2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar dün kontrolüm vardı gayet iyi demişti doktor. 36 + 2 bugün pembe akıntım ilk defa açık renk yoğun değil şu an devam etmiyor öğlen gelmiş az önce fark ettim. Bir şeylerin belirtisi olabilir mi?

Kızlar dün kontrolüm vardı gayet iyi demişti doktor. 36 + 2 bugün pembe akıntım ilk defa açık renk yoğun değil şu an devam etmiyor öğlen gelmiş az önce fark ettim. Bir şeylerin belirtisi olabilir mi?
Doktoruna sordun mu canım nişanın gelmiştir belki

Doktoruna sordun mu canım nişanın gelmiştir belki

Sordum takip et dedi devam ederse gel dedi. Ama şu an devam eden bir şey yok.. bebek döndüğü için kılcal damarlara baskı yapmıştır muhtemelen. Bebeğin hareketleri iyiyse ve sancın yoksa endişelenme dedi diğer doktorum da.

bu sefer ki doktor çok suratsızdi bi daha randevu almam bu kadına.ama ilgilendi baktı evraklarima.hala baş geliş her hangi bir sıkıntısı yok çok şükür.nts ye girdim ondada bı problem yok.kilosuyla ilgili bişey demedi bende sormadım açıkçası.ameliyatimin bı riski varmı doğumla ilgili dedim şu an bı sıkıntı görünmüyor dedi.ama gebeliğin kıymetli bir gebelik,takip edeceğiz dedi.1 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım

bu sefer ki doktor çok suratsızdi bi daha randevu almam bu kadına.ama ilgilendi baktı evraklarima.hala baş geliş her hangi bir sıkıntısı yok çok şükür.nts ye girdim ondada bı problem yok.kilosuyla ilgili bişey demedi bende sormadım açıkçası.ameliyatimin bı riski varmı doğumla ilgili dedim şu an bı sıkıntı görünmüyor dedi.ama gebeliğin kıymetli bir gebelik,takip edeceğiz dedi.1 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım

Kime gittin canım? Söyledin mi gelen akıntı?

Canm çok sevindim çok şükür evinizdesiniz bizde bugün taburcu oluyoruz inşallah ama benim sütüm hala tam anlamıyla gelmedi 😔 bizde annem kayınvalidem ben eşim hepimiz bakıyoruz ben daha çok kalkamıyorum 😀

Hiç canını sıkma . Gelir sütün merak etme canım. Zaten mecbur mamaya başlıyoruz canım çünkü ikisine yetmiyor süt 🤭 sen de 3 4 güne toparlarsın. Ağrın sızın olur ama daha . Bol bol kayısı meyve suyu iç . Sütlaç yapsınlar . Komposto yapsınlar . Ben de hepsini yiyorum içiyorum ama öyle aman aman da süt olmuyor yapı meselesi galiba.

Hiç canını sıkma . Gelir sütün merak etme canım. Zaten mecbur mamaya başlıyoruz canım çünkü ikisine yetmiyor süt 🤭 sen de 3 4 güne toparlarsın. Ağrın sızın olur ama daha . Bol bol kayısı meyve suyu iç . Sütlaç yapsınlar . Komposto yapsınlar . Ben de hepsini yiyorum içiyorum ama öyle aman aman da süt olmuyor yapı meselesi galiba.
Tabi mama bizde zaten takviye ediyoruz yoksa mümkün değil aptamil 1 aldık bakalım şimdilik kayısı kompostosu içiyorum bir de bana hemşireler humana stil tea tavsiye ettiler o da emziren anne için çay onu kullanmaya başladım canım umarım faydası olur. Kompostolar şekersiz olmalıymış emzirme Danışmanı öyle söyledi.

bu arada kızlar sarılık olduk biz küçük olduğumuz için şimdi mor ışık altındalar daha taburcu olmadık odamızda alıyoruz tedaviyi gece 11 de kontrol edilecekler eğer geçmişse gideceğiz evimize dualarınıza ihtiyacımız var 🙏🏻

