2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tedaviye başlamaz mı adetli değilken
tekrardan isterler diye düşünüyorum ben 5 kere aşılama yaptırdım aynı hastanede de tüp bebek tedavisi oldum.hepsini sil baştan yaptilar ama tabiki hastaneye göre değişiyor bir çok şey.yani tedavi süreci başlar ama ilaçlara hemen baslatamazlar çünkü aynı aşılamada olduğu gibi adetliyken başlıyorsun ilaçlara

Tanıdık doktor canım ondan yani istemez tahlil büyük ihtimal
Senin tüp benek mi oldu çocuğun

kızlar 3,4 gündür sabahlari uyandığımda ayak tabanlarim ve el parmaklarımin eklem yerleri ağrıyor.sizlerdede olan var mı ? ellerde ağrı yaşayanlar vardı galiba yazmıştınız buraya ama ayak tabanida agrıyan var mı.

Canım benim son bi aydır uyandığımda yere basamıyorum acayip ağrıyor . Biraz yürüyünce açılıyor

Kızlar tüpbebek tedavisi için adetli mi gitmek lazım yani tedaviye başlangıç vermek için
Yoksa normal adetsizde gidilebilir mi

Adetliyken başlanır tedaviye.. 2.yada 3.gün gidip ultrasona girmek gerekir.

Canım ellerim, ayak tabanım, ayak bileklerim her yerim şiş ve ağrıyor..

Benim minik 3 gündür az hareket ediyor kızlar ya.. Pazartesi korkuttu ilk, sonra hareketlendi akşam olunca. Dünde diğer günlere göre daha az hareketliydi, bugünde öyle. Akşamları iyi ama gündüz çok az hissediyorum pazartesiden beri.

Adetliyken başlanır tedaviye.. 2.yada 3.gün gidip ultrasona girmek gerekir.

Canım ellerim, ayak tabanım, ayak bileklerim her yerim şiş ve ağrıyor..
Bende bi bende oluyor galiba diyordum. Tabanlarım öyle şişmiş oluyor ki basarken canım yanıyor.
siskinlikleri sorma helede çok hareketsiz kalırsam o ayaklarım bileklerim balon gibi oluyor.ayni şekilde ellerimde şiş.bu taban agrimasida bende şu son 3,4 gündür basladi.bide şiş oluncada insan nasıl bastığınıda bilemiyor.bi kere öyle ayağımı burkacaktim

canım benim kızda çok hareketliydi normalde.yani maşallah gece gündüz sanki karnımın içinde parandeler atıyordu hiç uyumuyor heralde bu diyordum.su nişan olduğunu düşündüğüm akıntıdan beri o kadar azki hareketi.boyle çok yavaş ve minik hareket ediyor edersede

Canım ödemden dolayı oluyor son haftam da benimde öyleydi bisiklet hareketi yap devamlı ve bol su iç faydası oluyor

Canım ödemden dolayı oluyor son haftam da benimde öyleydi bisiklet hareketi yap devamlı ve bol su iç faydası oluyor
suyu içiyorum canım.ayaklarimi yukarıya dikiyorum evde yürüyorum falan ama bisiklet hareketi yapamam heralde belimdeki ve alt tarafımdaki ağrılarım arttı.yururken bile zorlanıyorum...siz nasılsınız miniklerin nasıl

Canım çok normal benim de öyleydi son zaman sırt bel iyice artmıştı sonra ameliyatta dediler ki belin ödem olmuş karnımdan su aldılar hep.
Biz iyiyiz ağrılarım azaldı bin şükür bebekler de iyi emiyorlar ama sütüm çok az

Canım ben e bebekten süt artırıcı aldım çok etkili olduğunu söylediler kullananlar. Birde doğal katkı maddesi yok malt içeçecek. Birde bunlar çok güzel süt yapıyormuş. İnstgaram fenomeni bir kadın var yeni doğum yaptı o önermiş kullananlar sürekli geribildirim yapıyor.

Eklentiler

• 1187FC4D-D77C-4C18-AAC9-79E33CAC62CF.png
    285,1 KB · Görüntüleme: 17
  • 36409EFA-9192-413F-8BAA-EE33D48CD8DF.png
    344,5 KB · Görüntüleme: 20
Eskiye oranla benim kızda çok az oynuyor canım artık yerleri iyice daraldı korkma Allah’ın izniyle bişiy yoktur

Gece tuvalete kalkıyorum yürürken tabanlarım nasıl sızlıyor.. Son zamanlar artık geçecek inşallah yakında.

Benim oğlanda hiç durmuyordu 3 güne kadar, hiç uyumuyor diyordum bende. 3 gündür çok az hareket ediyor gündüzleri, ettiği hareketlerde minik minik..

Eskiye oranla benim kızda çok az oynuyor canım artık yerleri iyice daraldı korkma Allah’ın izniyle bişiy yoktur

İnşallah canım. Sizde öyle söyleyince normal galiba dedim kendime. Zaten baktım internetten 38.haftada azalma olurmuş hareketlerde. Dediğin gibi yerleri dar, benim oğlan geçen hafta 3.500dü düşün işte.

E normal cnm 3500 kilosu ki şu an biraz daha almıştır. E boy da uzadı hareket etcek yer kalmadı çocuklara hurmayı çok sevdi benimki her yediğimde kıpır kıpır oluyor bi dene bakalım sende

E normal cnm 3500 kilosu ki şu an biraz daha almıştır. E boy da uzadı hareket etcek yer kalmadı çocuklara hurmayı çok sevdi benimki her yediğimde kıpır kıpır oluyor bi dene bakalım sende
Yiyorum hergün, tepki vermedi ama bende şekerli diye tepki verir diyordum. Karpuza dondurmaya bayılıyordu benimkide. Eşim geçen gelmiş bebeğimiz orda iki büklüm bi yeri ağrıyor mudur acaba diyo.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…