2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizin gibi erken test yapıp pozitif sonuç almış arkadaşımız var inşallah doğrudur testiniz. Ama bi kaç gün bekleseydiniz keşke daha doğru sonuç alırdınız
sizin gibi erken test yapıp pozitif sonuç almış arkadaşımız var inşallah doğrudur testiniz. Ama bi kaç gün bekleseydiniz keşke daha doğru sonuç alırdınız
aynen keşke bekleseydim dayanamadım şuan daha da karıştım en iyisi kan vermek sanırım

Arkadaşlar 5.gün embriyosu 7.gün bıgün idrar testi pozitif çıktı doğru olabilir mi benim gibi olan var mu .estraferm progestan iğne den olur mu sonuç böyle ☹☹

Ben de 5. gün embriyosu idim. 8. günde idrar testi yapmıştım pozitifi ilk orada görmüştüm.

Yatiriyolarmi? Hastanedemi kaldin yani? Ama pandemi surecinde oyle biseye izin vermezler bence
yumurta toplamada yatirmiyorlar kendine gelince çıkarıyorlar ama transfer yapıldığı gün yatırdılar.o gün gece orda kaldım ertesi gün öğlen çıktım.ama dediğin gibi su an pandemiden dolayı işleyiş değiştiyse bilmiyorum.

Deneyip görucegiz bakalim.. İcim rahat basliyacagim buraya,simdilik bi pürüz yok. Ortam guvenli,dr lar tecrubeli ve iyi, geriye islemler labaratuar ve transfer. İns guzel sonuclar aliriz cumleten ve 2021 e anne olarak girerizz.

Deneyip görucegiz bakalim.. İcim rahat basliyacagim buraya,simdilik bi pürüz yok. Ortam guvenli,dr lar tecrubeli ve iyi, geriye islemler labaratuar ve transfer. İns guzel sonuclar aliriz cumleten ve 2021 e anne olarak girerizz.
inşallah canım güzel sonuclanir senin için tedavin başlayınca göreceksin.ben mesela pandemiden dolayı bir süre oraya gidemeyince kontrollerime falan başka hastaneye gitmeye başladım.ama hala beni her ay arayıp hamileliğimin nasıl gittiğini,bı sıkıntım olup olmadığını soruyorlar.yani yaptıkları tüp bebekleri sonuna kadarda takip ediyorlar.hakkinda hayırlısı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…