Tabi mama bizde zaten takviye ediyoruz yoksa mümkün değil aptamil 1 aldık bakalım şimdilik kayısı kompostosu içiyorum bir de bana hemşireler humana stil tea tavsiye ettiler o da emziren anne için çay onu kullanmaya başladım canım umarım faydası olur. Kompostolar şekersiz olmalıymış emzirme Danışmanı öyle söyledi.

bu arada kızlar sarılık olduk biz küçük olduğumuz için şimdi mor ışık altındalar daha taburcu olmadık odamızda alıyoruz tedaviyi gece 11 de kontrol edilecekler eğer geçmişse gideceğiz evimize dualarınıza ihtiyacımız var 🙏🏻
canım çok geçmiş olsun.genelde yeni doğanlarda sarılık oluyor maalesef.insallah senin savaşçı miniklerin çabucak anlatırlarda evinize dönersiniz hep birlikte 🙏🥰

Benim yeğenim de olmuştu sarılık.... Fototerapiye gitti geldi hep hastaneye doğduktan sonra ... Şimdi o kadar gürbüz bir kiz oldu ki... Ufak doğmuştu ve o da tüp bebekti.... Bebekler sandığımızdan daha güçlü. Çok normal sarılık olması ... O durumda anne sütü de sarılık yapıyor demişti doktor ondan ötürü o da mama yedi emdi de... Emme olayı cok cok cok abartilmamasi gerekiyor psikolojimiz mi bozulsun. Sanki mama yiyen mecburen mama yiyen bir sürü çocuk sağlıklısız oluyor.... Yani olabilir ama bir şekilde hepimiz büyüdük... Annem beni ve kardeşlerimi 3 ay enzirmis hepimiz de başarılı ve sağlıklı olduk. Cok kendimize yüklenmeden şu ilk annelik sınavını versek keşke ama illa ki sürekli endişe oluyor her şeyde... Allah'ım güç versin ve bebeklerimiz iyi olacak inşallah 🙏💞🤲

Kızlar sizlere de şu son günler geçmek bilmiyor değil mi 🙈 resmen bir gün bir hafta gibi geçiyor şu bir haftadır 😌 doktorum her kontrol de der koca 36 hafta geçer son 1 ay geçmez son 1 ay geçer son bir gün geçmez son bir gün geçse doğmak bilmez diye 😌 sabır işi bu hamilelik der hep gerçekten öyleymiş ama çok merak ediyorum nasıl bişi olucak hayatımız nasıl değişecek heyecan telaş korku sevinç bütün duygular nasıl birbirine giriyor. Sürekli dolabını açıp açıp bakıyorum kıyafetlerine içinde hayal etmeye çalışıyorum. Bu günleri yaşatan Allah’ıma binlerce şükür 🤲

Kızlar sizlere de şu son günler geçmek bilmiyor değil mi 🙈 resmen bir gün bir hafta gibi geçiyor şu bir haftadır 😌 doktorum her kontrol de der koca 36 hafta geçer son 1 ay geçmez son 1 ay geçer son bir gün geçmez son bir gün geçse doğmak bilmez diye 😌 sabır işi bu hamilelik der hep gerçekten öyleymiş ama çok merak ediyorum nasıl bişi olucak hayatımız nasıl değişecek heyecan telaş korku sevinç bütün duygular nasıl birbirine giriyor. Sürekli dolabını açıp açıp bakıyorum kıyafetlerine içinde hayal etmeye çalışıyorum. Bu günleri yaşatan Allah’ıma binlerce şükür 🤲
aynen bende öyleyim.bi taraftan bir an önce gelse diyorum.ilk karsilasmamızı ilk kucağıma aldığım anı hayal ediyorum,bi taraftan da o sorumluluğu almaya hazirmiyim acaba diye korkuyorum biraz daha dursun diyorum.esim ben evdeyim artık diye anahtarını yanına almıyor.bugun dedim anahtarını yanına al.olur ya doğuma falan gideriz,ben o esnada hatırlayıp cantamdaki anahtarı sana veremem sende akıl edemezsin.eve gelip gitmen gerekir biseyler getirmek için kapıda kalırsın dedim.surati değişti heyecanlandı 😂 dur ya öyle deme bi tuhaf oldum heyecan yaptım diyo.valla eni sonu gideceğiz doğuma hazir ol dedim 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X