- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.601
ohh maşallah hepinizeBenimkilere birşey olmadıysa sizinkilere hiç Olmaz
Eşe birşey demiyorlar canım eşim sabah erkenden gelip gece gidiyor benim
Emziriyorum canım tüm gün bi o bi oyoruldum valla ama şükür düne göre çok iyiyim ilk gğn zor geçiyor bu arada şimdi baya baya rahatım
Evet öyleymiş canım ilk süt çok önemliymiş hemşireler diyor
Emziriyorum devamlı canım valla sezeryan bitiminde aldı doktor canım Bilmiyorum ki Nasıl aldılar
Ewet ekibi sewdim. Herkes guleryuzlu. İslemler hizli. Sakin. Ve en onemliside gittigin klinigin hastalarinin kovitlimi degilmi kaygisi tasimayacaksin en azindan,cunku hem test yapilarak baslaniyor. Hemde kimse yok..şu an pandemi sürecinden dolayı bir çok kişi tedavilerini ertelediği için boştur muhtemelen.aynen Serdar hoca bekleme salonunda beklerken bile herkese takılır espri yapardi.jasta bakicilardan tutta işte Serdar hocaya kadar herkes çok iyi çok anlayışlıdir.insallah senin içinde herşey çok güzel olur
Cok sukurBenimkilere birşey olmadıysa sizinkilere hiç Olmaz
Emziriyorum canım tüm gün bi o bi oyoruldum valla ama şükür düne göre çok iyiyim ilk gğn zor geçiyor bu arada şimdi baya baya rahatım
Emziriyorum devamlı canım valla sezeryan bitiminde aldı doktor canım Bilmiyorum ki Nasıl aldılar
Maşaallah bebegeBiz kontrolden geldik. Bebek dönmüş baş aşağı. Kilosu 2800 küsür boyu da 48cm olmuş. Her şeyi iyi dedi doktor kordona suya vs baktı inceledi NST ye gerek yok dedi çok sevindim.
Oh ne güzel. Bebek iyiyse kilo almamak en güzeli.canım bende okuduklarimdan yola çıkarak böyle diyorum.belki benimkide yakın değildir.yarin kontrolde az çok belli olur benimkide.ben 3 haftadır kilo almıyordum.bu hafta bı 600 gram kadar vermişim.
Benimkilere birşey olmadıysa sizinkilere hiç Olmaz
Biz kontrolden geldik. Bebek dönmüş baş aşağı. Kilosu 2800 küsür boyu da 48cm olmuş. Her şeyi iyi dedi doktor kordona suya vs baktı inceledi NST ye gerek yok dedi çok sevindim.
maşallah canımBiz kontrolden geldik. Bebek dönmüş baş aşağı. Kilosu 2800 küsür boyu da 48cm olmuş. Her şeyi iyi dedi doktor kordona suya vs baktı inceledi NST ye gerek yok dedi çok sevindim.
canım o kasılmalar bende de var.hele geçen gün karnım öyle sertleştiki her tarafı kas katı oldu.ne oturabildim ne yatabildim.kalktim evin içinde dolaştım durdum.yarim saat sonra normale döndü .artık bu tür kasilmalar normal.hatta seninki yalancı kasılmalarida geçmiştir artık gerçek kasılmalar bile başlamış olabilirKızlar bu arada bol bol kasılmam oluyor..Eskiden hissettiğim bebek toplanması hissine doktor ayakları demişti ve gerçekten öyleydi. Ama mesela bugün helede karnım taş gibi oluyor, biraz zaman geçince geçiyor, belimde ağrıyor..
sağol canım evet gün gün geçecek inşallah tabi gene de 1 haftayı bulur gibi bıçak yarası ha geçmiyorohh maşallah hepinizedaha da iyi olacaksın inşallah canım.gün gün toparnacaksin ,evinize geçince kendi duzeninizi kurmaya başlayınca herşey daha iyi olacak
çok şükür canımCok sukuriyi olmaniza sevindim
İnşallah canımOh ne güzel. Bebek iyiyse kilo almamak en güzeli.
Üçünüzünde iyi olmasına çok sevindim canım. Gün geçtikçe daha iyi olacaksın. ❤
Maşallah canım. ❤
Canim sana bisey sorucagim, zubeyde hanimda yumurta toplama islemi anestezilimi yapiliyo,anestezisizmi? Uyutmuslarmiydi seni toplamada?şu an pandemi sürecinden dolayı bir çok kişi tedavilerini ertelediği için boştur muhtemelen.aynen Serdar hoca bekleme salonunda beklerken bile herkese takılır espri yapardi.jasta bakicilardan tutta işte Serdar hocaya kadar herkes çok iyi çok anlayışlıdir.insallah senin içinde herşey çok güzel olur
canım o kasılmalar bende de var.hele geçen gün karnım öyle sertleştiki her tarafı kas katı oldu.ne oturabildim ne yatabildim.kalktim evin içinde dolaştım durdum.yarim saat sonra normale döndü .artık bu tür kasilmalar normal.hatta seninki yalancı kasılmalarida geçmiştir artık gerçek kasılmalar bile başlamış olabilir
evet canım uyutularak yapılıyor toplama işlemi.toplama işlemi bitince seni bir odaya alıyorlar orda kendine geliyorsun.biraz dinlendirip çıkarıyorlar.o aşamaya gelince herşeyi sana anlatırlar zatenCanim sana bisey sorucagim, zubeyde hanimda yumurta toplama islemi anestezilimi yapiliyo,anestezisizmi? Uyutmuslarmiydi seni toplamada?
aynen canım artık son aylardayiz böyle böyle sıklasacak belkide.kisa aralıklarla gelmeye başlayınca da zaten doğum gelmiş oluyorÖnceden olurdu arada bir, artık daha sık oluyor. Bencede artık gerçek kasılma bile olabilir. Rahim kısalıyor sanırım bu kasılma oldukça..
Akşam yemek masasında bi tuttu mesela, ayağa kalktım bekledim geçmesini.
Biri anestezisiz yazmiş ona istinaden sordum. Tesk ettim canimmevet canım uyutularak yapılıyor toplama işlemi.toplama işlemi bitince seni bir odaya alıyorlar orda kendine geliyorsun.biraz dinlendirip çıkarıyorlar.o aşamaya gelince herşeyi sana anlatırlar zaten
başka hastanelerde nasıl bilmiyorum ama Zübeyde hanım uyutarak yapıyor.ve transfer olduğun gün hemen çıkarmıyorlar bir gece hastanede yatırıyorlar.rica ederim canımBiri anestezisiz yazmiş ona istinaden sordum. Tesk ettim canimm
Evet canım. Hayırlısıyla sağlıkla inşallah.aynen canım artık son aylardayiz böyle böyle sıklasacak belkide.kisa aralıklarla gelmeye başlayınca da zaten doğum gelmiş oluyor
sizin gibi erken test yapıp pozitif sonuç almış arkadaşımız var inşallah doğrudur testiniz. Ama bi kaç gün bekleseydiniz keşke daha doğru sonuç alırdınızArkadaşlar 5.gün embriyosu 7.gün bıgün idrar testi pozitif çıktı doğru olabilir mi benim gibi olan var mu .estraferm progestan iğne den olur mu sonuç böyle ☹☹
Yatiriyolarmi? Hastanedemi kaldin yani? Ama pandemi surecinde oyle biseye izin vermezler bencebaşka hastanelerde nasıl bilmiyorum ama Zübeyde hanım uyutarak yapıyor.ve transfer olduğun gün hemen çıkarmıyorlar bir gece hastanede yatırıyorlar.rica ederim canım