2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ohh maşallah hepinize daha da iyi olacaksın inşallah canım.gün gün toparnacaksin ,evinize geçince kendi duzeninizi kurmaya başlayınca herşey daha iyi olacak

Ewet ekibi sewdim. Herkes guleryuzlu. İslemler hizli. Sakin. Ve en onemliside gittigin klinigin hastalarinin kovitlimi degilmi kaygisi tasimayacaksin en azindan,cunku hem test yapilarak baslaniyor. Hemde kimse yok..

Cok sukur iyi olmaniza sevindim

canım bende okuduklarimdan yola çıkarak böyle diyorum.belki benimkide yakın değildir.yarin kontrolde az çok belli olur benimkide.ben 3 haftadır kilo almıyordum.bu hafta bı 600 gram kadar vermişim.
Oh ne güzel. Bebek iyiyse kilo almamak en güzeli.

Üçünüzünde iyi olmasına çok sevindim canım. Gün geçtikçe daha iyi olacaksın.

Biz kontrolden geldik. Bebek dönmüş baş aşağı. Kilosu 2800 küsür boyu da 48cm olmuş. Her şeyi iyi dedi doktor kordona suya vs baktı inceledi NST ye gerek yok dedi çok sevindim.

Maşallah canım.

Kızlar bu arada bol bol kasılmam oluyor.. Eskiden hissettiğim bebek toplanması hissine doktor ayakları demişti ve gerçekten öyleydi. Ama mesela bugün helede karnım taş gibi oluyor, biraz zaman geçince geçiyor, belimde ağrıyor..

canım o kasılmalar bende de var.hele geçen gün karnım öyle sertleştiki her tarafı kas katı oldu.ne oturabildim ne yatabildim.kalktim evin içinde dolaştım durdum.yarim saat sonra normale döndü .artık bu tür kasilmalar normal.hatta seninki yalancı kasılmalarida geçmiştir artık gerçek kasılmalar bile başlamış olabilir

ohh maşallah hepinize daha da iyi olacaksın inşallah canım.gün gün toparnacaksin ,evinize geçince kendi duzeninizi kurmaya başlayınca herşey daha iyi olacak
sağol canım evet gün gün geçecek inşallah tabi gene de 1 haftayı bulur gibi bıçak yarası ha geçmiyor
Cok sukur iyi olmaniza sevindim
çok şükür canım
Oh ne güzel. Bebek iyiyse kilo almamak en güzeli.

Üçünüzünde iyi olmasına çok sevindim canım. Gün geçtikçe daha iyi olacaksın. ❤

Maşallah canım. ❤
İnşallah canım

Canim sana bisey sorucagim, zubeyde hanimda yumurta toplama islemi anestezilimi yapiliyo,anestezisizmi? Uyutmuslarmiydi seni toplamada?

Önceden olurdu arada bir, artık daha sık oluyor. Bencede artık gerçek kasılma bile olabilir. Rahim kısalıyor sanırım bu kasılma oldukça..

Akşam yemek masasında bi tuttu mesela, ayağa kalktım bekledim geçmesini.

Canim sana bisey sorucagim, zubeyde hanimda yumurta toplama islemi anestezilimi yapiliyo,anestezisizmi? Uyutmuslarmiydi seni toplamada?
evet canım uyutularak yapılıyor toplama işlemi.toplama işlemi bitince seni bir odaya alıyorlar orda kendine geliyorsun.biraz dinlendirip çıkarıyorlar.o aşamaya gelince herşeyi sana anlatırlar zaten

aynen canım artık son aylardayiz böyle böyle sıklasacak belkide.kisa aralıklarla gelmeye başlayınca da zaten doğum gelmiş oluyor

Arkadaşlar 5.gün embriyosu 7.gün bıgün idrar testi pozitif çıktı doğru olabilir mi benim gibi olan var mu .estraferm progestan iğne den olur mu sonuç böyle

Arkadaşlar 5.gün embriyosu 7.gün bıgün idrar testi pozitif çıktı doğru olabilir mi benim gibi olan var mu .estraferm progestan iğne den olur mu sonuç böyle ☹☹
sizin gibi erken test yapıp pozitif sonuç almış arkadaşımız var inşallah doğrudur testiniz. Ama bi kaç gün bekleseydiniz keşke daha doğru sonuç alırdınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…