2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi hayırlı olsun canım.
Amin canım hayırla sağlıkla hepimiz kavuşalım bebişlere
Bende duymuştum ya son haftalarında bebekler kendi haftalarına döner diye. Aman bu günlerde şakın kendini strese sokma kim ne derse desin boşver he de geç yani . Oğluşuna kavuşacağın anı düşün sadece

Benim kayınvalidem de bi tane yelek yapmıştı. Onu da kız yeleğine benzer olmuş diye başkasına hediye vermiş. Senin annen zaten çok yapmış sana yeter dedi. Aslında isterdim ondan da bir şey olmasını ama tamm dedim aynen annemin yaptıkları yeter dedim

Ben aldım birsürü battaniye dedim kapattım konuyu. Her zamanki tavrı zaten onun. Bu kadar alakasız olup bu kadar sahiplenmesi sinir ediyor. Kardeşimde hep soruyor, ama teyzesinin bitanesi napıyor der, yeğenim napıyor der. Bebeğim, yavrum demez. Torunum diyebilir onlarda ama işlerine gelmiyor.

Valla ilk başlarda 3 hafta önde dediler, sonra 2 haftaya düştü, son kontrolde yaklaşık 9 10 gün önde dediler. Bende duymuştum bunu ama hep önde gidiyo iri bebek deyip durdukları için bizde öyle olmaz sanmıştım.

tamam senin annen yapmıştır yapmasa bile çok şükür kimse çocuğunun birseyini elinden geldiğince eksik etmezde,hem birşey yapmayıp hemde böyle sözler söyledikleri zaman hiç hoş olmuyor yani.kendi annenin yapması ayrı onun yapmasi ayrı.niye böyleler anlam veremiyorum gerçekten

aynen kendi canımız cigerimiz bizimle aynı düşüncede aynı kafa yapısında oldukları için galiba onlar gibi davranmiyorlar hic.

Aman boşverin kızlar benim eşimin ailesinden kimse sormadı bile bişey eksik mi yapılacak bişi var mı diye ufacık bi hediye bile almadılar. Hala daha yapmıolar. Yapmasınlar umrumda bile değil. Kayınpederim hasta demiştim ya hani hatırlarsınız belki, vefat etti iki hafta önce bebeği göremedi evet bende çok üzüldüm ama nasip değilmiş ne yapalım artık. Görümce kalktı bana dönüp dedi ki ben şimdi bebek olunca kucağıma alınca sevince üzülecem hep babam gelicek aklıma. E alma sevme o zaman denir mi bu hiç ne kadar ayıp neyse her şeyin bi yeri zamanı var yeri gelince lafımı söylicem elbet bende

çocuğu o kafayla o psikolojiyle sevecekse sevmesin zaten bir zahmet,lafa bak aynen canım her şeyin bir yeri ve zamanı var.bizde kimseye güvenerek yapmadık bu çocuklari sonucta.

Kızlar siz böyle annelerinizi anlatıyorsunuz ya okadar özeniyorum ki size benimde tam tersi sanki annem kayınvalidem kayınvalidem annem .en büyük çocuğuyum ikinci torunu geliyor kardeslerimin daha çocukları yok ne bir gelip bana yardımı dokundu ne bir çöp aldı her seyimi kendim ve kayınvalidem aldık çok şükür gücümüz var hiç bir şeye muhtaç değilim ama insan bekliyor annesi de bir şeyler yapsın. Hiç bir şey alma dedin bende almadım sana pijama alacaktım bedenini bilemem diye almadım tüh falan diyor sanki hiç destekmis gibi sen doguranna kadar ben dokuz doguruyorum falan diyor okadar üzülüyorum ki sizin anneleriniz hep destek hiç bir şeyini görmedim sadece etrafa beni dusunuyormus gibi yapıyor maddi durumu da var yani

Maddi durumu iyi degilse normal dicektm. Ama maddi durumu iyiken boyle sence neden yapiyor
Aman uzulme cnm. Seninde kvden varmis ne guzel. Benim kvdemde bana 5 kurus harcatmadi sagolsun.

