2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok şükür canım ağrım var ama kalkabiliyorum geziniyorum en azından ilk gün fena oluyor sadece. Yoksa iyiyim
Canım gereksiz olarak aldığım hiç birşey yoktu diyebilirim hatta ağız bezi az geldi bir paket koymuştum ve yedek olarak götürdüğüm herşey kullanıldı yedek götürün çünkü kusuyorlar altları değişirken batıyor illa ki birşeyler oluyor yani battaniye çok lazım oluyor tam altını değiştirirken sıpalar batırıyor tek kullanımlık alt açma mutlaka koyun iyi
Ki koymuşum dedim tek gereksiz biberon ve emzik oldu verecektim ama ikisini de kullanmıyorum

Kaç gün sonra takmaya başlayabiliriz acaba. Hastaneye götürsem mi kararsızım

Umarım doğumdan sonra işe yarar korkmasın korkulacak bişi yok ki. Onun da hakkı bence yanında olmak. Tabi ama stres olup seni gerecekse durmasın

Bende süreci eşle atlatmak taraftarıyım. Refakatçi kabul edilecek olsa eşimi tek geçerim. Onunda bebeği onu dışarıda bırakmak istemem.
Tabi bence de en mantıklısı eşin olması. Doğum sonrası da aslında hemşireler falan yönlendiriyorlar illa tecrübeli birine gerek yok. Yalnız başına doğum yapmak zorunda kalan bir sürü insan var tecrübeli birini bulamayanlarda. O yüzden en iyisi eşlerimiz olsun yanımızda

Ay emzik vermedin mi tutmadılar mı sen mi veremedin o esnada canım

İyi olmana çok sevindim canım.

Evet hastanede bi ebe bi hemşire oluyormuş yanında seni yönlendirmek için. Ben bebekle ilgili bana en çok eşim yardımcı olacak diye düşünüyorum.

Umarım doğumdan sonra işe yarar korkmasın korkulacak bişi yok ki. Onun da hakkı bence yanında olmak. Tabi ama stres olup seni gerecekse durmasın
işte stres konusunda emin degilim.sabirsiz,panik ve stresli bir insan benim kocam mesela ev badana olduktan sonra TV tekrar duvara monte edilecekti.o TV yi duvara takana kadar onun stresi beni gerim gerdi.sonra geldi özür diledi çok gergin oluyorum bir iş yaparken demi diyo

Benim eşimde pek soğukkanlı değil ama bakalım başımıza neler gelecek heyecanla bekliyorum

Ay emzik vermedin mi tutmadılar mı sen mi veremedin o esnada canım
Verdim canım çok istiyordum ama doktor efor sarfediyor kilo kaybeder dedi vermiyorum hiç onun için biberon da anne memesi reddine sebep oluyormus kadeh verdiler küçük küçük onlarla yediriyoruz Zaten sütüm çok az daha
İyi olmana çok sevindim canım. ❤

Evet hastanede bi ebe bi hemşire oluyormuş yanında seni yönlendirmek için. Ben bebekle ilgili bana en çok eşim yardımcı olacak diye düşünüyorum.
Sağol canım darısı basınıza

Bel ağrısı olabilir artık. Ne sıklıkla oluyor onu kontrol et canım. Yalancı sancı olabilir gerçek doğum sancısıda olabilir tabi.
Bu gün kontrolüm vardı nst de sancı çıkmadı doktor herşey yolunda dedi. Haftaya Cuma sabah Doğum olacak inşaallah

Karadenizli mi iş yaparken ve yorulunca ben de aşırı gergin olurum.

Ya kızlar sinirlerim çok bozuk.... Mobilya mağazasına sinirliyim. Bir ayı geçti hala siparişim gelmedi. Bebek doğacak ortada beşiği yok daha. Gerildim artık. Arıyorum ha geldi ha gelecek tır çıktı tır geldi sizinki çıkmadı diyorlar. Bugün keşke markanın İstanbul müşteri hizmetlerini arasaydim sonradan aklıma geldi. Diyorlar ki biz de bilmiyoruz gelen tırda sizinki var mi? Bu nasıl bi iş? Sır mı bu da ben bilemiyorum ay yemin ederim bugün aramadigima pişmanım su an. Burdaki kadın da benim de elim kolum bağlı İstanbul ile görüşüyoruz onlara bağlıyiz diyor. Bahsettiğim marka pierre cardin. Aman aman uzak durun ben böyle bir iş görmedim.

Hadi yaaa.... Bizim de belli değildi. Eşinin yakınlarda işi varmış. Onlar da İzmir de oturuyor. Oraya kadar gelince buraya da gelecek. Evet pandemi var ama tedbirli olunduğu sürece olabilir bu sonuçta ihtiyaç. Zaten doğuma filan almıyorlar. Ben esas onu istiyordum. Normal doğumda alınıyor doğumhaneye yakın ama sezaryende alınmıyor dediler.

kayinvalidemden hiç birşey beklemiyorum çünkü kadın 6 aylıkken tuvalate alıştırirsin diyecek kadar bebek büyütmekten çok çok uzak.gorumcemde gelirse otobüsle gelecekti bizimde içimize sinmedi onunda.oda yoldan gelcem ben hastalık kapar getiririm diye korktu oda vazgeçti.bir sürüde hazırlık yapmış onlarında kargoyla gönderecek.

offf benimde hiç sevmediğim isler.cok haklısın,bende olsam cok dert eder kafamdan çıkmazdı.en sevmediğim şey belirsizlik.bide nasıl bilmezler sizin ürünleriniz çıktımı cikmadimi . koskoca isim yapmış bir firma üstelik.bu kadarmı gelişi güzel çalışıyorlar,bi sistemleri yokmuymus hangi ürün hangi tırla yola çıkmış goremiyorlar.tamam mobilya türü ürünler geç geliyor şu siralar.bizde eşimle bir sürü yer gezdik hepsi 1-1,5 ayda gelir dedi ama en azından kesin bişey söyleseler bari.

Bende kimseden bişey beklemiyorum. Hele kv'deden hiç bişey beklemiyorum. Bugün diyorki bana battaniye başlamıştım elim değmedi bitiremedim. Onu sökeyim yelek yapayım mı, dedim hiç yapmasanda olur. Sonra oğlanı soruyor. Dedim önden gidiyor iri bebek dediler ama son kontrolde gayet normal çıktı kendi haftasına geliyor yavaş yavaş. Diyorki benim yavrum normal doğar zaten, bebeğimi bi alıpta evimize getirseydik diyor. Oğluşum, yavrum, bebeğim düşmüyor hala ağzından.

valla örmek bitirmek istese örüp bitirirdi.hic baslamasa daha iyiymis.yani başladım ama elim gitmedi demesi daha kötü olmuş.benim kardeşim 2 günde bir yelek bir çift patik ördü.ama hepsinin hitap şekli aynı heralde benimkide sorarken kızım ne yapıyor diye soruyor.ama kendi annem minik napıyor,Alin ne yapiyor diye sorar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…