akıntı?
Tabi mama bizde zaten takviye ediyoruz yoksa mümkün değil aptamil 1 aldık bakalım şimdilik kayısı kompostosu içiyorum bir de bana hemşireler humana stil tea tavsiye ettiler o da emziren anne için çay onu kullanmaya başladım canım umarım faydası olur. Kompostolar şekersiz olmalıymış emzirme Danışmanı öyle söyledi.Hiç canını sıkma . Gelir sütün merak etme canım. Zaten mecbur mamaya başlıyoruz canım çünkü ikisine yetmiyor sütsen de 3 4 güne toparlarsın. Ağrın sızın olur ama daha . Bol bol kayısı meyve suyu iç . Sütlaç yapsınlar . Komposto yapsınlar . Ben de hepsini yiyorum içiyorum ama öyle aman aman da süt olmuyor yapı meselesi galiba.
canım çok geçmiş olsun.genelde yeni doğanlarda sarılık oluyor maalesef.insallah senin savaşçı miniklerin çabucak anlatırlarda evinize dönersiniz hep birlikteTabi mama bizde zaten takviye ediyoruz yoksa mümkün değil aptamil 1 aldık bakalım şimdilik kayısı kompostosu içiyorum bir de bana hemşireler humana stil tea tavsiye ettiler o da emziren anne için çay onu kullanmaya başladım canım umarım faydası olur. Kompostolar şekersiz olmalıymış emzirme Danışmanı öyle söyledi.
bu arada kızlar sarılık olduk biz küçük olduğumuz için şimdi mor ışık altındalar daha taburcu olmadık odamızda alıyoruz tedaviyi gece 11 de kontrol edilecekler eğer geçmişse gideceğiz evimize dualarınıza ihtiyacımız var
Tabi mama bizde zaten takviye ediyoruz yoksa mümkün değil aptamil 1 aldık bakalım şimdilik kayısı kompostosu içiyorum bir de bana hemşireler humana stil tea tavsiye ettiler o da emziren anne için çay onu kullanmaya başladım canım umarım faydası olur. Kompostolar şekersiz olmalıymış emzirme Danışmanı öyle söyledi.
bu arada kızlar sarılık olduk biz küçük olduğumuz için şimdi mor ışık altındalar daha taburcu olmadık odamızda alıyoruz tedaviyi gece 11 de kontrol edilecekler eğer geçmişse gideceğiz evimize dualarınıza ihtiyacımız var
Müslüme Aslı Gürün diye bi doktor canım.ben pek sevemedim.aynen o akıntıyı da söyledim sancım ağrın yoksa sıkıntı yapma dedi.
Bebek iyiyse sorun etme diyorlar zaten o tarz akıntılarda. İnşallah doğumumuz iyi doktorlara denk gelir.Müslüme Aslı Gürün diye bi doktor canım.ben pek sevemedim.aynen o akıntıyı da söyledim sancım ağrın yoksa sıkıntı yapma dedi.
canım pazartesi olmuştu bende de.bie kere oldu dahada olmadı.kahverengi uzayan kıvamlı bir akıntıydi.aynen sancın ağrın yoksa sorun yok dedi.Sende de mi var akıntı. Bana da aynısını dedi... Takip et dedi çoğalır devam ederse gel dedi.
inşallah..aslında bu kadın içinde bi kaç yorum vardı internette.iyi falan demişler ama ben öyle bir elektrik alamadım ne bileyim.Bebek iyiyse sorun etme diyorlar zaten o tarz akıntılarda. İnşallah doğumumuz iyi doktorlara denk gelir.
aynen bende öyleyim.bi taraftan bir an önce gelse diyorum.ilk karsilasmamızı ilk kucağıma aldığım anı hayal ediyorum,bi taraftan da o sorumluluğu almaya hazirmiyim acaba diye korkuyorum biraz daha dursun diyorum.esim ben evdeyim artık diye anahtarını yanına almıyor.bugun dedim anahtarını yanına al.olur ya doğuma falan gideriz,ben o esnada hatırlayıp cantamdaki anahtarı sana veremem sende akıl edemezsin.eve gelip gitmen gerekir biseyler getirmek için kapıda kalırsın dedim.surati değişti heyecanlandıKızlar sizlere de şu son günler geçmek bilmiyor değil miresmen bir gün bir hafta gibi geçiyor şu bir haftadır doktorum her kontrol de der koca 36 hafta geçer son 1 ay geçmez son 1 ay geçer son bir gün geçmez son bir gün geçse doğmak bilmez diye sabır işi bu hamilelik der hep gerçekten öyleymiş ama çok merak ediyorum nasıl bişi olucak hayatımız nasıl değişecek heyecan telaş korku sevinç bütün duygular nasıl birbirine giriyor. Sürekli dolabını açıp açıp bakıyorum kıyafetlerine içinde hayal etmeye çalışıyorum. Bu günleri yaşatan Allah’ıma binlerce şükür