-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.621
sizin gibi erken test yapıp pozitif sonuç almış arkadaşımız var inşallah doğrudur testiniz. Ama bi kaç gün bekleseydiniz keşke daha doğru sonuç alırdınız
aynen keşke bekleseydim dayanamadım şuan daha da karıştımsizin gibi erken test yapıp pozitif sonuç almış arkadaşımız var inşallah doğrudur testiniz. Ama bi kaç gün bekleseydiniz keşke daha doğru sonuç alırdınız
Ben yatmadım canım 1 2 saat içinde çıktık hastaneden .anestezi yapılıyor zor Bi işlem değil sadece işin kendi stresi varYatiriyolarmi? Hastanedemi kaldin yani? Ama pandemi surecinde oyle biseye izin vermezler bence
Nasildi canim,memnun kaldinmi zubeyde hanimdan? Onerirmisin??Ben yatmadım canım 1 2 saat içinde çıktık hastaneden .anestezi yapılıyor zor Bi işlem değil sadece işin kendi stresi var
Adana Acıbadem Volkan noyana yaptırdım ben canım .eski mesajları okumamıştımNasildi canim,memnun kaldinmi zubeyde hanimdan? Onerirmisin??
Himm. Okey nasil bi islem oldugunu bende biliyorum canim 3 tane denemem var,ozelde. Devlette deneyim diyorum arastiriyorum ufaktannAdana Acıbadem Volkan noyana yaptırdım ben canım .eski mesajları okumamıştım
Arkadaşlar 5.gün embriyosu 7.gün bıgün idrar testi pozitif çıktı doğru olabilir mi benim gibi olan var mu .estraferm progestan iğne den olur mu sonuç böyle ☹☹
Sizinki ikiz mi pekiBen de 5. gün embriyosu idim. 8. günde idrar testi yapmıştım pozitifi ilk orada görmüştüm.
yumurta toplamada yatirmiyorlar kendine gelince çıkarıyorlar ama transfer yapıldığı gün yatırdılar.o gün gece orda kaldım ertesi gün öğlen çıktım.ama dediğin gibi su an pandemiden dolayı işleyiş değiştiyse bilmiyorum.Yatiriyolarmi? Hastanedemi kaldin yani? Ama pandemi surecinde oyle biseye izin vermezler bence
Deneyip görucegiz bakalim.. İcim rahat basliyacagim buraya,simdilik bi pürüz yok. Ortam guvenli,dr lar tecrubeli ve iyi, geriye islemler labaratuar ve transfer. İns guzel sonuclar aliriz cumleten ve 2021 e anne olarak girerizz.yumurta toplamada yatirmiyorlar kendine gelince çıkarıyorlar ama transfer yapıldığı gün yatırdılar.o gün gece orda kaldım ertesi gün öğlen çıktım.ama dediğin gibi su an pandemiden dolayı işleyiş değiştiyse bilmiyorum.
Beni baymadan yaptilar. Ama avrupada yasiyorum. Tr nasil olur bilmem tabiBiri anestezisiz yazmiş ona istinaden sordum. Tesk ettim canimm
inşallah canım güzel sonuclanir senin içinDeneyip görucegiz bakalim.. İcim rahat basliyacagim buraya,simdilik bi pürüz yok. Ortam guvenli,dr lar tecrubeli ve iyi, geriye islemler labaratuar ve transfer. İns guzel sonuclar aliriz cumleten ve 2021 e anne olarak girerizz.
Sanslısın 15 dk yatirmislar. Inan transferi yaptilar. Hadi hemen kalk git dediler. 1 dk yatmadimBen transfer yapıldı 15 dakka sonra kalktım giyindim çıktık hastaneden hatta çok mu erken diye tedirgin oldum
Canim son tedavimde(başkent unv) benide dinlendirmediler seninki gibi. İslemden cikar cikmaz hazirlanin dediler, hmn ciktimm. Nerde yaptirmstin ?Sanslısın 15 dk yatirmislar. Inan transferi yaptilar. Hadi hemen kalk git dediler. 1 dk yatmadim
Arkadaşlar 5.gün embriyosu 7.gün bıgün idrar testi pozitif çıktı doğru olabilir mi benim gibi olan var mu .estraferm progestan iğne den olur mu sonuç böyle
Evet dondurulmuşBenim 6.gün pozitif çıkmıştı. Dondurulmuş transfermi?
Ben gatada yaptırdım. Çok memnun kaldım.Himm. Okey nasil bi islem oldugunu bende biliyorum canim 3 tane denemem var,ozelde. Devlette deneyim diyorum arastiriyorum ufaktann
Dondurulmuş transfer ilaçlarında hcg yok. Ben 6.gün öğlen yapmıştım pozitif çıkmıştı. 8.gün dayanamayıp kan vermiştim.Evet dondurulmuş