- 14 Mart 2008
- 6.025
- 5.130
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.721
Çok şükür canım ağrım var ama kalkabiliyorum geziniyorum en azından ilk gün fena oluyor sadece. Yoksa iyiyimBenim eşimde öyle olacak sanıyor. Halbuki o seviyeye geldiğimizde zaten hastanede olmamız lazım. Kıyaslanamaz tabiki ama ben düşük yaptığımda eşimin eli ayağına dolanmıştı, ben yapmıştım gerekenleri.
Maşallah canım. Sen nasıl oldun?
Canım gereksiz olarak aldığım hiç birşey yoktu diyebilirim hatta ağız bezi az geldi bir paket koymuştum ve yedek olarak götürdüğüm herşey kullanıldı yedek götürün çünkü kusuyorlar altları değişirken batıyor illa ki birşeyler oluyor yani battaniye çok lazım oluyor tam altını değiştirirken sıpalar batırıyor tek kullanımlık alt açma mutlaka koyun iyiKızlar bebekler doğunca da aynı karnimizdaki gibi hıçkırık oluyor mu ne yapmak gerekir peki o durumda? Benimki çok hıçkırık oluyor son günlerde. Doğunca olursa napcam?
Bir de acaba kelebekmkelebek hastanede gerekli gereksiz dediğin eşya oldu mu? Ona göre hastane çantamızı gözden geçirelim.
Ki koymuşum dedim tek gereksiz biberon ve emzik oldu verecektim ama ikisini de kullanmıyorum