Başınız sağolsun canım. Görümce o kadar üzülecekse kucağına alıp sevmesin o zaman. Herbiri ayrı alem.

annenin yapısımi bu yani hep mi böyleydi.kiminin mizacı böyledir ya ne bileyim.ama en azından kayınvalidenin iyi olmasına o eksikliği kapatmasina sevindim.hic üzme kendini.dedim ya hiç birimiz kimseye güvenip çocuk yapmıyoruz.maddi destekten çok manevi destek daha çok mutlu ediyor bizi.bunuda en yakinlarımızdan bekliyoruz haliyle,ve goremeyincede en çok bu üzüyor bizi ama hayat üzülecek kadar uzun değil.bebegini düşün,diğer evladını düşün,kendi ailende huzurun ağzının tadı yerindeyse geri kalan herşeyi boşver

Başınız sağolsun canım. Görümce o kadar üzülecekse kucağına alıp sevmesin o zaman. Herbiri ayrı alem.
İllaki alıp sevmek isticek bende sen ver çocuğumu severken üzülmeni istemiyorum dicem. Hele bi doğsun da lafımı hazırladım
çocuğu o kafayla o psikolojiyle sevecekse sevmesin zaten bir zahmet,lafa bak aynen canım her şeyin bir yeri ve zamanı var.bizde kimseye güvenerek yapmadık bu çocuklari sonucta.
Öyle tabi cnm kimseye güvenip yapmadık. Maddi manevi her zorluğu eşlerimizle beraber yüklendik. Ama işte insanın ne kadar da olsa zoruna gidiyor yarın bi gün kalkıp sevmek istediklerin de ki alıp kucağına sevecekler o zaman da iki kat sinir olucam. Değer vermiyor olmak bu bence şimdiden vermiyorlar sonra da yalandan sevgi gösterileri

Benimde en çok zoruma giden tüm süreçte yalnız bırakılmış olmamıza rağmen kv'nin sanki çok destek olmuş gibi bebeğimi sahiplenmesi işte. Oğlum bebeğim demeyi biliyor ama hiç bi zor günümde yanımda olmadı. Buna rağmen benim bebeğime benden çok sahiplenme var kadında.

Maddi durumu iyi degilse normal dicektm. Ama maddi durumu iyiken boyle sence neden yapiyor
Aman uzulme cnm. Seninde kvden varmis ne guzel. Benim kvdemde bana 5 kurus harcatmadi sagolsun.
Hep böyle canım hep kendine ister çok şükür kayinvalidemden şanslıyım da insan annesinden de bekliyor iste

Hep böyleydi canım dışarda herkese iyi annne gibi anlatır abartir ağlar falan ama alıştım artık şimdi eşimde diyor boşver ben varım annem var kimseye gerek yok diye çok şükür rabbim bu taraftan yüzüme güldü ama insan özeniyor çoğunuzun annesi geldi temizliğini yaptı çantasını hazırladı ben hep kendim yaptım yaparım da hiç gocunmam ama dogumda gelecek gözyaşı falan dökecek numaradan bunlara dayanamıyorum keşke gelmese diyorum Allah biliyor ya

Bu gidişle o lohusa psikolojisiyle çok kalpler kıralacak galiba

Merhaba kızlar erkek infertilitesinden dolayı 2. Tüp bebek denememde hamileyim çok şükür şimdilik herşey yolunda kalp atışlarınıda duyduk ama çok fazla kaybetme korkusu yaşıyorum kafamdan atamıyorum hiç Sperm sorunlu olduğunda genelde düşük yada gebelik kayıpları okuyorum. Var mı aranızda erkek faktörlü tüp bebek yaptıran. Biraz içimi rahatlatmaya ihtiyacım var

Merhaba canım. Öncelikle bu korkuları hepimiz yaşadık. Ama olabildiğince sakin ol ve bebeğinin seninle olduğu bilerek karnını sev hep İnan. Bu arada benim tüp bebek sebebim erkek kaynaklıydı öyle ki ilk seferde embriyo bile oluşmadı. İkinci seferde ise 11 embriyo dan bitanesi beşinci güne geldi. Ve çok şükür şimdi Doğum için Şafak sayıyorum . Haftaya Doğumum var. Siz de inşaallah sağlıkla hayırla sona gelip yavrunuza kavuşursunuz

Ya sağ olsun beşik bebek arabasını felan onlar aldı . Sürekli arar sorar da farklı şehirlerdeyiz zaten. Ama ben açık açık söylerim size ilk torun getiriyorum altın takarsınız artık dedim . Onlar da altın felan almışlar galiba. Bazen böyle de olmak gerekiyor galiba annem ya hala her şeyim var dememe rağmen almaya doyamıyor. Oda çok uzakta benden nasip olursa Çarşamba gelecek ve dört gözle bekliyorum

Selam kızlar, ben aslında çok eski bir üyeyim,üyeliğimi yaptım 2009 yılında,fakat iş,hayat temposu derken bir türlü buraya yazma fırsatımı bulamamıştım. Allah'ım ne mucize ki,ilk mesajımı 3. denemem tüp bebek doğumumdan sonra buradaki üyeliğim aklıma geldi ve yazmak istedim. Kızımı sezaryen ile dünyaya getirdim. Aslında şu an çok ağrım var fakat mutluluğum içim içime sığmıyor, sizinle paylaşmak istedim. Umarım Rabbim herkesin yavrusunu kucağına almasını nasip etsin, dualarını kabul etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…