2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seyit temel ceyhanmi. Bahsettigin dr.? Gaya iyiydide, artk adim dahi atilmaz. Full kovit hastalariyla dolu simdi
Evet Temel hoca. Tüp bebek bölümü covitten ve diğer hastaneden bağımsızdı aslında ama şu an durum ne bilmiyorum.

Hmm peki teşekkürler. Allah bir avazda kurtarsın

Amin çok teşekkür ederim. Darısı başına inşallah.

Cidden pelosla birumutbekleyen yok epeydir. Umarim iyilerdir

İnşallah herşey yolundadır.

Herkese merhaba . kelebekmkelebek canım hayırlı olsun çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Doğum yapacak arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun diyeyim Çok şükür biz evdeyiz kızlarımla. Annem ile beraber bakıyorum. Biraz emzirme sıkıntımız var . Ona da slikon göğüs ucu aldım . Eğer göğüs ucunuz sıkıntılı olursa lansinosh unkini alın . Anne göğüs ucuna benziyor biraz. Mama takviyeli gidiyoruz. Şimdilik böyle bakalım. Bu arada sezeryan yapacak olanlar yanınıza kesinlikle battaniye türü bir şey alın . Ameliyattan çıkınca bildiğiniz donuyorsunuz. Göğüs pompası almak isteyen varsa onu da lansinosh alın . Ben kızlar küvezde yatarken onunla sağıp sağıp götürdüm.

Iyi olmaniza cok sevindim

Canm çok sevindim çok şükür evinizdesiniz bizde bugün taburcu oluyoruz inşallah ama benim sütüm hala tam anlamıyla gelmedi bizde annem kayınvalidem ben eşim hepimiz bakıyoruz ben daha çok kalkamıyorum

Kızlar, 2020 devam ediyor, ben de tedaviye başladım: ) Çok seviniyorum burada hamileleri görünce: )
Benim rahmim y şeklindeymiş. Yumurta toplandıktan sonra karar verecekler histeroskopi yapılıp yapılmayacağına. Yumurta toplama minik de olsa bir operasyon. E histeroskopi de bir operasyon. Ondan sonra 1 ay rahmi dinlendirmek yetiyor mu transfer için? Kasım sonu-Aralık en en erken transferim olabilecek bu durumda. Umarım merkez kapanmak zorunda kalmaz pandemiden..
Rahmi y şeklinde olup histeroskopi olmadan transfer olan var mıdır?
Bir de, gonal f ya da diğer iğneleri kullanırken arı sütüne devam eden var mı? Ben ediyorum da..

Canım çok sevindim evde olmanıza.

Kontrolden geliyorum bnde. 24dune sezeryan

Maşallah az kalmış. Sağlıkla gelsin inşallah.

10 eylülde transfer yapıldı.

Hayırlı olsun canım çok sevindim sağ Salim evinize dönmüş olmanıza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…